Reiservaringen2019-05-15T14:05:49+02:00

Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Lees de reiservaringen, reisverhalen, tips en ideeën van reizigers die Costa Rica met ons bezochten. Tevens kunt u ook op Reisgraag.nl reviews en reiservaringen vinden van reizigers die via ons op reis zijn geweest.

Het wennen in Nederland is een beetje lastig nadat je in zo’n geweldig mooi land bent geweest. We wilden helemaal niet naar huis en liever blijven we ook in Costa Rica wonen haha. Wat een prachtig land en een leuke mensen. Alles is ook zo gericht op behoud van natuur en zoveel kennis is er over de natuur door de bevolking. Wij hebben daar onwijs van genoten. De reis was echt alles wat we hoopten en door jullie hulp hebben wij plekken gezien waar we anders zeer waarschijnlijk niet gekomen waren. Toen we Rara Avis al meteen in het begin hadden gezien, wist ik vrijwel zeker dat niks dat meer kon overtreffen voor mij. En dat was ook echt zo. In Corcovado heb je natuurlijk meer wildlife  (te spotten) maar Rara Avis hadden we voor geen goud willen missen. Bijzondere plek met een bijzonder verhaal. We voelden ons daar echt ook helemaal alleen als toeristen en echt een plekje waarvan we hopen dat niet veel toeristen dat gaan ontdekken.

Jolynn en Erik - Costa Rica - februari 2019

Pura Vida, dit levensmotto past perfect bij dit prachtige land en zijn inwoners. Zowel boven als onderwater hebben we genoten van de mooie natuur. Ons doel voor de reis naar Costa Rica was duiken, maar we zijn blij dat we dit in combinatie met een rondreis gedaan hebben. De Costa Ricanen zijn erg gastvrij, vriendelijk en behulpzaam op een manier die wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Unico Travel heeft de reis volledig op onze wensen afgestemd en alles, vervoer met huurauto, boot en transferbusjes, verblijf in kleinschalige lodges op bijzondere plekken en gidsen die hun kennis van de natuur graag deelden, was perfect geregeld waardoor de reis zorgeloos is verlopen. Het was een fantastische en onvergetelijke reis, Barbara bedankt!

Mark, Irene, Tara en Sjoerd - Costa Rica - juli 2019

Wij hebben een onvergetelijk mooie reis gehad met ons gezin. Unico Travel / Barbara heeft hier zeker een belangrijke bijdrage aan geleverd. We spreken geen woord Spaans, waren niet bekend met het land en met een gezin van 5 personen is het altijd lastig om geschikte locaties te vinden. Barbara heeft dit allemaal voor ons geregeld. De reisinformatie was zeer compleet inclusief tips wat er allemaal te doen was in de omgeving en goede restaurantjes in de buurt. Zeer handig want je moet echt keuzes maken voor de korte tijd die je er bent. Overal waar we kwamen kende ze Barbara en dat gaf ons het gevoel dat het wel goed zat. Bij de grens naar Panama kwam ik er achter dat ik mijn telefoon in de taxi had laten liggen. Met een sms-je naar Barbara heeft zij ervoor gezorgd dat de taxi chauffeur een uurtje later mijn telefoon netjes kwam terugbrengen. Dat noem ik nog eens service!

Familie Bouman - Costa Rica en Panama - juli 2019

Via een collega kwamen we bij Unico Travel terecht en zij hebben onze reis tot in de puntjes geregeld. Costa Rica was onze eerste bestemming als gezin buiten Europa en dan is het erg fijn dat je gebruik kunt maken van alle kennis en ervaring van Unico Travel om de reis samen te stellen. Tijdens de reis hebben we (gelukkig!) geen contact met Unico gehad, alles was goed geregeld dus we konden optimaal genieten van al het mooist dat Costa Rica te bieden heeft. De balans tussen reizen en vakantie vieren was perfect, we hadden meer dan voldoende tijd en gelegenheid om zelf te kiezen wat we gingen doen. We hebben daardoor veel kunnen doen en daarnaast regelmatig genoten van de veranda of het zwembad. Zowel wij als onze kinderen van 10 en 12 hebben een fantastische reis gehad! Hartelijk dank voor het regelen van deze mooie reis, doordat alle transfers vlot verliepen en we overal werden verwacht konden we ons echt richten op het genieten. We zijn met een rugzak aan ervaringen en avonturen weer thuisgekomen!

Familie Munster - Costa Rica - juli 2019

Dankzij Unico Travel hebben wij heel veel van het prachtige Costa Rica gezien, vooral de inheemse dieren. We hebben het motto van het land echt ervaren, Pura Vida!

Erik en Lisette - Costa Rica - juli 2019

Vooral de persoonlijke benadering van Unico Travel vooraf, tijdens en na thuiskomst hebben wij enorm gewaardeerd! De reis was perfect georganiseerd! En was helemaal volgens onze wensen samengesteld. Het klopte gewoon helemaal. Toen er even iets mis was met een reservering van de boot werd dat ook gelijk opgelost! Tijdens de reis voelden wij ons soms lid van de Unico Travel familie. Veel mensen van de tours en/of accommodaties kenden Barbara en hebben niks anders gehoord dan positieve woorden over Barbara en Unico Travel.

Richard en Gea - Costa Rica en Panama - juli 2019

Schitterende reis door Costa Rica, overtrof onze verwachtingen. Zeer mooie locaties en aardige en behulpzame mensen. Heel veel dieren en planten gezien. Overal tropisch regenwoud en overnacht midden tussen de wilde dieren. Heel bijzonder!

Familie Wijnen - Costa Rica - juli 2019

Unico Travel heeft geluisterd naar onze verlangens en een reis georganiseerd die daar volledig aan voldeed. Vooral de zorg tijdens de reis was uitmuntend. Barbara van Unico Travel lijkt wel een beroemdheid in Costa Rica. Iedereen kent haar en wil op een goed blaadje staan bij haar. Haar naam vermelden is voldoende om een extra goede service te krijgen. Zij blijft ook op elk uur van de dag bereikbaar en zorgt zelfs van op afstand dat je verlangens ingevuld worden. Een uitzonderlijke dankjewel voor haar!

Marleen en Luc - Costa Rica - januari 2019

Barbara en collega van Unico Travel hebben goed geluisterd naar wat wij wilden en hebben een perfecte reis samengesteld. Ook tijdens de reis waren zij goed bereikbaar om situaties ter plekke op te lossen. Een service die bijna ongekend is!

Richard - Costa Rica - maart 2019

Wij hebben een geweldige reis gehad naar Costa Rica, een bijzonder mooi land met aardige mensen. Alles was goed geregeld door Unico Travel.

Jan en Coby - Costa Rica - maart 2019

Pin It on Pinterest

Share This