Belize2019-02-10T19:01:33+01:00

Lees een reisblog Belize. Belize is een schitterend land! Je vindt er een prachtig onderwaterleven! Je kunt duiken bij The Great Blue Hole en tot rust komen op prachtige zandstranden met azuurblauwe zeeën! Op zoek naar wildlife? Ook dan zit je in Belize goed! Toekans, miereneters, apen, deze kun je allemaal spotten in het regenwoud van Belize. Bezoek voor de cultuur de verschillende Mayaruïnes en maak een dagtour naar Tikal in Guatemala.

Kortom de combinatie van de mooie natuur, het rijke onderwaterleven, de eeuwenoude cultuur en de prachtige stranden maakt Belize perfect voor een rondreis! Bekijk onze Belize reizen!

Reisverslag Belize
In mijn reisverslag Belize lees je mijn ervaring met het veelzijdige land Belize! Tropische stranden, regenwouden, Maya ruïnes, eilandjes! Belize heeft het!
The great Blue Hole
The Great Blue Hole in Belize, waanzinnige duiklocatie! Lees hier alles over deze bijzondere onderwatergrot | Stalagmieten, roggen, haaien & meer!
Ambergris Caye Belize is verkozen tot de beste bestemming van Midden-Amerika. De sfeer, tropische stranden en snorkel- en duiklocaties zorgen daarvoor!
11 redenen waarom je naar belize moet reizen
Belize, een prachtig land met tropische stranden, regenwoud en een eeuwenoude Maya cultuur. Hier vind je 11 redenen om nu je koffers te pakken naar Belize!
Bezienswaardigheden Belize
Bezienswaardigheden Belize - Ontdek de Maya ruïnes, de ongerepte natuur, cultuur, tropische stranden en de beste plekken om te snorkelen en te duiken.
Duiken Belize
Lees hier alles over duiken in Belize. Duik tussen tropische vissen, kleurrijk koraal, walvishaaien, roggen, verpleegsterhaaien en meer.

Pin It on Pinterest

Share This