Reiservaringen2018-10-03T12:03:50+00:00

Ervaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Ervaringen Costa Rica

Lees hieronder de reiservaringen, reisverhalen, tips en ideeën van reizigers die Costa Rica met ons bezochten. Tevens kunt u ook op Reisgraag.nl reviews en reiservaringen vinden van reizigers die via ons op reis zijn geweest.


Unico Travel heeft voor ons een huwelijksreis georganiseerd door Costa Rica waarbij we rond hebben gereisd door dit geweldige land! Prachtige natuur, unieke locaties en vooral heel veel genoten. Geweldig om vogels te spotten, foto’s te maken en te ontstressen. In de voorbereiding op de reis hebben ze aan de hand van persoonlijke gesprekken een reisplan opgesteld die aansloot op onze wensen. Hiervoor hebben ze de transfers, tours en accommodaties geregeld. De accommodaties waren stuk voor stuk bijzondere plekjes!

Ramon en Niels - Costa Rica - september 2019

We zijn 5 september voor 19 dagen naar Costa Rica en Panama geweest. De reis was onvergetelijk. Het land Costa Rica is zo mooi. Er is veel te zien en in ieder park kom je weer andere dingen tegen. Costa Rica biedt ook de mogelijkheid om aan de kust te verblijven. Dit tezamen met de parken maakt het nog aantrekkelijker. De mensen zijn heel erg vriendelijk. Het is zeker een aanrader om naar Costa Rica toe te gaan. Wij willen er nog wel een 2e keer naar toe om de overige parken en stranden te bezoeken.

Jaap en Greet - Costa Rica en Panama - september 2018

We hebben genoten van onze rondreis. Alles was prima geregeld (overnachtingen, tours, tips en de ophaalpunten van de auto en ook de auto zelf). Hoogtepunten voor ons waren Corcovado en Tortuguero (het nachtelijk bezoek aan de schildpadden). Tijdens ons verblijf waren er landelijke stakingen, zelfs die werden gevolgd vanuit Nederland en werden we door Unico Travel geïnformeerd dat we kans hadden op oponthoud! De service is erg goed en er wordt goed meegedacht over accommodaties en/of alternatieven van te bezoeken bestemmingen. Vragen aan Unico onderweg worden snel en adequaat beantwoord. We zullen Unico Travel zeker aanbevelen voor een reis naar Costa Rica!

Steffie en Marijn - Costa Rica en Panama - augustus 2018

Met Unico naar Costa Rica is een echte aanrader! Onze reis is geheel in overleg, op maat gemaakt en boven verwachting goed geregeld. We zijn 24 en 28 jaar oud, en doen naast onze fulltime baan beiden een studie waardoor we niet veel tijd hadden om zelf alles uit te zoeken over CR. Grote lijnen natuurlijk wel, maar de rest hebben we vol vertrouwen uit handen gegeven aan Unico. Contact via Skype, mail en WhatsApp beviel erg goed. Per overnachtingsplek was aangegeven wat daar in de buurt te doen was, welke (lokale) eettentjes lekker waren en algemene informatie over de omgeving. We hadden 10 dagen een huurauto, de reistijden klopten precies (terwijl Google maps wat anders aan gaf). De reis zelf was ge-wel-dig gaaf! Van schildpadden tot leguanen tot alle vier de soorten apen tot krokodillen tot vlinders tot zelfs walvissen hebben we gezien. Bij thuiskomst lag er zelfs een leuk kaartje in de brievenbus, erg attent. Super goed geregeld!

Wietze en Susan – Costa Rica – augustus 2018

Mooie rondreis door Costa Rica met mooie overweldigende natuur. Voor ons was het hoogtepunt de treehouse in Boca Tapada; wakker worden door alle geluiden van de jungle en de apen die voorbij komen slingeren. Alles was perfect georganiseerd en ze zijn dag en nacht bereikbaar mocht er wat aan de hand zijn. Ze zijn persoonlijk betrokken bij de reizigers, ik zou Unico Travel zeker aanraden!

Linda en Elmer – Costa Rica – september 2018

Wat een prachtige reis hebben we gemaakt (met 4 personen). Bijzonder mooi afwisselend natuur land. Elke dag anders en verrassend. Goed te reizen en bijzonder vriendelijke mensen. Met dank aan Unico Travel voor de organisatie en de bijzondere keuzes.

Familie Scholten - Costa Rica - augustus 2018

Wij hebben enorm genoten van deze prachtige en bijzondere reis in Costa Rica. Zoveel gezien en meegemaakt. Zowel de natuur als de dieren en de mensen in Costa Rica maakte dit een unieke reis. Barbara heeft deze reis perfect samengesteld en afgestemd naar onze wensen en alles was boven verwachting. We reisden op verschillende manieren (boot, transfers en huurauto) waardoor het afwisselend was. Alles was top geregeld. Wij zouden iedereen die naar Costa Rica wilt aanraden om met Unico Travel te gaan.

Auke en Marco - Costa Rica - augustus 2018

Tijdens het plannen van de reis is er rekening gehouden met onze wensen, die gedurende de reis boven verwachting waren. Ieder plekje was uniek en prachtig. We hebben enorm genoten van het prachtige land omdat we helemaal geen zorgen hadden over het verloop van de reis, huurauto’s, halen van overstap oid omdat dat perfect geregeld was.

Esther en Jasper - Costa Rica - augustus 2018

We hebben diverse organisaties een reis laten plannen, maar beiden vonden we dit de meest soepel en grondig geregelde trip die wij hebben meegemaakt. Meestal wist het personeel van de hotels al, wie wij waren en we hoefden zelden de voucher te laten zien.. Vaak was het van “Oh you are from Unico” (of Barbara 😊). Prachtige mix tussen natuur, reizen, rust en strand. Hoogtepunten waren wat mij betreft Tortuguero, Boca Tapada en Corcovado, maar eigenlijk was de hele trip een hoogtepunt!

Don - Costa Rica - augustus 2018

We kijken met veel plezier terug op een prachtige reis door Costa Rica. We hebben genoten van de prachtige natuur, de mooi gelegen en vaak erg mooi ingerichte lodges. De regengoden waren ons welgezind: als we iets gingen ondernemen was het meestal droog. De mensen in Costa Rica zijn erg vriendelijk en het eten is erg lekker. Unico Travel heeft onze interesses goed ingeschat en een prachtige reis samengesteld met hele goede tips voor activiteiten. Super!

Marijke en Tileman - Costa Rica - juli 2018

Pin It on Pinterest

Share This