Duikreis Belize

U bent hier: Home » Duikreis Belize

Ontdek onze duikreis door Belize. Duik met walvishaaien, tropische vissen, kleurrijk koraal, roggen, haaien en schildpadden. Ervaar daarnaast de sfeer op de tropische eilanden en duik bij de wereldberoemde The Great Blue Hole. Daarnaast overnacht u ook nog twee nachten in het regenwoud van Lamanai.

Hoogtepunten van deze duikreis naar Belize:

Groene Vink The Great Blue Hole
Groene Vink Tropische eilanden
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Walvishaaien
Groene Vink Roggen, haaien, schildpadden

Fotocredits: Belize Tourism Board

Overzicht

Route: Ambergris Caye – Belize City – South Water Caye – Hopkins.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.300,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze duikreis door Belize

Ambergris Caye

Deze duikreis door Belize begint op het eiland Ambergris Caye. Dit eiland ligt voor de kust van Belize en kent u misschien wel van het liedje ‘La Isla Bonita‘ van Madonna. Vanuit Ambergris Caye zijn er vele duik- en snorkeltours te boeken. Op het eiland hangt een gezellige sfeer. Er zijn ook verschillende restaurantjes en barretjes te vinden.

Lamanai

Vanaf Belize City reist u naar Lamanai. Bij Orange Walk stapt u op de boot en vaart u over de rivier naar de lodge toe. In Lamanai is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de oude Maya tempel en ruïnes. De tempel ligt midden in het ongerepte regenwoud. U heeft een grote kans om apen, toekans en krokodillen te spotten.

South Water Caye

Uniek aan deze duikreis door Belize is dat u twee nachten op South Water Caye overnacht. Het eiland ligt bij het barrièrerif van Belize. Hier kunt u prachtige duiken maken en mooie snorkeltours. Verder is het ook mogelijk om hier te kajakken, kanoën, zwemmen, zonnen en te genieten van de prachtige omgeving vanuit uw hangmat!

Hopkins

Hopkins is een gezellig dorpje in het zuiden van Belize. In Hopkins leert u het echte en authentieke Belize kennen. Het is erg leuk om ’s avonds deel te nemen aan een djembé workshop van de lokale bevolking. Vanuit Hopkins gaat u nog duiken in het Barrier Reef. Hier is de kans heel groot om tussen de schildpadden, murenen, roggen, manta’s en dolfijnen te duiken.

Vervoer

Tijdens de reis wordt u per privé transfers naar de bestemmingen gebracht. Onderweg kunt u uiteraard altijd tussenstops maken. Verder vaart u per watertaxi en per boot naar de eilanden. Ter plekke kunt u zelf per taxi’s, fiets of golfkarretje reizen.

Duiken/Snorkelen

Tijdens de duikreis door Belize zult u een aantal keer gaan duiken en snorkelen. Bent u nog geen ervaren duiker? Dan kunt u in Belize uw duikbrevet halen. Geef dit aan ons door en dan zorgen wij ervoor dat u op Belize, bij een professionele duikschool, uw brevet haalt. Extra speciaal is de mogelijkheid om te duiken of snorkelen met walvishaaien. De walvishaai komt van maart tot en met juni naar Belize. Een unieke ervaring.

Volg ons op social media: