Reisblogs Costa Rica

Home » Reisblogs » Costa Rica
Vogels in Costa Rica
Costa Rica is een waar vogelparadijs. Ontdek de 10 meest bijzondere en opvallende vogels van Costa Rica zoals de toekan en quetzal.
costa rica schildpadden
In Costa Rica schildpadden eieren zien leggen? Ontdek hier waar en wanneer u de schildpadden kunt zien, zoals Tortuguero en Playa Grande.
walvissen in costa rica
Ontdek in welke maanden en op welke plekken u de walvissen in Costa Rica kunt spotten. Een unieke ervaring!
Regenseizoen Costa Rica
Hoe is het om in het regenseizoen, ook het groene seizoen genoemd, door Costa Rica te reizen. Valt er echt zoveel regen? Hoe ziet de natuur eruit?
beste reistijd costa rica blog
Costa Rica kunt u bijna het hele jaar door bezoeken. Maar wat is nu echt de beste reistijd? Dat leest u per maand in ons blog 'Beste reistijd Costa Rica'.
Fotoreis Costa Rica Reiservaring
Ontdek hoe Mirjam en Merijn onze fotoreis door Costa Rica hebben ervaren.
Huwelijksreis Costa Rica Reiservaring
Ontdek hoe John en Tine onze huwelijksreis door Costa Rica hebben ervaren.
eten en drinken costa rica
Ontdek het eten en drinken in Costa Rica. Proef de typisch Costa Ricaanse gerechten als gallo pinto, casado, ceviche en arroz con pollo.
Autorijden in Costa Rica
Hoe is het om te autorijden in Costa Rica? Ontdek in dit reisblog alles over de huurauto's, wegen, veiligheid, navigatie, verzekeringen en het verkeer.
Costa Rica en diersoorten
Welke dieren spot u tijdens uw reis door Costa Rica? Ga op avontuur en spot kleurrijke vogels, vier apensoorten, walvissen en luiaards!
luiaards costa rica
Er zijn twee soorten luiaards in Costa Rica. Ook is er een opvangcentrum. In dit blog leest u alles over deze dieren en waar u ze kan spotten!
Onze stagiaire Lieke deelt haar ervaring waarom Unico Travel uniek is! Na haar stage bezocht zij een aantal lokale contacten van Unico Travel in Costa Rica.
Nationaal park corcovado
Het Nationaal Park Corcovado is het meest ongerepte park van Costa Rica. Overnacht op de ranger stations en spot dieren als tapirs, miereneters en poema's.
Costa Rica of Panama 11
Costa Rica of Panama? Beide landen zijn zo verschillend. Ontdek hier de verschillen qua natuur, cultuur, tropische stranden en prijsniveau.
Nationale parken costa rica
Ontdek de mooiste nationale parken van Costa Rica. Verken het Nationaal Park Corcovado, Tortuguero, Arenal en Cahuita.
Bezienswaardigheden Costa Rica
Wat is er te beleven in Costa Rica? Vulkanen, ongerepte regenwouden en tropische stranden. Ontdek de bezienswaardigheden van Costa Rica.
costa rica met kinderen
Op reis naar Costa Rica met kinderen? Ontdek onze 9 redenen waarom Costa Rica zo'n fijne bestemming is voor gezinnen en families.
Onafhankelijkheidsdag Costa Rica
Op 15 september is het Onafhankelijkheidsdag in Costa Rica. Het land werd onafhankelijk van het Spaanse koninkrijk. Lees hoe dit feest gevierd wordt.
Activiteiten in Costa Rica 11
Activiteiten Costa Rica, er zijn er genoeg! Het is het perfecte land voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld surfen of abseilen van watervallen.
nicaragua of costa rica
Twijfelt u tussen Nicaragua of Costa Rica? Ontdek in ons blog de verschillen qua cultuur, natuur, wildlife en prijsniveau.
Duiken Costa Rica staat voor duiken met tropische vissen, kleurrijk koraal en een rijk onderwaterleven. Je kunt duiken aan de Pacifische en Caribische kust.
Mooiste stranden Costa Rica
Geniet van de mooiste stranden van Costa Rica. Ontdek de verborgen parels. Geniet van de geluiden van het regenwoud en de wuivende palbomen.
Luxe reis naar Costa Rica66
Geniet van een luxe vakantie Costa Rica met jacuzzi's, prachtige uitzichten, privé gids, openhaarden en eigen bungalows. Wat een luxe en wat een avontuur!
raften costa rica
Raften in Costa Rica, een unieke ervaring! Bekijk hier de leukste plekken om te raften zoals de Rio Pacuare of Rio Sarapiqui.
Luxe accommodaties in Costa Rica 11
Luxe accommodaties Costa Rica | Overnacht in bungalows met eigen zwembad, midden in het regenwoud en aan een tropisch strand.
bijzonder en ongerept costa rica
In dit reisblog leest u de ervaringen van onze reizigers die een bijzondere reis hebben gemaakt door de ongerepte gebieden van Costa Rica.
meegaan fotoreizen unico travel
Unico Travel organiseert in 2020 een unieke fotoreis naar Costa Rica. Lees hier 10 redenen waarom u deze fotografiereis niet mag missen.
puerto viejo de talamanca 11
Puerto Viejo de Talamanca is een reggae dorpje aan de kust van Costa Rica. U vindt er tropische stranden en er hangt een leuke sfeer.
Reisverslag Costa Rica
Mijn reisverslag Costa Rica helpt u om de mooiste plekken in Costa Rica uit te kiezen! Langs Corcovado, Tortuguero, Arenal. Tips en foto's van Costa Rica!
Yoga in Costa Rica
Costa Rica heeft de meest prachtige locaties voor yoga, midden in de natuur. Ontdek in ons blog alles over yoga in Costa Rica.
Lees hier het reisblog Costa Rica van George en Anneke die in september via ons op reis zijn geweest. Zij hebben een prachtige reis gemaakt! Lees meer ...