Reiservaringen2019-06-26T14:34:52+02:00

Reiservaringen

U bent hier: Home » Reiservaringen

“Bedankt Unico Travel, we hebben van A tot Z genoten van Costa Rica! De tips en voorbereiding van Unico Travel hebben voor een geweldige reis gezorgd!”

Zomaar een quote van één van onze reizigers die een schitterende reis door Costa Rica heeft gemaakt. Lees de ervaringen en reisverhalen van onze reizigers die op reis zijn geweest naar Latijns-Amerika. Zo krijgt u een impressie van de landen van hoe onze reizigers de reis hebben beleefd.

Vakantiebeurzenbeurs reizigers helpen, reiservaringen

Unico Travel staat ieder jaar op de Vakantiebeurs in Utrecht en dit jaar ook op het Verre Reizen Event Antwerpen. Ieder jaar komen er ook reizigers langs die via ons op reis zijn geweest. De reizigers vertellen vol enthousiasme aan andere reizigers hoe zij de reis hebben beleefd.

Reisgraag.nl / Facebook

Naast de reviews op deze pagina vindt u ook reviews op Reisgraag.nl en op de Facebook pagina van Unico Travel.

Onze reizigers ontmoeten?

Wilt u ook een reis maken naar Latijns-Amerika en graag persoonlijk van iemand horen hoe hij of zij de reis heeft ervaren? Neem contact met ons op en wij zullen u in contact brengen met onze reizigers.

Reisverslagen, ervaringen en foto’s

Bent u via ons op reis geweest en wilt u nog een reisverslag of uw ervaringen delen? Stuur ons een e-mail en wij zorgen ervoor dat uw verhaal op onze website komt! Foto’s zijn ook altijd welkom!

Pin It on Pinterest

Share This