Fotoreizen

U bent hier: Home » Themareizen » Fotoreizen
fotoreizen

Fotoreis Costa Rica – sept 2021
Reissom: € 2.750,- p.p. excl. vlucht

  • O.b.v. Nederlandse natuurfotograaf
  • Nationaal Park Corcovado
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrek: 3 september 2021
fotoreizen

Fotoreis Colombia – sept 2022
Reissom: € 3.600,- p.p. excl. vlucht

  • O.b.v. Nederlandse natuurfotograaf en lokale gids/bioloog
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrek: 26 september 2022

Reiservaringen van voorgaande fotoreizen

Het was een super reis! Veel dieren en landschappen gezien. De lodges waren schitterend en de fotografiebegeleiding was goed. De gidsen ter plekke leggen alles goed uit en de lokale bevolking in Costa Rica is erg vriendelijk. Het was een reis om nooit te vergeten! – Ricardo, fotoreis 2018.

Top vakantie, superreis, eentje om niet te vergeten. Fijn gezelschap. Wat een onwijs mooi land is Costa Rica. Ik heb enorm genoten van alles. Dankjewel voor alles, Unico Travel ga ik zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil! – Martine, fotoreis 2018.

Ik vond het fantastisch. Het was voor mij een echte droomreis. Ongelooflijk hoeveel verschillende dieren we hebben gezien! – Mirjam, fotoreis 2018.

De fotoreis naar Costa Rica was om nooit te vergeten. Voortreffelijke begeleiding van Dirk-Jan en niet te vergeten Jacqueline. Wat een prachtige vogels en natuur en niet te vergeten de walvissen tour! – Jan, fotoreis 2019

Fotoreizen met Unico Travel

“Uw passie voor fotografie en de natuur gecombineerd met reizen”

fotoreizen kleine groep

Groene Vink Kleine groepen

Bij Unico Travel reist u in een klein gezelschap van maximaal acht personen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en krijgt iedereen de kans om optimaal te kunnen fotograferen.

Groene Vink Onder begeleiding van een Nederlandstalige natuurfotograaf

Dirk-Jan Steehouwer heeft als natuur- en wildlife fotograaf al vele bestemmingen bezocht. In 2015 maakte Dirk-Jan een individuele rondreis door Costa Rica. In 2018 en 2019 ging hij mee als natuurfotograaf voor de fotografiereis. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij er alles aan doen om iedere deelnemers zo goed mogelijk fotografisch te begeleiden en met prachtige foto’s huiswaarts te laten keren.

Ricardo de Groot heeft altijd al een passie gehad om met fotografie bezig te zijn. De passie voor natuurfotografie is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid door de reizen die hij heeft gemaakt. Zo heeft hij een individuele natuurreis door Costa Rica gemaakt met Unico Travel, is hij in Zuid-Afrika en Australië, Ecuador & Galapagos, Brazilïe en Gambia geweest. Een vakantie is pas geslaagd als er fantastische foto’s op uw geheugenkaartjes staan!

Groene Vink  Aanvullende begeleiding van lokale Engelssprekende natuurgidsen

Tijdens de tours en bij de lodges krijgt u ook aanvullende begeleiding van lokale natuurgidsen. De lokale gidsen kennen het gebied als geen ander en weten precies wanneer de natuur op zijn mooist is en wanneer alle dieren te spotten zijn.

Tijdens de fotoreis Colombia reist er een gids mee die tevens bioloog is.

Groene Vink Groepsbijeenkomst ter voorbereiding op de reis

Unico Travel organiseert voor de fotoreizen altijd een groepsbijeenkomst, zodat de reizigers elkaar en de fotograaf leren kennen. Het reisprogramma wordt uitgebreid toegelicht en daarnaast kunt u al uw vragen over de reis aan ons stellen.

Groene Vink Speciale fotografieplekken en unieke lodges

De lodges liggen midden in de natuur en beschikken allen feeders zodat u uitstekende fotografiemogelijkheden heeft. Tijdens de reizen worden er ook exclusieve schuilhutten gereserveerd, zodat u de kans krijgt om de mooiste foto’s vast te leggen.

Groene Vink Diverse landschappen en wildlife

Tijdens de fotografiereizen reist u naar unieke natuurgebieden, waar de individuele reiziger niet snel naar toe reist. Unico Travel heeft de mooiste lodges en gebieden voor u geselecteerd. De kans op bijzonder wildlife is groot. Spot in Costa Rica wildlife als walvissen, ara’s, luiaards, toekans, quetzals, apen, kaaimannen, miereneters en tapirs. In Colombia is het mogelijk om roze dolfijnen, vele soorten kolibries, brilberen en apen. Allemaal te zien tijdens onze fotoreizen!

Groene Vink Reünie na afloop van de reis

Na de reis organiseert Unico Travel altijd een reünie. Het perfecte moment om uw mooiste foto’s te delen en met elkaar terug te kijken op een onvergetelijke reis.

Groene Vink Verlenging van de reis altijd mogelijk

Het is uiteraard altijd mogelijk om uw fotoreis te verlengen. Verleng uw reis bijvoorbeeld met een aantal stranddagen of bezoek nog een ander natuurgebied. Alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees ook ons blog: 10 redenen waarom u onze fotoreizen niet mag missen!

Impressie van onze fotoreizen

Nieuwsgierig? Vraag een reisvoorstel aan!