Fotoreis Costa Rica2019-02-01T16:22:40+00:00

Fotoreis Costa Rica januari – Groepsreis

U bent hier: Home » Fotoreis Costa Rica

Tijdens deze fotoreis Costa Rica (groepsreis) is bewust gekozen om meerdere nachten op één locatie te overnachten. De eco lodges zijn rustig gelegen middenin de natuur en hebben allemaal feeders, zodat u uitstekende fotografie mogelijkheden heeft. De eerste dagen staan in het teken voor de fotografie van vogels. Costa Rica is één van de weinige landen ter wereld waar op zo’n kleine oppervlakte zo veel vogelsoorten voorkomen. De laatste dagen aan de kust staan in teken van apen, tapirs, slangen en krokodillen. U reist in een kleine reisgroep, onder begeleiding van een ervaren fotograaf die u leert de mooiste foto’s te maken.

Hoogtepunten van deze fotoreis:
oranje vinkSamen met een Nederlandse natuurfotograaf
oranje vink Unieke fotografieplekken
oranje vink Lodges midden in de natuur
oranje vink Fotohutten
oranje vink Nationaal Park Corcovado
oranje vink Quetzals, toekans, kolibries, brulapen, pijlgifkikkers, luiaards, tapirs en meer!


Route: San José – Puerto Viejo de Sarapiqui – Boca Tapada – San Gerardo de Dota – Carate – Nationaal Park Corcovado
Dagen: 13 dagen / 12 nachten
Vertrekdatum: 2 januari 2018
Prijsindicatie: vanaf 2.239 bij 6 personen, exclusief vlucht. De éénpersoonskamertoeslag bedraagt € 450,- per persoon. Deze reis bestaat uit een groep van maximaal 8 personen.


Accommodaties

tropische tuin costa ricaAlle accommodaties waarin u overnacht zijn kleinschalig en gelegen midden in de natuur. De lodges zijn in het speciaal geschikt voor natuurfotografen. De fotoreis begint in een hotel in de omgeving van San José. In de tropische tuin kunt u kolibries en de motmot fotograferen, maar ook veel plantensoorten. Kolibri in Costa RicaHierna reist u naar de lodge in Puerto Viejo de Sarapiqui. De lodge ligt aan de rivier Sarapiqui en is één van de beste plekken om de Sunbittern vogel te fotograferen! U kunt ook naar de kikkertuin en bij de feeders fotograferen.

fotografiereis Costa Rica wandelenHierna reist u naar het regenwoud van Boca Tapada. U kunt hier toekans, oropendola’s, parkieten, ara’s en kolibries fotograferen. Samen met gids maakt u mooie wandelingen door het regenwoud. Vanaf uw veranda kunt u ook schitterende foto’s maken en genieten van het uitzicht! Hierna reist u naar een privé reservaat in het nevelwoud van San Gerardo de Dota. Het gebied staat bekend om de vogel de Quetzal. Samen met gids gaat u op zoek naar deze bijzondere vogel! Verder kunt u vanuit uw lodge prachtige foto’s maken en genieten van het nevelwoud.

Nationaal Park CorcovadoDe fotoreis eindigt in een schitterende lodge aan het Nationaal Park Corcovado. Hier vindt u hele andere diersoorten dan in de andere gebieden van Costa Rica. U zult hier tapirs, miereneters, brulapen en nog veel meer dieren spotten!


Vervoer

Vanaf het moment dat u op het vliegveld bent tot het moment dat u weggaat, al het vervoer is geregeld! Een chauffeur brengt u naar alle lodges. Aan het einde van de reis reist u per binnenlandse vlucht terug naar het internationale vliegveld van San José.


Fotogalerij fotoreis Costa Rica

Pin It on Pinterest