Reisblogs Belize

U bent hier: Home » Reisblogs » Belize
the great blue hole belize
The Great Blue Hole is één van de meest unieke duiklocaties ter wereld. Lees in ons blog alles over deze schitterende duiklocatie in Belize.
ambergris caye belize
Ambergris Caye in Belize is verkozen tot beste bestemming van Midden-Amerika. Ontdek de gezellige sfeer, stranden en onderwaterwereld.
Bezienswaardigheden belize
Ontdek de bezienswaardigheden van Belize. Eeuwenoude Mayaruïnes, ongerepte regenwouden, tropische stranden en bounty eilanden.
11 redenen Belize reis
Belize, een prachtig land met tropische stranden, regenwoud en een eeuwenoude Maya cultuur. Hier leest u 11 redenen om naar Belize te reizen!
duiken belize
Ontdek hier alles over het duiken in Belize. Van de mooiste duiklocaties tot aan de unieke onderwaterwereld en koraalriffen.
reisverslag belize 1
Ontdek in dit reisverslag Belize mijn ervaring met het veelzijdige Belize. Tropische stranden, idyllische eilanden, ongerepte regenwouden en Mayaruïnes.
reiservaring belize
Via Unico Travel reisde moeder Heidy samen met haar dochter Malaika naar Belize. In dit blog delen zij hun reiservaring over Belize.
Reiservaring Guatemala en Belize
In ons reisblog leest u de reiservaring van Guatemala en Belize van Esther en Jasper. Een reis langs vulkanen, tropische stranden en Mayaruïnes.