Vogelreizen

Home » Themareizen » Vogelreizen
reizen naar Costa Rica

Vogelreis Costa Rica
Prijsindicatie € 3.500,- p.p.

  • Tropisch regenwoud
  • Midden in de natuur
  • Unieke birding lodges
  • Bijzondere vogelsoorten
  • 18 dagen / 17 nachten
guatemala reizen

Vogelreis Guatemala
Prijsindicatie: op aanvraag

  • Meer dan 750 vogelsoorten
  • Diversiteit aan ecosystemen
  • Unieke birding lodges
  • O.b.v. een lokale vogelgids
  • 18 dagen / 17 nachten

“Uw passie voor vogels en de natuur gecombineerd met reizen”

Al meer dan tien jaar organiseert Unico Travel vogelreizen door Latijns-Amerika. Ontdek tijdens uw reis de meest unieke vogelsoorten ter wereld. Deel uw passie voor vogels met uw liefde voor de natuur.

Spot samen de meest uiteenlopende soorten met een lokale vogelgids die veel kennis heeft over de vogels, de natuur en cultuur van het land. Naast vogels spot u daarnaast vaak ook vele andere diersoorten en maakt u kennis met de lokale bevolking.

U kunt een reis op maat samenstellen, zich individueel inschrijven op een reis of u als groep aanmelden voor een vogelreis. Naast vogelreizen organiseert Unico Travel ook fotoreizen naar Latijns-Amerika, waarbij u uiteraard ook de kans heeft om vele vogels te spotten.

Vraag een vogelreis op maat aan

Groene Vink Individueel of groepsreis (max. acht deelnemers)

Onze vogelreizen zijn individueel of per groep te boeken. U kunt met uw eigen gezelschap op reis gaan, maar ook is het mogelijk om u vrijblijvend in te schrijven op een reis. Zodra wij meerdere individuele aanmeldingen hebben, kunnen wij deze bundelen en een groep vormen.

Indien u met een groep mee wilt reizen, organiseert Unico Travel voorafgaand de reis ook een bijeenkomst, zodat reizigers elkaar leren kennen. Het reisprogramma wordt uitgebreid toegelicht en daarnaast kunt u al uw vragen over de reis aan ons stellen. Na afloop van de reis organiseert Unico Travel altijd een reünie. Het perfecte moment om uw mooiste foto’s te delen en met elkaar terug te kijken op een onvergetelijke reis.

Groene Vink Professionele vogelgids

Indien u zich aanmeldt als deelnemer voor een groepsreis, reist er de gehele reis een professionele lokale vogelgids met u mee. Deze gids kent het land als geen ander, is Engelstalig en heeft ontzettend veel kennis over de vogels. Indien u een vogelreis op individuele basis boekt, dan organiseert Unico Travel ter plekke tours met lokale vogelgidsen.

Groene Vink Diversiteit aan vogels en natuurlandschappen

Tijdens onze vogelreizen door Latijns-Amerika ontdekt u een diversiteit aan vogels en natuurlandschappen. U reist door mystieke nevelwouden, tropische regenwouden, groene hoogvlaktes, uitgestrekte laagvlaktes en actieve vulkanen. In elk land proberen we tevens op zoek te gaan naar vogels die hier endemisch zijn.

Groene Vink Uitgebreid informatiepakket

Bij boeking ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met natuurlijk veel uitleg over de natuurgebieden en de vogels die er te observeren zijn, maar ook een vogelgids en vogellijsten.

Groene Vink Verlenging van de reis altijd mogelijk

Het is uiteraard altijd mogelijk om onze vogelreizen te verlengen. Verleng uw reis met bijvoorbeeld een aantal stranddagen of bezoek nog een ander natuurgebied. Er zijn vaak veel mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Vraag een vogelreis aan!