Reiservaringen Costa Rica

U bent hier: Home » Latijns-Amerika reizen » Costa Rica » Reiservaringen

Het team van Unico Travel heeft een geweldige vakantie in Costa Rica voor ons geregeld. Dit hadden we nooit zelf allemaal zo goed kunnen regelen! Prachtige locaties, leuke activiteiten, zeer veel natuur en lekkere stranden om te genieten en te relaxen. Ook tijdens de reis was Barbara altijd goed te bereiken en heeft ons fantastisch geholpen!

Familie Du Mee - Costa Rica - december 2021

Door de goede voorbereiding en kennis van Unico Travel hebben we een fantastische reis kunnen samenstellen. Avontuurlijk en toch ook soms luxe. We hebben genoten van de prachtige natuur, de afwisseling en leuke activiteiten. Ook tijdens de reis zijn we goed door Unico Travel ondersteund!

Familie Hylkema - Costa Rica - december 2021

Wij hebben de reis als zeer bijzonder ervaren. Alles was op en top geregeld. Tijdens de reis houdt Unico Travel contact en mocht er iets zijn dan wordt het direct geregeld. Echt een topservice. Wil je een zorgeloze reis met unieke plekken bezoeken dan moet je bij Unico Travel zijn!

Familie Kessels - Costa Rica en Panama - december 2021

Unico heeft voor onze groep van 8 (2 gezinnen) een geweldige reis verzorgd. In de voorbereiding waren ze heel responsief en konden ze het programma goed bij onze wensen laten aansluiten. Tijdens de reis waren ze altijd goed bereikbaar als er aanpassingen of vragen waren waardoor de reis vlekkeloos verlopen is. Costa Rica is een fantastische bestemming waarvoor je Unico moet hebben om er optimaal van te kunnen genieten.

Familie Grimmelt - Costa Rica - december 2021

Onvergetelijke reis naar Costa Rica. Tot in de puntjes verzorgd door Unico Travel. Lodges, vervoer en activiteiten, super! Ook tijdens de reis konden er nog dingen worden aangepast, dat was geen probleem. Ik zou Unico Travel iedereen aanraden.

Floor & Mitch - Costa Rica - december 2021

In 2018 heb ik samen met mijn ouders en zusje een rondreis van drie weken door Costa Rica gemaakt, georganiseerd door Unico Travel. Na deze fantastische ervaring besloot ik in 2021 samen met een vriendin terug te keren naar Costa Rica. Mijn vader stelde toen gelijk voor om contact op te nemen met Barbara voor wat extra advies. Je merkt aan alles dat Barbara ontzettend veel kennis van Costa Rica heeft en ze kwam dan ook continu met nieuwe ideeën voor onze reis. Haar enthousiasme is daarnaast super aanstekelijk en ze straalt aan alle kanten de liefde voor haar werk en het land uit.

We hebben in schitterende accommodaties overnacht, waaronder midden in de jungle aan een prachtige blauwe rivier. Echt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Als je van de afwisseling tussen natuur, wildlife, avontuur en ontspanning houdt dan kan ik je zeker aanraden om een reis naar Costa Rica met Unico Travel te boeken!

ara costa ricastrand costa rica tenorio costa ricatortuguero costa rica

Isabelle - Costa Rica - november 2021

Unico Travel kent prachtige en unieke plekjes en organiseert de reis op een manier hoe het zelf nooit zou kunnen doen. Door Unico Travel hebben we overnacht in een boomhut, midden in de jungle geslapen en een prachtige hike gemaakt door Corcovado National Park.

Peter Paul en Jorien - Costa Rica - november 2021

We hebben een mooie reis in Costa Rica achter de rug waarbij we dankzij de tips van Unico Travel zo ongeveer het hele land bezocht hebben. Er is goed meegedacht om zoveel mogelijk uit de reis te halen maar waar er ook voldoende ruimte was om te genieten. Van de tips voor activiteiten/restaurants hebben we veel gebruik gemaakt. We hebben het positief ervaren om zo voorbereid op reis te gaan.

Marij en Maikel - Costa Rica - november 2021

Via bekenden kregen wij de tip om bij Unico Travel een rondreis door Costa Rica samen te stellen. En wat was het prachtig! Als natuurliefhebber kun je je geluk niet op. We hebben o.a. prachtige vogels, walvissen, krokodillen, schildpadden en dolfijnen gespot. Het was een goede combinatie tussen rust en activiteiten zoals hiken door het regenwoud, een snorkeltour, raften over de rivier, ziplinen, paardrijden en nog veel meer. De lodges waren zeer divers, van een boomhut tot een luxe tent met uitzicht op zee. Het land heeft zoveel kleur en de bevolking is overal vriendelijk. Het was een groot avontuur. Daarom was het fijn dat Unico Travel ons zowel voor als tijdens de reis op weg heeft geholpen. Tijdens de eerste kennismaking waren we meteen enthousiast over de persoonlijke aanpak. Aan de hand van onze wensen werd de reis samengesteld. Je kunt zien dat Unico Travel veel kennis en ervaring heeft. Voorafgaand en tijdens de reis was het fijn dat we terecht konden met al onze vragen. Kortom, twijfel niet. Costa Rica is prachtig en Unico Travel maakt het nog mooier!

Sanne en Jan-Willem - Costa Rica - september 2021

Als we aan Costa Rica terug denken dan zien we voor ons een prachtige natuur, lieve mensen, veel dieren en een heerlijk klimaat! Wat een geweldig land en wat was dat alles tot in de puntjes goed georganiseerd door Barbara. In eerste instantie wilden we zelf alles regelen, maar na zoeken op internet kwamen we bij Unico Travel uit. Vervolgens was het contact met Barbara snel gelegd. De klik was er meteen en Barbara deed een prima reisvoorstel.  Drie weken Costa Rica en een aantal dagen Panama, Bocas del Toro.

Bij thuiskomst kregen we nog een welkomstkaartje van Barbara. Deze persoonlijke service geeft het geheel een extra leuk tintje.

Echte hoogtepunten voor ons waren; Tortuquero en de canopy tour in Drake Bay. Ook de lodge in Drake Bay valt echt aan te bevelen. We hadden een schitterend gelegen huisje met een prachtig uitzicht over zee. De ontzettend aardige eigenaren, gaven ons spontaan een lekker verjaardagsdiner en een leuk cadeautje.

Hester en Bob – Costa Rica - januari 2012
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!