Costa Rica, het land van de ongerepte natuur en diversiteit aan wildlife. Na een schitterende wandeling door het regenwoud of het sprookjesachtige nevelwoud is het heerlijk om te ontspannen bij uw accommodatie. Unico Travel werkt samen met tal van accommodaties. Van boomhutten en ingerichte tenten aan het strand tot aan bungalows midden in het regenwoud en kamers met eigen plunge pool. Wat Unico Travel voornamelijk belangrijk vindt, is de kleinschaligheid, persoonlijkheid en unieke en schitterende uitzichten.

In dit reisblog ontdekt u een aantal luxe accommodaties in Costa Rica waar wij mee samenwerken.

Schiereiland Osa

Op het schiereiland Osa vindt u de meest ongerepte natuur van Costa Rica. U vindt er schitterende regenwouden en een variatie aan wildlife. U heeft de kans om er poema’s, miereneters, vier soorten apen en tapirs te spotten. Op het schiereiland heeft u vele overnachtingsmogelijkheden.

Bungalow met eigen plunge pool

Na een hike door het Nationaal Park Corcovado is het heerlijk om hier tot rust te komen. U overnacht in een luxueuze bungalow met een eigen plunge pool. Geniet terwijl de ara’s en toekans voorbij vliegen.

Bungalow midden in het regenwoud

Aan de rand van het Nationaal Park Corcovado kunt u overnachten in een luxueuze bungalow met uitzicht over het ongerepte regenwoud. Daarnaast heeft de lodge ook een schitterend yoga dek met prachtig uitzicht. U komt hier helemaal tot rust! Deze lodge heeft het beste uitzicht over het Nationaal Park Corcovado.

Arenal vulkaan

Dichtbij de Arenal vulkaan liggen vele accommodaties. Sommige bieden uitzicht op de vulkaan, anderen op zowel het meer als de vulkaan. De ene accommodatie ligt dichtbij het dorpje dan de andere. Er is genoeg keus.

Bungalow met eigen plunge pool

Het is heerlijk om na een wandeling over de hangbruggen en een zipline fijn om hier te kunnen ontspannen. Heerlijk genieten in uw eigen plunge pool.

Pacuare rivier

Hoe gaaf is het om naar uw lodge te raften? Bij Pacuare Lodge is dit mogelijk. U gaat per raft naar de lodge toe. U gaat raften over de Pacuare rivier, één van de meest spectaculaire rivieren ter wereld om te raften. Het is fijn om dan na het raften heerlijk te kunnen ontspannen in uw bungalow. Via een hangbrug wandelt u er naar toe. Na het raften heerlijk genieten van de omgeving en uw eigen zwembad.

Matapalo

In de bergen van Matapalo ligt dit kleinschalige adresje verborgen. Eenmaal boven heeft u een schitterend uitzicht over de bergen en zelfs op zee. Geniet van de persoonlijkheid en de rust. U vindt er een schitterende infinitypool.

Schiereiland Nicoya

Op het schiereiland Nicoya ligt deze schitterende accommodatie. Vanaf het vaste land vaart u per ferry naar Puntarenas en vervolgens rijdt u naar dit hotel toe. Het hotel ligt direct aan het strand, waar vaak rode ara’s voorbij vliegen. Het is een fijne plek om een aantal dagen heerlijk tot rust te komen.

Ook bij deze luxe accommodaties in Costa Rica verblijven?

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!