Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns-Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Ik had een prachtige reis in Costa Rica met Unico Travel, georganiseerd door Barbara, gehad! Unico Travel was altijd op de achtergrond wat het reizen voor mij heel makkelijk maakte. Een omboeking van twee transfers, die ik nodig had, werd door Unico Travel vanuit Nederland gedaan en ik had er niks mee te doen. De hotels waren alle erg mooi gelegen en door vriendelijke medewerksters gerund. Heel veel dank, ik zal steeds weer met Unico Travel boeken!

Tessa - Costa Rica - December 2022

Unico Travel heeft vooraf goed onze wensen geïnventariseerd en hierop de reis op maat samengesteld. Barbara van Unico Travel houdt steeds de vinger aan de pols en is goed te bereiken voor vragen. De mooi gelegen accommodaties en met name ook het vervoer waren uitstekend verzorgd! De gidsen die met enthousiasme en liefde voor hun vak ons begeleidden, maakten dat wij Costa Rica in ons hart hebben gesloten! Pura Vida!

Familie Braamse      

Yvonne, Ad, Leo & Carolien - Panama & Costa Rica - september 2022

De persoonlijke service, uitmuntende kennis van het land en minitieuze planning maken van Unico Travel de uitstekende partner om een verre reis naar Costa Rica te plannen!

Familie Abeloos 3  Familie Abeloos 1  Familie Abeloos 4  Familie Abeloos 2

 

Familie Abeloos - Costa Rica - juli 2022

Unico Travel heeft vooraf goed onze wensen geïnventariseerd en hierop de reis op maat samengesteld. Barbara houdt constant vinger aan de pols en is goed te bereiken voor vragen. De mooi gelegen accommodaties en met name ook het vervoer waren uitstekend verzorgd. De gidsen die met enthousiasme en liefde voor hun vak ons begeleidden, maakten dat wij Costa Rica in ons hart hebben gesloten! Pura Vida!

Yvonne, Ad, Leo & Carolien – Costa Rica en Panama – september 2022

De reis was top, ook de begeleiding heel fijn (Als er een vraag is had je altijd een plek om op terug te vallen). We zijn op prachtige locaties geweest en hebben zoveel mooie dingen gezien. Echt een aanrader.

Familie Veldhuisen – Costa Rica – september 2022

Reis was zeer goed gebalanceerd  met reistijden, excursies en vrije tijd. Accommodaties waren prachtig gelegen, schoon en vaak bijzonder. Zeer goede keukens aan het hotel verbonden. Goede service, interactie tijdens de reis. Persoonlijke benadering.

Evert & Conny – Costa Rica – augustus 2022

Met ons gezin van 5 hebben we een super beleving gehad in Costa Rica. De reis was perfect georganiseerd zodat we gedurende de hele reis ontspannen konden genieten. Alle activiteiten waren haalbaar voor onze 3 kinderen. Zij hebben een super tijd beleefd in een fenomenaal mooi land. Hotel Costa Verde was de top als afsluiter met alle dieren die er waren. Bedankt aan Unico Travel om dit voor ons gerealiseerd te hebben.

Familie Van de Velde – Costa Rica – augustus 2022

Waar een klein bureau groot in kan zijn: Barbara en Elise combineren kennis (in ons geval van Costa Rica) en service op een dusdanige manier dat de perfecte reis op maat ontstaat! Het zit in de details: de beste plekjes bij de verschillende accommodaties, de uitgebreide reisomschrijving die je als een gids door je reis heen kan gebruiken en het contact wanner dat nodig is. Wil je de perfecte vakantie ervaring, dan moet je ZEKER je reis door deze dames laten organiseren! 1000x Dank!

Familie Hanekamp – Costa Rica – augustus 2022

Unico Travel nam al onze wensen mee in de opmaak van de reis zodat dit voor ons één van de mooiste reizen ooit was. Unieke Lodges met zeer veel eigenheid en toch voldoende luxe die al wat oudere mensen verwachten 😉.

Familie Storms – Costa Rica – augustus 2022

Voor de reis prettig overleg over het plan en in het overleg nog genoeg ruimte gehad voor eventuele aanpassingen. Ook tijdens de reis waar nodig goed bereikbaar en behulpzaam. De lodges en met name de hosts waren stuk voor stuk zeer vriendelijk en behulpzaam. Tijdens onze reis nog voldoende ruimte om dingen wel of niet te doen. Heerlijke vakantie gehad!

Familie Gerlagh – Costa Rica en Panama – augustus 2022
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!