Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Lees de reiservaringen, reisverhalen, tips en ideeën van reizigers die Costa Rica met ons bezochten. Tevens kunt u ook op Reisgraag.nl reviews en reiservaringen vinden van reizigers die via ons op reis zijn geweest.

Barbara was onze steun en toeverlaat bij deze reis. Zowel vooraf als tijdens de reis. Tijdens onze reis brak de corona cisis door. Ook op de moeilijke momenten liet Barbara ons niet in de steek. Ondanks de speciale omstandigheden een zeer geslaagde op maat gemaakte reis!

Theo en Isabelle – Costa Rica – maart 2020

Onze eerste reis naar Costa Rica, Midden-Amerika. Na met Barbara uitgebreid besproken te hebben wat onze wensen waren, hebben we een fantastische rondreis gehad en zijn we weer heel veel nieuwe ervaringen rijker. Alle transfers, we zijn op vijf locaties geweest, waren prima geregeld. De chauffeurs waren erg vriendelijk en vertelden onderweg over Costa Rica. Alle locaties waren schoon en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Trudy en Ger – Costa Rica – februari 2020

Het was een verrassende, onvergetelijke reis in een overweldigende natuur. Barbara en Elise hebben de hele reis fantastisch geregeld. We hoefden ons nergens druk om te maken en alleen maar te genieten. Chapeau daarvoor! De vogelgids en taxi chauffeur verdienen ook een extra pluim!

Don en Anke – Costa Rica – januari 2020

Unico Travel heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen. Ze zijn zeer bekwaam qua kennis en organisatie. Ook de accommodatie bij een lokale familie op een finca was erg leuk. Gegeten bij de familie thuis, zeer uniek. Verder op bijzondere accommodaties overnacht en ook de getipte excursies waren zeer geslaagd. Kortom, een fantastische reis gehad!

Koen en Chantal – Costa Rica – januari 2020

Onze huwelijksreis laten regelen door Unico Travel.  Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dan Unico Travel daadwerkelijk voor een unieke reis zorgt. Het meedenken en ons anders laten denken en de fijne en persoonlijke service vonden wij erg prettig. We hebben geen moment spijt gehad dat we onze reis door Unico Travel hebben laten regelen. Tijdens onze reis was alles perfect geregeld. Ook was het erg prettig dat Unico Travel ook tijdens de reis altijd bereikbaar was. De aanbevelingen en tips in het reisplan hebben ons zeker geholpen en we hebben super mooie dingen gezien. Het vervoer en de reserveringen (van de accommodaties) waren allemaal goed geregeld. Ook waren alle accommodaties goed op de hoogte van onze huwelijksreis (wat ook erg fijn was). Kortom wij hebben een hele goede ervaring gehad en raden Unico Travel zeker aan. Onze reis was fantastisch en onvergetelijk.

Marisa en Pedro – Costa Rica – januari 2020

Fantastische kennismaking met Costa Rica. Een mooie mix van plaatsen, accommodaties en activiteiten.

Dick en Angela – Costa Rica – december 2019

Onze reis door Costa Rica is mede dankzij de goede voorbereiding en service van de dames van Unico Travel geweldig geweest. Geen enkele zorg over transfer, accommodatie of het missen van bijzondere plekken in dit prachtige land. Ook een last-minute wijziging, als gevolg van een cadeau in de vorm van een extra activiteit, werd zonder problemen ingepast. Met de adviezen en uiteindelijke organisatie hebben we veel van de mooiste plekken kunnen zien en beleven. De gidsen zijn kundig en alert en bieden een meerwaarde door te zorgen voor zicht op waardevolle fotomomenten. Absoluut een reis waar we nog heel lang met plezier aan zullen terugdenken!

Richard - Costa Rica - september 2019

Wij hebben 20 dagen door Costa Rica gereisd. Het was geweldig. We hebben genoten van de schitterende natuur. Hebben zelf met een auto een deel van de vakantie afgelegd. Dit beviel erg goed en de wegen zijn goed en de navigatie brengt je overal. Alles was super geregeld door Unico Travel en we hebben ons laten verrassen door de geweldige lodges die voor ons waren geboekt. Zeker Drake Bay en Tortuguero zijn een aanrader, deze hadden we zeker niet willen missen! Ga zo door, onze complimenten!

Hans en Gea - Costa Rica - augustus 2019

Super georganiseerd. Alles klopte, was vriendelijk en goed besproken. De verhouding tussen activiteiten was goed. Het was fijn dat dingen vooraf besproken waren. De ruimte om zelf nog invullen te geven aan dagen en activiteiten was er daarom ook nog. De locaties van de verblijven waren wel top. Overleg en contact met Unico was helemaal perfect en persoonlijk.

Madeline - Costa Rica - juli 2019

Het wennen in Nederland is een beetje lastig nadat je in zo’n geweldig mooi land bent geweest. We wilden helemaal niet naar huis en liever blijven we ook in Costa Rica wonen haha. Wat een prachtig land en een leuke mensen. Alles is ook zo gericht op behoud van natuur en zoveel kennis is er over de natuur door de bevolking. Wij hebben daar onwijs van genoten. De reis was echt alles wat we hoopten en door jullie hulp hebben wij plekken gezien waar we anders zeer waarschijnlijk niet gekomen waren. Toen we Rara Avis al meteen in het begin hadden gezien, wist ik vrijwel zeker dat niks dat meer kon overtreffen voor mij. En dat was ook echt zo. In Corcovado heb je natuurlijk meer wildlife  (te spotten) maar Rara Avis hadden we voor geen goud willen missen. Bijzondere plek met een bijzonder verhaal. We voelden ons daar echt ook helemaal alleen als toeristen en echt een plekje waarvan we hopen dat niet veel toeristen dat gaan ontdekken.

Jolynn en Erik - Costa Rica - februari 2019