Reisblogs Colombia

Home » Reisblogs » Colombia
reisverslag Colombia
In mijn reisverslag over Colombia leest u over Villa de Leyva, Barichara, Caño Cristales, Valle de Cocora, Tayrona & Isla Múcura & Cartagena.
Reiservaring Colombia Irma en Hans
Benieuwd hoe het is om via Unico Travel door Colombia te reizen? Lees hier de reiservaring over Colombia van Irma en Hans.
ervaring colombia
In februari 2020 reisde Cor en Marion via Unico Travel naar Colombia. Lees hier hun ervaring over het schitterende Colombia.
Bezienswaardigheden Colombia 6
Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Colombia zoals Caño Cristales, het Nationaal Park Tayrona en Cartagena.
wat te doen in bogota
Wat is er te doen in Bogotá? Ontdek het historisch centrum, het goudmuseum en bezoek de Monserrate. Lees hier onze persoonlijke tips!
beste reistijd colombia
Colombia kunt u het hele jaar door bezoeken, maar gebieden als Caño Cristales bijvoorbeeld niet. Ontdek de beste reistijd Colombia per maand in ons blog.
cartagena colombia
Ontdek in ons reisblog over Cartagena Colombia alles over deze kleurrijke stad. Van het historisch centrum tot aan de artistieke wijk Getsemaní.
medellín colombia
Ontdek in ons reisblog wat er zoal te doen is in Medellín in Colombia. Ontdek de geschiedenis, het historisch centrum en Comuna 13.
12 redenen om naar colombia te reizen
Ontdek in ons blog 12 redenen om naar Colombia te reizen. Ervaar hoe het is om een rondreis door Colombia te maken via Unico Travel.
15 weetjes colombia
Om u kennis te laten maken met Colombia hebben wij een paar leuke en interessante weetjes op een rijtje gezet.
amazone colombia
In mijn reisverslag Amazone Colombia leest u over mijn bijzondere ervaringen. Eén ding is zeker, deze Amazone ervaring zal ik nooit meer vergeten.
Ontdek hoe Cindy en Arno onze vogelreis door Colombia hebben ervaren. Een reis met ongerepte natuurlandschappen en een diversiteit aan vogels.
Vogels Colombia
Vogels spotten in Colombia. Het land telt ruim 1.900 soorten.