Reiservaringen Costa Rica

Home » Latijns-Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Pura Vida! Wat een fantastische reis heeft Unico Travel voor ons geregeld! We hebben de Caribische kust van Costa Rica en Panama ontdekt met een kleine afzwaaier naar Boca Chica aan de Pacifische kust. De reis eindigde in de geweldige stad Panama. De excursies waren onder begeleiding van professionele gidsen en we hebben exotische vogels, dieren, watervallen, bergen en bounty eilandjes mogen zien. Mooie en afwisselende accommodaties op top locaties. Bedankt Unico Travel voor het perfect organiseren van onze reis, er werd gedacht aan de kleinste details. Dit was wat ons betreft niet de laatste keer!

Marleen - Costa Rica & Panama - Februari 2024

Het was al met al super! Van het slapen in een boomhut waar letterlijk de apen voorbij slingerden en het zien van enorm speciale plekken zoals vulkanen en het ondernemen van gave activiteiten waaronder het bewandelen van de hanging bridges!

Pepijn - Costa Rica - Januari 2022

We hebben een prachtige vakantie gehad in Costa Rica met een mooie mix van luxe en avontuur, middenin de natuur. De reis bevatte overnachtingen op buitengewone plekjes en avontuurlijke activiteiten. De reis was perfect afgestemd op ons gezin met drie kinderen. Unico travel heeft onze wensen en onze manier van reizen helemaal weten te vertalen. Het was onvergetelijk.

Nathalie - Costa Rica - Juli 2023

Mijn partner en ik brachten drie weken door in Costa Rica in april/mei 2023. Als ervaren reizigers plannen we normaal gesproken de vakanties zelf, maar door de drukke werkschema’s hebben we het dit keer anders gedaan. We kwamen in contact met Barbara en zij luisterde met oprechte interesse naar onze wensen. Ongeveer twee weken na dit gesprek ontvingen wij een reisvoorstel dat echt alle aspecten bevatte waar we naar op zoek waren, zoals diversiteit aan landschappen, bijzondere en afgelegen plekken weg van de drukte, wildlife spotten tijdens de wandelingen, veel afwisseling en mooie en schone hotels. De accommodaties op de afgelegen plekken waren soms eenvoudig, maar wanneer dit mogelijk was, hadden de accommodaties meer comfort. Alle gidsen die we tijdens onze vakantie hadden, waren erg deskundig en ze deden allemaal hun best om het hun gasten naar de zin te maken. Tijdens de reis zijn ook alle kleine details zeer goed geregeld door Barbara en het team van Unico Travel. De taxi’s en de transfers waren erg goed gepland en ze waren erg punctueel. Daarnaast was ook de verstrekte informatie compleet en betrouwbaar. Het prachtige landschap, de verbazingwekkende diversiteit en overvloed aan wildlife, de vriendelijkheid van de mensen, de prachtige hotels en lodges en het heerlijke eten zorgden ervoor dat deze vakantie een buitengewone onvergetelijke ervaring is geworden. Hartelijk dank voor Unico Travel voor de perfecte organisatie van onze geweldige vakantie!

Toekans Costa RicaPijlgifkikker Costa Rica

Carla - Costa Rica - April 2023

We hebben een prachtige 20-daagse rondreis door Costa Rica gemaakt. Deze reis is geheel op onze wensen samengesteld door Unico Travel! Een echte aanrader; persoonlijk contact en ook tijdens de reis was Unico Travel altijd bereikbaar. Hoe fijn is dat!

Petra - Costa Rica - Maart 2023

Na een geweldige reis naar Belize georganiseerd door Unico Travel zijn we begin 2023 via hen naar Panama en Costa Rica geweest. We konden beide landen combineren, omdat we vier weken de tijd hadden. We hebben hierdoor op zeven verschillende locaties kunnen overnachten. Wat hebben we genoten van de hikes in de nationale parken en de tours die tijdens de reis werden aangeboden. We hebben veel verschillende dieren gezien: van drie verschillende soorten apen tot tapirs, agouti’s, miereneters, luiaards, toekans en ara’s op het land en ontelbare dolfijnen en prachtige tropische vissen onder water. Dit was een reis om nooit meer te vergeten! Met dank aan de goede zorgen van Barbara en Elise.

Angelique - Costa Rica en Panama - Februari 2023

Ik had een prachtige reis in Costa Rica met Unico Travel, georganiseerd door Barbara, gehad! Unico Travel was altijd op de achtergrond wat het reizen voor mij heel makkelijk maakte. Een omboeking van twee transfers, die ik nodig had, werd door Unico Travel vanuit Nederland gedaan en ik had er niks mee te doen. De hotels waren alle erg mooi gelegen en door vriendelijke medewerksters gerund. Heel veel dank, ik zal steeds weer met Unico Travel boeken!

Tessa - Costa Rica - December 2022

Unico Travel heeft vooraf goed onze wensen geïnventariseerd en hierop de reis op maat samengesteld. Barbara van Unico Travel houdt steeds de vinger aan de pols en is goed te bereiken voor vragen. De mooi gelegen accommodaties en met name ook het vervoer waren uitstekend verzorgd! De gidsen die met enthousiasme en liefde voor hun vak ons begeleidden, maakten dat wij Costa Rica in ons hart hebben gesloten! Pura Vida!

Familie Braamse      

Yvonne, Ad, Leo & Carolien - Panama & Costa Rica - september 2022

De persoonlijke service, uitmuntende kennis van het land en minitieuze planning maken van Unico Travel de uitstekende partner om een verre reis naar Costa Rica te plannen!

Familie Abeloos 3  Familie Abeloos 1  Familie Abeloos 4  Familie Abeloos 2

 

Familie Abeloos - Costa Rica - juli 2022

Unico Travel heeft vooraf goed onze wensen geïnventariseerd en hierop de reis op maat samengesteld. Barbara houdt constant vinger aan de pols en is goed te bereiken voor vragen. De mooi gelegen accommodaties en met name ook het vervoer waren uitstekend verzorgd. De gidsen die met enthousiasme en liefde voor hun vak ons begeleidden, maakten dat wij Costa Rica in ons hart hebben gesloten! Pura Vida!

Yvonne, Ad, Leo & Carolien – Costa Rica en Panama – september 2022
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!