Duikreis Belize2019-06-26T12:35:13+02:00

Duikreis Belize

Een duikreis Belize staat voor The Great Blue Hole, walvishaaien, tropische vissen, maar ook stranden en een onbewoond eiland. Ben je een echte duik- of snorkel liefhebber? En wil je tijdens je reis graag bijzondere duiken maken of snorkelen in speciale gebieden? Dan is deze duikreis Belize perfect voor jou!

Hoogtepunten van deze duikreis Belize:

Groene Vink The Great Blue Hole
Groene Vink Shark Ray Alley
Groene Vink Tropische stranden
Groene Vink Walvishaaien
Groene Vink Roggen, haaien, schildpadden


Route: Ambergris Caye – Belize City – South Water Caye – Hopkins.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.300,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar je wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden duikreis Belize

Ambergris Caye

De duikreis Belize begint op het eiland Ambergris Caye, voor de kust van Belize. Het eiland is ook bekend van het liedje ‘La Isla Bonita’ van Madonna! Op het eiland kun je heerlijk ontspannen aan de zandstranden! Er zijn vele duik- en snorkeltours te boeken. Op het eiland hangt een echte reggae sfeer, er zijn ook  verschillende restaurantjes en barretjes te vinden.

Fotocredit: Belize Tourism Board

Lamanai

Vanaf Belize City reis je naar Lamanai. Bij Orange Walk stap je op de boot. In Lamanai is het mogelijk om een bezoek brengen aan de oude Maya tempel en ruïnes. De tempel ligt midden in de jungle. Je hebt ook de kans om dieren als apen, toekans en krokodillen te spotten!

Fotocredit: Belize Tourism Board

South Water Caye

Uniek aan deze duikreis Belize is dat je ook twee nachten op South Water Caye overnacht. Het eiland ligt bij het barrièrerif van Belize. Je kunt er prachtige duiken maken en mooie snorkeltours. Verder is het ook mogelijk om hier te kajakken, kanoën, zwemmen, zonnen en genieten van de prachtige omgeving vanuit je hangmat!

Hopkins

Hopkins is een gezellig dorpje in het zuiden van Belize. In Hopkins leer je het echte en authentieke Belize kennen! Het is erg leuk om ’s avonds deel te nemen aan een djembé workshop van de lokale bevolking! Vanuit Hopkins ga je nog duiken in het Barrier Reef. Je duikt hier tussen de schildpadden, murenen, roggen, manta’s en dolfijnen.

Vervoer

Tijdens de reis wordt je per privé transfer naar de bestemmingen gebracht. Onderweg kun  je uiteraard altijd tussenstops maken. Verder vaar je ook per watertaxi en per boot naar de eilanden. Ter plekke kun je zelf per taxi’s, fiets of golfkarretje reizen.


Duiken/Snorkelen

Tijdens de duikreis Belize zul je een aantal keer gaan duiken en snorkelen. Ben je nog geen ervaren duiker? Dan kun je in Belize je duikbrevet halen! Geef dit aan ons door en dan zorgen wij ervoor dat je op Belize, bij een professionele duikschool, je brevet haalt. Extra speciaal is de mogelijkheid om te duiken of snorkelen met walvishaaien. De walvishaai komt van maart tot en met juni naar Belize. Een unieke ervaring!


Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest