Over ons

Uniek, luxe & persoonlijk, Latijns-Amerika maatwerkspecialist

Al tien jaar lang organiseert Unico Travel maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Unico Travel streeft ernaar om reizigers op een unieke en exclusieve manier kennis te laten maken met Latijns-Amerika. Dit kan alleen door zelf de bestemmingen goed te kennen en de lokale contacten ter plekke.

Ik heb mooie reizen gemaakt als reisbegeleidster en zelf door Latijns-Amerika gereisd. Zelf heb ik jarenlang in Costa Rica gewoond dichtbij het Nationaal Park Corcovado. Ik organiseerde tours, maar ook gehele reizen. Mijn dochter is in Costa Rica geboren en elk jaar reizen wij samen door Latijns-Amerika.

Eenmaal in Nederland werd ik veel benaderd door reizigers die mijn advies vroegen. Graag wilde ik mijn reiservaring, kennis en passie delen en besloot ik mijn eigen reisorganisatie te starten. Als één ding duidelijk wordt tijdens het reizen, is dat ieder mens zijn eigen wensen en dromen heeft. Ieder mens is uniek. Hieruit is de naam Unico Travel ontstaan. Een combinatie van de Spaanse en Engelse taal. Elke reis heeft iets unieks.

Inmiddels werk ik samen met Elise en organiseren wij met liefde onvergetelijke reizen, waarbij de kernwaarden uniek, luxe & persoonlijk centraal staan.

Ervaar een onvergetelijke reis met Unico Travel!

Barbara

Elise