Reisblogs Colombia

U bent hier: Home » Reisblogs » Colombia

In onze reisblogs over Colombia leest u wat Colombia allemaal te bieden heeft! Het land kent schitterende natuurlandschappen, een eeuwenoude geschiedenis en tropische stranden en eilanden. In onze blogs leest u er alles over!

Reisverslag Amazone Colombia
In mijn reisverslag Amazone Colombia leest u over mijn bijzondere ervaringen. Eén ding is zeker, deze Amazone ervaring zal ik nooit meer vergeten en ik raad iedere reiziger aan om dit unieke gebied te bezoeken.
Bezienswaardigheden Colombia 6
Om u kennis te laten maken met Colombia hebben wij een paar leuke en interessante weetjes op een rijtje gezet.
Bezienswaardigheden Colombia 6
Wij hebben de mooiste bezienswaardigheden van Colombia voor u op een rijtje gezet. Met onder andere Tayrona Nationaal Park, de Amazone, Cartagena en de koffie zone.
Wat te doen in Bogotá
Wat is er te beleven in Bogota? Het historisch centrum, een graffiti tour en meer. Bekijk hier de bezienswaardigheden van Bogota in een handige top 10!
reisverslag Colombia
In mijn reisverslag over Colombia leest u over Villa de Leyva, Barichara, Caño Cristales, Valle de Cocora, Tayrona & Isla Múcura & Cartagena.
Reiservaring Colombia Irma en Hans
Benieuwd hoe het is om door Colombia via Unico Travel te reizen? Lees hier de reiservaring over Colombia van Irma en Hans.
ervaring colombia
In februari 2020 zijn Cor en Marion via Unico Travel naar Colombia gereisd. Lees hier hun ervaring over Colombia.