Reiservaringen2019-05-15T14:05:49+02:00

Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Lees de reiservaringen, reisverhalen, tips en ideeën van reizigers die Costa Rica met ons bezochten. Tevens kunt u ook op Reisgraag.nl reviews en reiservaringen vinden van reizigers die via ons op reis zijn geweest.

Costa Rica is een paradijs op aarde qua flora en fauna; niet te geloven wat wij hebben gezien aan beesten en beestjes qua kleuren zo in de natuur waar we deel van uit maken en ons des te meer realiseren hoe zuinig we moeten zijn in de wereld om dit te behouden. Gelukkig ook geen massa toerisme in de accommodaties waar we zijn geweest en ongelofelijk hebben genoten. We raden natuur liefhebbers echt aan om de ongelooflijke oerwouden van onze aarde te bezoeken en mee te gaan.

Gerrit-Jan en Marijke - Costa Rica - februari 2019

Prachtige reiservaring opgedaan in het mooie Costa Rica. Zowel in het droge als in het regenseizoen genoeg fauna en flora die de moeite waard is. Ten opzichte van bijna 17 jaar geleden weinig veranderd alleen rond de Arenal explosief veranderd.

Bob en Astrid - Costa Rica - februari 2019

Als huwelijksreis wilden we graag naar de ongerepte naar in Costa Rica en Panama. Via Google terecht gekomen bij Unico Travel. Na een prettig persoonlijk contact de volledige reis uitgestippeld. Om een heel lang verhaal kort te houden: we hebben een prachtige reis gemaakt die goed georganiseerd was. Prachtige natuur, mooie lodges, prima service. Onze fantasie is tot werkelijkheid gekomen mede dankzij Unico Travel.

Angelique en Onno - Panama en Costa Rica - maart 2019

Net een zalige reis in Costa Rica (aka ‘het aards paradijs’) achter de rug. Genoten van het wandelen door de tropische bossen, de vele wonderlijke dieren, de nachtelijke regenwoudgeluiden, de zon, de regenbuien,… We hebben in geweldig mooie lodges geslapen op unieke plaatsen waar je echt één bent met de natuur. Alles was goed georganiseerd en het rondreizen met 4×4 verliep heel vlot (en was soms lekker avontuurlijk). Een aanrader!

Franka en Hubert - Costa Rica - maart 2019

Onze reis was in goed overleg samengesteld. We hebben zeker wel genoten van deze mooie reis. De lodges e.d. waar we verbleven waren echt héél uniek maar om er te komen kostte het veel tijd over onverharde wegen. Onze binnenlandse vlucht kon niet doorgaan vanwege enorme regen. We zijn toen door Elise goed verder geholpen, ze had snel een overnachting en taxi geregeld voor ons.

Theo en Annelies - Costa Rica - februari 2019

Wij zijn als jong stel enorm blij dat we de hulp van Unico Travel hebben ingeroepen. De lokale kennis die zij hebben is echt een meerwaarde gebleken. Overal bevonden wij ons op unieke plekken en hebben wij bijzondere mensen ontmoet. Unico Travel staat altijd klaar voor je, voor, tijdens en na de reis. Costa Rica is ons enorm bevallen en wij zijn ervan overtuigd dat Unico Travel voor een ieder een reis op maat kan maken en zo altijd een meerwaarde is voor een onvergetelijke reis. Wij bevelen het iedereen aan en hopen in de toekomst weer zo’n bijzondere reis bij Unico Travel te kunnen boeken. Bedankt voor de persoonlijke service dames!

Erik en Jolynn - Costa Rica - februari 2019

Wat was het indrukwekkend onze reis naar Costa Rica! Perfect georganiseerd door Barbara van Unico Travel, geweldig contact en benadering bij het plannen van deze reis, Barbara bedankt voor al je goede zorgen, een dikke aanbeveling waard! Met een hoofd vol mooie herinneringen en veel foto’s zullen wij het nog vaak over deze prachtige plek op aarde hebben!

Jannie en Annemiek - Costa Rica - januari 2019

Wij hebben dankzij het meedenken van het team van Unico Travel een geweldig mooie reis met ons gezin kunnen maken. Barbara en haar team hebben op ons verzoek een geweldig programma gemaakt waarbij onze uiteindelijke reiservaring ruimschoots is overtroffen. Tijdens de reis blijken de lokale contacten goed geïnformeerd over de afspraken met Barbara, op deze manier konden wij echt genieten van onze vakantie. Unico Travel raden wij eenieder aan.

Familie Treep - Costa Rica - Juli 2018

Unico Travel heeft voor ons een huwelijksreis georganiseerd door Costa Rica waarbij we rond hebben gereisd door dit geweldige land! Prachtige natuur, unieke locaties en vooral heel veel genoten. Geweldig om vogels te spotten, foto’s te maken en te ontstressen. In de voorbereiding op de reis hebben ze aan de hand van persoonlijke gesprekken een reisplan opgesteld die aansloot op onze wensen. Hiervoor hebben ze de transfers, tours en accommodaties geregeld. De accommodaties waren stuk voor stuk bijzondere plekjes!

Ramon en Niels - Costa Rica - september 2019

We zijn 5 september voor 19 dagen naar Costa Rica en Panama geweest. De reis was onvergetelijk. Het land Costa Rica is zo mooi. Er is veel te zien en in ieder park kom je weer andere dingen tegen. Costa Rica biedt ook de mogelijkheid om aan de kust te verblijven. Dit tezamen met de parken maakt het nog aantrekkelijker. De mensen zijn heel erg vriendelijk. Het is zeker een aanrader om naar Costa Rica toe te gaan. Wij willen er nog wel een 2e keer naar toe om de overige parken en stranden te bezoeken.

Jaap en Greet - Costa Rica en Panama - september 2018

Pin It on Pinterest

Share This