Reiservaringen fotoreizen

Deze reizigers gingen u voor!

Laat u inspireren door de ervaringen en reisverhalen van onze fotoreizen naar Latijns-Amerika. Na afloop van de reis vraagt Unico Travel altijd of reizigers kort willen beschrijven hoe zij de reis hebben ervaren. Bekijk naast deze ervaringen ook de reviews op Facebook,  Google en Reisgraag.

“Het was een super reis! Veel dieren en landschappen gezien. De lodges waren schitterend en de fotografiebegeleiding was goed. De gidsen ter plekke leggen alles goed uit en de lokale bevolking in Costa Rica is erg vriendelijk. Het was een reis om nooit te vergeten!”
 Ricardo, fotoreis 2018

“Top vakantie, superreis, eentje om niet te vergeten. Fijn gezelschap. Wat een onwijs mooi land is Costa Rica. Ik heb enorm genoten van alles. Dankjewel voor alles, Unico Travel ga ik zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil!” (fotocredits Patrick Nijland)
Martine, fotoreis 2018

“De fotoreis naar Costa Rica was om nooit te vergeten. Voortreffelijke begeleiding van Dirk-Jan en niet te vergeten Jacqueline. Wat een prachtige vogels en natuur en niet te vergeten de walvissen tour!”
Jan, fotoreis 2019

“Ik vond het fantastisch. Het was voor mij een echte droomreis. Ongelooflijk hoeveel verschillende dieren we hebben gezien!”
Mirjam, fotoreis 2018