Duitsland reizen

costa rica reizen vulkaan

Autorondreis Moezel
Prijsindicatie € 695,- p.p.

  • Langste hangbrug van Europa
  • Hoogste koudwatergeiser
  • Kabelbaan over de Rijn & de Moezel
  • Schitterende bossen & wijngaarden
  • Eeuwenoude burchten & kastelen
  • Authentieke dorpjes aan de Moezel
  • Wijnproeverij
  • 8 dagen / 7 nachten

Welke connectie heeft Duitsland met Latijns-Amerika?

Mijn reis door Duitsland heeft mij verrast. Ik kwam veel elementen tegen die mij deden denken aan onze bestemmingen in Latijns-Amerika. Als alternatief tijdens deze Corona periode biedt Unico Travel nu een autorondreis aan naar de Moezel met connecties met Latijns-Amerika.

uitzicht duitsland meer

Bekijk ons reisblog

Duitsland is een goed alternatief om tijdens de Corona tijd naar toe te reizen. Op 3,5 uur rijden ligt het Moezelgebied. Tijdens deze 8-daagse reis kunt u genieten van een schitterende natuur en authentieke dorpjes. Maar er zijn ook vele bijzondere activiteiten te ondernemen. Wandel over de langste hangbrug van Europa, bewonder ’s werelds hoogste koudwatergeiser en wandel langs beekjes naar een sprookjeskasteel. Deze 8-daagse reis heeft unieke, luxe en persoonlijke elementen.

Ervaar de omgeving van de Moezel & de Rijn

Groene Vink Neem de kabelbaan in Koblenz
Groene Vink Ontdek het sprookjeskasteel Burg Eltz
Groene Vink Wandel over de langste hangbrug van Europa
Groene Vink Bewonder de hoogste koudwatergeiser ter wereld
Groene Vink Bezoek het edelstenen museum in Idar-Oberstein

Nooit geweten dat Duitsland zoveel te bieden heeft. Ook zijn er unieke plekken die nog maar weinig worden bezocht. Ik was gewoon de enige Nederlander bij een gebied in Kochel am See in Beieren.

Barbara wijngaardBarbara
Nieuwsgierig? Vraag de reis aan!

Foto impressie van Duitsland

Met Unico Travel naar Duitsland reizen?

Unico Travel organiseert onvergetelijke reizen, waarbij de kernwaarden uniek, luxe & persoonlijk centraal staan. Unico Travel is Latijns-Amerika specialist. Tijdens de Corona periode kan Unico Travel momenteel geen reizen naar Latijns-Amerika organiseren. Duitsland is ons buurland en dichtbij en tijdens de Corona het meest toegankelijke land. Wij zijn op zoek gegaan naar overeenkomsten met Latijns-Amerika en hebben een 8-daagse reis samengesteld.

Nieuwsgierig? Vraag de reis aan!