Guatemala2019-02-10T19:01:27+01:00

Reisblog Guatemala

Lees een reisblog Guatemala. Guatemala is een heel bijzonder land. Dit komt door de diversiteit van het land. Guatemala beschikt over een rijke geschiedenis. Er zijn vele koloniale steden, zoals Antigua. In deze stad vind je kerken, kathedralen en  andere oude gebouwen. Daarnaast beschikt Guatemala over een prachtige natuur! Vulkanen, tropische regenwouden en meren, je vindt het er allemaal. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het meer van Atitlán, dit meer wordt omringd door vulkanen. Guatemala staat ook bekend om de eeuwenoude cultuur.  Als je naar Guatemala gaat mag je daarom een bezoek aan de oude Mayastad Tikal zeker niet missen. In dit Nationaal Park kun je vele tempels bezoeken en sommige kun je zelf beklimmen. Ook is in Guatemala de grootste markt van Midden-Amerika te vinden, de Chichicastenango.

Kortom, Guatemala is een zeer geschikt land om een rondreis te maken door de grote diversiteit van het land! Bekijk onze rondreis naar Guatemala.

Reisverslag Guatemala
Mijn reisverslag Guatemala neemt je mee door mijn reis langs Antigua, Lake Atitlán, Chichicastenango en Tikal. Vol tips en foto's van dit prachtige land!
11 Redenen waarom je naar Guatemale moet reizen
Guatemala, een schitterend land met een eeuwenoude Maya cultuur, koloniale dorpjes, vulkanen en meren. 11 redenen om nu je koffers te pakken naar Guatemala!
Antigua Guatemala
In het koloniale Antigua Guatemala tref je kleurrijke markten, kerken, ruïnes en pleinen, maar bezoek ook zeker de vulkanen in de omgeving!
Hoogtepunten Guatemala
Lees ons blog over de hoogtepunten van Guatemala en laat je inspireren! Bezoek Maya ruïnes, jungle, koloniale steden en proef de Caribische sfeer!

Pin It on Pinterest

Share This