Reiservaringen2019-02-21T16:14:34+01:00

Ervaringen Panama

Je bent hier: Home » Latijns Amerika reizen » Panama » Reiservaringen

Lees hieronder de ervaringen Panama, reisverhalen, tips en ideeën van reizigers die Panama met ons bezochten. Tevens kunt u ook op Reisgraag.nl reviews vinden van reizigers die via ons op reis zijn geweest.

Wij hebben met ons gezin (man, vrouw, 2 jongens van 1 en 4 jaar) een aangepaste rondreis gemaakt door Panama. We wilden graag een aantal verschillende plekken van Panama zien, maar ook op bepaalde momenten onze tijd kunnen nemen en lekker genieten,  Unico Travel heeft ons daarmee erg geholpen en naar onze wensen geluisterd en met die gegevens een hele mooie reis samengesteld. Niets was te gek en het maakte niet uit wanneer je ze belde of appte. Unico Travel was altijd bereikbaar en behulpzaam. Uiteindelijk met alle tips, adviezen en aanbevelingen hebben we een geweldige reis gehad. Bedankt Unico Travel namens ons hele gezin.

Sebastiaan - Panama - oktober 2018

We zijn 5 september voor 19 dagen naar Costa Rica en Panama geweest. De reis was onvergetelijk. Het land Costa Rica is zo mooi. Er is veel te zien en in ieder park kom je weer andere dingen tegen. Costa Rica biedt ook de mogelijkheid om aan de kust te verblijven. Dit tezamen met de parken maakt het nog aantrekkelijker. De mensen zijn heel erg vriendelijk. Het is zeker een aanrader om naar Costa Rica toe te gaan. Wij willen er nog wel een 2e keer naar toe om de overige parken en stranden te bezoeken.

Jaap en Greet - Costa Rica en Panama - september 2018

We hebben genoten van onze rondreis. Alles was prima geregeld (overnachtingen, tours, tips en de ophaalpunten van de auto en ook de auto zelf). Hoogtepunten voor ons waren Corcovado en Tortuguero (het nachtelijk bezoek aan de schildpadden). Tijdens ons verblijf waren er landelijke stakingen, zelfs die werden gevolgd vanuit Nederland en werden we door Unico Travel geïnformeerd dat we kans hadden op oponthoud! De service is erg goed en er wordt goed meegedacht over accommodaties en/of alternatieven van te bezoeken bestemmingen. Vragen aan Unico onderweg worden snel en adequaat beantwoord. We zullen Unico Travel zeker aanbevelen voor een reis naar Costa Rica!

Steffie en Marijn - Costa Rica en Panama - augustus 2018

Unico Travel heeft voor ons een prachtige reis georganiseerd aangepast aan onze wensen, we werden steeds opgehaald en ondergebracht bij vriendelijke mensen die van hun land houden. We reizen zeker nog een keer met Unico Travel.

Familie Henneveld - Panama - augustus 2018

We waren op reis met ons zoontje van 5 jaar. De reis was hier grotendeels op afgestemd, wat Barbara heel goed heeft gedaan. Hierdoor geen langere hikes of hele avontuurlijke dingen ondernomen, maar er waren genoeg alternatieven om toch een hele goede indruk van dit prachtige land te krijgen. Het was een geweldige ervaring; perfecte accommodaties, goed eten, zeer lieve, behulpzame mensen en bovenal de indrukwekkende natuur met haar enorme diversiteit aan dieren, bloemen en planten. Een land dat ons hart heeft gestolen. Barbara had alles perfect geregeld en op elkaar afgestemd, waarbij ze goed rekening heeft gehouden met onze wensen en voorkeuren. Dankjewel!

Rachel en Jillard - Costa Rica en Panama - februari 2018

Zeer afwisselende reis gemaakt naar Costa Rica met enkele dagen Panama. Door minder toeristische parken te bezoeken weinig van het hoogseizoen gemerkt. In leuke, over het algemeen, kleinschalige locaties verbleven met als hoogtepunt treehouse in Boca Tapada. Reis was goed georganiseerd en informatie vooraf was heel uitgebreid.

Gerrit en Elly - Costa Rica en Panama - Januari 2018

Unico Travel heeft in een hele korte tijd een reis op maat voor ons gemaakt, waarbij ze steeds snel reacties gaven op onze vragen en we zijn hierdoor heel relaxt aan onze vakantie begonnen. Het vervoer en de accommodaties waren goed geregeld, we hadden op iedere plaats genoeg vrije tijd om activiteiten te ondernemen en op sommige plaatsen had Unico Travel ook activiteiten geregeld. Het was een onvergetelijke reis, we zouden Unico Travel zeker aanbevelen bij mensen die ook naar Costa Rica/Panama willen gaan.

Els en Joris - Costa Rica en Panama - november 2017

Door Unico Travel was een reis uitgezet voor ons gezin, die prima aansloot bij wat voor de kinderen leuk is. De reis was afwisselend met mooie lodges in schitterende natuurlijke tropische omgeving, waar veel te doen was met vaak een zwembad waar ook dankbaar gebruik van werd gemaakt. Alles was prima geregeld! Het was TOP en goed geregeld!

Familie Kerkvliet - Costa Rica en Panama - juli 2017

Met ons gezin met kinderen van 15 en 17 hebben we genoten van onze reis door Panama. De kinderen hebben genoten van de surfoorden! Wij vonden de afwisseling tussen jungle, strand en de grote stad erg leuk en afwisselend. De wegen waren erg goed, waardoor we met onze huurauto alles goed konden bereiken. We hebben afgesloten in Bocas, een paradijsje! Het was een fantastische reis. De service van Unico Travel was heel goed, bij vragen werd er snel gereageerd, heel fijn.

Familie Ten Velde - Panama - juli 2017

Unico Travel zorgt voor een unieke, persoonlijke en geweldige reis! Door de contacten in Costa Rica en Panama zijn vervoer, accommodaties en gids uitstekend verzorgd. Heerlijk dat we ons daar niet druk over hoeven te maken. Fijne begeleiding vooraf om onze reis helemaal naar wens samen te stellen en tijdens de reis goed bereikbaar voor onze vragen. Uitgebreid reisvoorstel ontvangen met daarin vele activiteiten die we ter plaatse zouden kunnen doen. De perfecte combinatie tussen een actieve en ontspannen vakantie met parels van accommodaties!

Carmen en Pieter - Costa Rica en Panama - juni 2017

Pin It on Pinterest

Share This