Duikreis Belize2019-02-01T16:08:42+00:00

Duikreis Belize

Een duikreis Belize staat voor The Great Blue Hole, walvishaaien, tropische vissen, maar ook stranden en een onbewoond eiland. Bent u een duik- of snorkel liefhebber? En wilt u tijdens uw reis graag bijzondere duiken maken of snorkelen in speciale gebieden? Dan is deze duikreis Belize perfect voor u!

Hoogtepunten van deze duikreis Belize:

oranje vink The Great Blue Hole
oranje vink Shark Ray Alley
oranje vink Tropische stranden
oranje vink Walvishaaien
oranje vink Roggen, haaien, schildpadden


Route: Ambergris Caye – Belize City – South Water Caye – Hopkins.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.300,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden duikreis Belize

Ambergris Caye

De duikreis Belize begint op het eiland Ambergris Caye, voor de kust van Belize. Het eiland is ook bekend van het liedje ‘La Isla Bonita’ van Madonna! Op het eiland kunt u heerlijk ontspannen aan de zandstranden! U kunt er vele duik- en snorkeltours boeken. Op het eiland hangt een echte reggae sfeer, u vindt er ook verschillende restaurantjes en barretjes.

duikreis belize

Lamanai

Vanaf Belize City reist u naar Lamanai. Bij Orange Walk stapt u op de boot. In Lamanai kunt u een bezoek brengen aan de oude Maya tempel en ruïnes. De tempel ligt midden in de jungle. U heeft ook de kans om dieren als apen, toekans en krokodillen te spotten!

duikreis belize

South Water Caye

Uniek aan deze duikreis Belize is dat u ook twee nachten op South Water Caye overnacht. Het eiland ligt bij het barrièrerif van Belize. U kunt er prachtige duiken maken en mooie snorkeltours. Verder kunt u er ook kajakken, zonnen, kanoën, zwemmen en genieten van de prachtige omgeving vanuit uw hangmat!

duikreis belize

Hopkins

Hopkins is een gezellig dorpje in het zuiden van Belize. In Hopkins leert u het echte en authentieke Belize kennen! Het is erg leuk om ’s avonds deel te nemen aan een djembé workshop van de lokale bevolking! Vanuit Hopkins gaat u nog duiken in het Barrier Reef. Hier kunt u duiken tussen de schildpadden, murenen, roggen, manta’s en dolfijnen.

duikreis belize


Vervoer

Tijdens uw reis wordt u per privé transfer naar uw bestemming gebracht. Onderweg kunt u uiteraard altijd tussenstops maken. Verder vaart u ook per watertaxi en per boot naar de eilanden. Ter plekke kunt u zelf per taxi’s, fiets of golfkarretje reizen.


Duiken/Snorkelen

Tijdens de duikreis Belize zult u een aantal keer gaan duiken en snorkelen. Bent u geen ervaren duiker? U kunt in Belize uw duikbrevet halen! U kunt dit aan ons doorgeven en dan zorgen wij ervoor dat u op Belize bij een professionele duikschool uw brevet haalt. Extra speciaal is de mogelijkheid om te duiken of snorkelen met walvishaaien. De walvishaai komt van maart tot en met juni naar Belize. Een unieke ervaring!

duikreis belize


Fotogalerij

Pin It on Pinterest