Reisblogs Costa Rica

U bent hier: Home » Reisblogs » Costa Rica

In onze reisblogs over Costa Rica leest u onder andere reiservaringen, reisverslagen, tips en aanbevelingen en informatie over de gebieden.

Nicaragua of Costa Rica
Twijfelt u tussen Nicaragua of Costa Rica? Ontdek in ons blog de verschillen qua cultuur, natuur, wildlife en prijsniveau.
beste reistijd costa rica blog
Costa Rica kunt u bijna het hele jaar door bezoeken. Maar wat is nu echt de beste reistijd? Dat leest u per maand in ons blog 'Beste reistijd Costa Rica'.
Walvissen in Costa Rica
Ontdek in welke maanden en op welke plekken u de walvissen in Costa Rica kunt spotten. Een unieke ervaring!
Costa Rica en diersoorten
Welke dieren spot u tijdens uw reis door Costa Rica? Ga op avontuur en spot kleurrijke vogels, vier apensoorten, walvissen en luiaards!
eten en drinken costa rica
Eten en drinken Costa Rica | De Costa Ricaanse keuken is erg smaakvol en gezond! Lees wat typisch Costa Ricaanse gerechten voor ontbijt, lunch en diner.
Schildpadden in Costa Rica 11
In Costa Rica schildpadden spotten? In ons blog leest u waar en wanneer u de schildpadden kunt zien.
Vogels in Costa Rica
Costa Rica is een waar vogelparadijs. Ontdek de 10 meest bijzondere en opvallende vogels van Costa Rica zoals de toekan en quetzal.
Reiservaring bijzonder en ongerept Costa Rica
In deze blog leest u de ervaringen van onze reizigers die een bijzondere reis hebben gemaakt door de ongerepte gebieden van Costa Rica.
10 redenen om mee te gaan met de fotografiereis 11
Unico Travel organiseert in 2020 een unieke fotoreis naar Costa Rica. Lees hier 10 redenen waarom u deze fotografiereis niet mag missen.
Costa Rica of Panama 11
Costa Rica of Panama? Beide landen zijn zo verschillend. Ga jij voor de natuur en wildlife van Costa Rica? De cultuur en tropische stranden van Panama?
10 redenen waarom je de yoga reis naar Costa Rica niet mag missen! 66
Costa Rica ontdekken in combinatie met yoga? Dat kan tijdens de yogareis Costa Rica. Lees hier 10 redenen waarom je de yogareis Costa Rica niet mag missen!
puerto viejo de talamanca 11
Puerto Viejo de Talamanca is een reggae dorpje aan de kust van Costa Rica. Je vindt er tropische stranden en in de omgeving kun je uitstapjes maken.
Luiaards in Costa Rica 11
Er zijn twee soorten luiaards in Costa Rica. Ook is er een opvangcentrum. In dit blog leest u alles over deze dieren en waar u ze kan spotten!
Raften in Costa Rica 11
Raften Costa Rica, een unieke ervaring! Bekijk hier alle locaties vanwaar je kunt raften! Ga bijvoorbeeld over de Rio Pacuare raften of de Sarapiqui.
Reisverslag Costa Rica
Mijn reisverslag Costa Rica helpt je om de mooiste plekken in Costa Rica uit te kiezen! Langs Corcovado, Tortuguero, Arenal. Tips en foto's van Costa Rica!
yoga in costa rica 66
Costa Rica heeft de meest prachtige locaties voor yoga, midden in de natuur! Lees ons blog over yoga in Costa Rica en laat je inspireren!
Costa Rica met kinderen 66
Op reis naar Costa Rica met kinderen? Hartstikke leuk voor jong en oud! Een prachtig land voor het hele gezin! Lees ons blog over onze ervaringen.
Luxe accommodaties in Costa Rica 11
Luxe accommodaties Costa Rica | In Costa Rica vind je genoeg luxe. Wij nemen je mee naar de meest luxe hotels en lodges van Costa Rica.
Duiken in Costa Rica 66
Duiken Costa Rica staat voor duiken met tropische vissen, kleurrijk koraal en een rijk onderwaterleven. Je kunt duiken aan de Pacifische en Caribische kust.
Luxe reis naar Costa Rica66
Geniet van een luxe vakantie Costa Rica met jacuzzi's, prachtige uitzichten, privé gids, openhaarden en eigen bungalows. Wat een luxe en wat een avontuur!
Reisblog Costa Rica
Lees hier het reisblog Costa Rica van George en Anneke die in september via ons op reis zijn geweest. Zij hebben een prachtige reis gemaakt! Lees meer ...
Top 10 Bezienswaardigheden Costa Rica 11
Wat is er te beleven in Costa Rica? Vulkanen, regenwouden en stranden. Bekijk hier wat de bezienswaardigheden Costa Rica zijn in een handige top 10!
De mooiste stranden van Costa Rica 11
Stranden Costa Rica | Ontdek de mooiste stranden van Costa Rica! Wij hebben de mooiste en ook vrij onbekende stranden voor je op een rijtje gezet!
nationale parken in CR
Nationale parken Costa Rica bezoeken? Costa Rica telt er veel! Zoals Corcovado, Tortuguero, Monteverde en Arenal! Lees meer over de nationale parken!
Activiteiten in Costa Rica 11
Activiteiten Costa Rica, er zijn er genoeg! Het is het perfecte land voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld surfen of abseilen van watervallen.
Onafhankelijkheidsdag Costa Rica
Onafhankelijkheidsdag Costa Rica - Op 15 september 1821 werd Costa Rica onafhankelijk van het Spaanse Koninkrijk. Lees hier hoe het gevierd wordt!