Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns-Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Unico Travel heeft vooraf goed onze wensen geïnventariseerd en hierop de reis op maat samengesteld. Barbara houdt constant vinger aan de pols en is goed te bereiken voor vragen. De mooi gelegen accommodaties en met name ook het vervoer waren uitstekend verzorgd. De gidsen die met enthousiasme en liefde voor hun vak ons begeleidden, maakten dat wij Costa Rica in ons hart hebben gesloten! Pura Vida!

Yvonne, Ad, Leo & Carolien – Costa Rica en Panama – september 2022

De reis was top, ook de begeleiding heel fijn (Als er een vraag is had je altijd een plek om op terug te vallen). We zijn op prachtige locaties geweest en hebben zoveel mooie dingen gezien. Echt een aanrader.

Familie Veldhuizen – Costa Rica – september 2022

Reis was zeer goed gebalanceerd  met reistijden, excursies en vrije tijd. Accommodaties waren prachtig gelegen, schoon en vaak bijzonder. Zeer goede keukens aan het hotel verbonden. Goede service, interactie tijdens de reis. Persoonlijke benadering.

Evert & Conny – Costa Rica – augustus 2022

Met ons gezin van 5 hebben we een super beleving gehad in Costa Rica. De reis was perfect georganiseerd zodat we gedurende de hele reis ontspannen konden genieten. Alle activiteiten waren haalbaar voor onze 3 kinderen. Zij hebben een super tijd beleefd in een fenomenaal mooi land. Hotel Costa Verde was de top als afsluiter met alle dieren die er waren. Bedankt aan Unico Travel om dit voor ons gerealiseerd te hebben.

Familie Van de Velde – Costa Rica – augustus 2022

Waar een klein bureau groot in kan zijn: Barbara en Elise combineren kennis (in ons geval van Costa Rica) en service op een dusdanige manier dat de perfecte reis op maat ontstaat! Het zit in de details: de beste plekjes bij de verschillende accommodaties, de uitgebreide reisomschrijving die je als een gids door je reis heen kan gebruiken en het contact wanner dat nodig is. Wil je de perfecte vakantie ervaring, dan moet je ZEKER je reis door deze dames laten organiseren! 1000x Dank!

Familie Hanekamp – Costa Rica – augustus 2022

Unico Travel nam al onze wensen mee in de opmaak van de reis zodat dit voor ons één van de mooiste reizen ooit was. Unieke Lodges met zeer veel eigenheid en toch voldoende luxe die al wat oudere mensen verwachten 😉.

Familie Storms – Costa Rica – augustus 2022

Voor de reis prettig overleg over het plan en in het overleg nog genoeg ruimte gehad voor eventuele aanpassingen. Ook tijdens de reis waar nodig goed bereikbaar en behulpzaam. De lodges en met name de hosts waren stuk voor stuk zeer vriendelijk en behulpzaam. Tijdens onze reis nog voldoende ruimte om dingen wel of niet te doen. Heerlijke vakantie gehad!

Familie Gerlagh – Costa Rica en Panama – augustus 2022

Prachtige reis gehad met ons gezin door Costa Rica! Alles goed georganiseerd en accommodaties waren uniek en afwisselend. Veel wildlife gespot en prachtige plekken gezien.

 

Familie Leemhorst – Costa Rica – augustus 2022

Unico Travel heeft voor ons een prachtige reis in elkaar gezet naar Costa Rica. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en de reis perfect hierop ingedeeld. Wij zijn op unieke plekken geweest (bijv. geslapen in een boomhut) en de natuur en dieren van Costa Rica op allerlei manieren ontdekt. In een korte termijn heeft Elise voor ons deze mooie reis in elkaar gezet. Tijdens de reis ook laagdrempelig contact gehad met haar. Zeker een aanrader voor een persoonlijke en unieke reis!

Tina & Charlotte – Costa Rica – februari 2022

Wil je graag een persoonlijke touch aan je reis, dan ben je bij Unico Travel aan het juiste adres. Ze luisteren en denken goed mee met je wensen. Voor ons was dat avontuur, activiteiten en een beetje luxe. Het is een mooie uitgebalanceerde reis geworden. Ook fijn is het persoonlijke contact voor, tijdens en na de reis. Unico Travel heeft zeer goede contacten in Costa Rica. Voor ons was de Osa de Peninsula en Corcovado National park het hoogtepunt. Wat een bijzondere ervaring!

John & Marielle - Costa Rica - februari 2022
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!