Fotoreizen2019-07-02T16:23:48+02:00

Fotoreizen

U bent hier: Home » Themareizen » Fotoreizen
fotoreizen

Fotoreis Costa Rica – januari 2020
Prijsindicatie € 3.495,- p.p.

  • O.b.v. Nederlandse natuurfotograaf
  • Nationaal Park Corcovado
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrekmaand: 25 januari 2020
fotoreizen

Fotoreis Costa Rica – november 2020
Prijsindicatie € 3.375,- p.p.

  • O.b.v. Nederlandse natuurfotograaf
  • Nationaal Park Corcovado
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrekmaand: 28 november 2020

Reiservaringen van voorgaande fotoreizen

Het was een super reis! Veel dieren en landschappen gezien. De lodges waren schitterend en de fotografiebegeleiding was goed. De gidsen ter plekke leggen alles goed uit en de lokale bevolking in Costa Rica is erg vriendelijk. Het was een reis om nooit te vergeten! – Ricardo, fotoreis 2018.

Top vakantie, superreis, eentje om niet te vergeten. Fijn gezelschap. Wat een onwijs mooi land is Costa Rica. Ik heb enorm genoten van alles. Dankjewel voor alles, Unico Travel ga ik zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil! – Martine, fotoreis 2018.

Ik ben ontzettend blij dat ik mee ben gegaan. Het was een hele gave en bijzondere reis! Ik vond jullie organisatie echt heel goed geregeld! – Merijn, fotoreis 2018.

Ik vond het fantastisch. Het was voor mij een echte droomreis. Ongelooflijk hoeveel verschillende dieren we hebben gezien! – Mirjam, fotoreis 2018.

Fotoreizen met Unico Travel

“Uw passie voor fotografie en de natuur gecombineerd met reizen”

fotografiereizen

Groene Vink Kleine groepen

Bij Unico Travel reist u in een klein gezelschap van maximaal acht personen. Zo krijgt iedereen de kans om optimaal te kunnen fotograferen.

Groene Vink Onder begeleiding van de Nederlandstalige natuurfotograaf Dirk-Jan Steehouwer / Ricardo de Groot

Dirk-Jan Steehouwer heeft als natuur- en wildlife fotograaf al vele bestemmingen bezocht. In 2015 maakte Dirk-Jan een individuele rondreis door Costa Rica. In 2018 ging hij mee als natuurfotograaf voor de fotografiereis. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij er alles aan doen om iedere deelnemers zo goed mogelijk fotografisch te begeleiden en met prachtige foto’s huiswaarts te laten keren.

Ricardo de Groot heeft altijd al een passie gehad om met fotografie bezig te zijn. Van wegwerpcamera’s op jonge leeftijd naar de laatste fullframe spiegelloze camera van Sony. Momenteel schiet hij met een Sony A7RIII en een Sony 400mm F2.8 lens voor wildlife. De passie voor natuurfotografie is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid door de reizen die hij heeft gemaakt. Zo heeft hij een individuele natuurreis door Costa Rica gemaakt met Unico Travel, is hij in Zuid-Afrika en Australië, Ecuador & Galapagos en Gambia geweest. Voor september staat er ook nog een prachtige reis naar de Pantanal in Brazilië gepland. Een vakantie is pas geslaagd als er fantastische foto’s op uw geheugenkaartjes staan en dat zullen we gezamenlijk ook gaan doen in Costa Rica!

Tijdens de tours en bij de lodges krijgt u ook aanvullende begeleiding van lokale natuurgidsen.

Groene Vink Speciale fotografieplekken en unieke lodges

De lodges liggen midden in de natuur en hebben allemaal feeders zodat u uitstekende fotografiemogelijkheden heeft. Tijdens de reis worden ook exclusieve schuilhutten gereserveerd, zodat u de kans krijgt om de mooiste foto’s vast te leggen.

Groene Vink Diverse landschappen en wildlife

Costa Rica is een waar natuurparadijs. Van regenwouden en tropische stranden tot aan nevelwouden en bergen! Spot wildlife als walvissen, ara’s, luiaards, toekans, quetzals, apen, kaaimannen, miereneters en tapirs. Allemaal te zien tijdens onze fotoreizen!

Lees ook ons blog: 10 redenen waarom u de fotografiereis niet mag missen!

Pin It on Pinterest

Share This