Duikreis Belize

Een duikreis Belize staat voor The Great Blue Hole, walvishaaien, tropische vissen, maar ook stranden en een onbewoond eiland. Bent u een echte duik- of snorkel liefhebber? En wilt u tijdens uw reis graag bijzondere duiken maken of snorkelen in speciale gebieden? Dan is deze duikreis Belize perfect voor u!

Hoogtepunten van deze duikreis Belize:

Groene Vink The Great Blue Hole
Groene Vink Shark Ray Alley
Groene Vink Tropische stranden
Groene Vink Walvishaaien
Groene Vink Roggen, haaien, schildpadden


Route: Ambergris Caye – Belize City – South Water Caye – Hopkins.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.300,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Foto credits: Belize Tourism Board

Gebieden duikreis Belize

Ambergris Caye

De duikreis Belize begint op het eiland Ambergris Caye, voor de kust van Belize. Het eiland is ook bekend van het liedje ‘La Isla Bonita’ van Madonna! Op het eiland kunt u heerlijk ontspannen aan de zandstranden! Er zijn vele duik- en snorkeltours te boeken. Op het eiland hangt een echte reggae sfeer, er zijn ook verschillende restaurantjes en barretjes te vinden.

Fotocredit: Belize Tourism Board

Lamanai

Vanaf Belize City reist u naar Lamanai. Bij Orange Walk stapt u op de boot. In Lamanai is het mogelijk om een bezoek brengen aan de oude Maya tempel en ruïnes. De tempel ligt midden in de jungle. Hier is er een grote kans om dieren zoals apen, toekans en krokodillen te spotten!

Fotocredit: Belize Tourism Board

South Water Caye

Uniek aan deze duikreis Belize is dat u twee nachten op South Water Caye overnacht. Het eiland ligt bij het barrièrerif van Belize. Hier kunt u prachtige duiken maken en mooie snorkeltours. Verder is het ook mogelijk om hier te kajakken, kanoën, zwemmen, zonnen en genieten van de prachtige omgeving vanuit de hangmat!

Hopkins

Hopkins is een gezellig dorpje in het zuiden van Belize. In Hopkins leert u het echte en authentieke Belize kennen! Het is erg leuk om ’s avonds deel te nemen aan een djembé workshop van de lokale bevolking! Vanuit Hopkins gaat u nog duiken in het Barrier Reef. Hier is de kans heel groot om tussen de schildpadden, murenen, roggen, manta’s en dolfijnen te duiken.

Vervoer

Tijdens de reis wordt u per privé transfer naar de bestemmingen gebracht. Onderweg kunt u uiteraard altijd tussenstops maken. Verder vaart u per watertaxi en per boot naar de eilanden. Ter plekke kunt u zelf per taxi’s, fiets of golfkarretje reizen.


Duiken/Snorkelen

Tijdens de duikreis Belize zult u een aantal keer gaan duiken en snorkelen. Bent u nog geen ervaren duiker? Dan kunt u in Belize uw duikbrevet halen! Geef dit aan ons door en dan zorgen wij ervoor dat u op Belize, bij een professionele duikschool, uw brevet haalt. Extra speciaal is de mogelijkheid om te duiken of snorkelen met walvishaaien. De walvishaai komt van maart tot en met juni naar Belize. Een unieke ervaring!


Volg ons op social media: