Luxe accommodaties in Costa Rica, het land van de prachtige natuur met tropische stranden, nevelwouden, jungle en een diversiteit aan diersoorten. Na een lange wandeling door de natuur of een hike in het Nationaal Park Corcovado is het heerlijk te kunnen ontspannen en relaxen bij je accommodatie. Op het schiereiland Osa Peninsula zijn veel verschillende bijzondere en luxe accommodaties te vinden. Unico Travel heeft een aantal accommodaties van dit mooie schiereiland voor u op een rijtje gezet. Kleinschaligheid, persoonlijkheid, uniek, comfort, rust en fantastische uitzichten is terug te vinden tijdens uw verblijf in één van deze luxe accommodaties op unieke plekken.

Drake Bay Getaway

Drake Bay Getaway Resort is een unieke accommodatie gelegen in Drake Bay. Het is een kleinschalige lodge met vijf bungalows. De eigenaren Patrick en Yens doen er alles aan om het verblijf in Drake Bay Getaway onvergetelijk te maken. U verblijft in een super comfortabele bungalow met comfortabele bedden, een openlucht douche en omgeven door regenwoud. Vanuit uw hangmat op het terras is er een schitterend uitzicht op de baai. Op loopafstand zijn de stranden van Drake Bay. Wat wilt u nog meer?

Drake Bay Getaway Hotel Costa Rica

Luna Lodge

Na één nacht in Luna Lodge voelt u zich een ander mens. De weg naar Luna Lodge is al heel bijzonder. Na de steile en onverharde wegen moet u de diepte van de jungle in. Eenmaal aangekomen bij de lodge krijgt u een verfrissend drankje. De eigenaresse, Lana en al het personeel van Luna Lodge zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt tijdens uw verblijf. Het is de lodge die het beste uitzicht heeft over het beschermde Nationaal Park Corcovado.

Vanuit Luna Lodge kunt u een prachtige tocht maken naar het Nationaal Park Corcovado. Luna Lodge heeft een zwembad waar u heerlijk kunt relaxen. ’s Avonds is het mogelijk om romantisch te dineren in het restaurant waar u een uniek en adembenemend uitzicht hebt. Vanuit de bungalow ziet u de slingerapen en de ara’s voorbij vliegen. In ochtend gewekt worden door de brulapen en vanaf de veranda bij de bungalow de zon op zien komen. De bungalows beschikken over zeer comfortabele bedden en hebben een buitendouche.

De sfeer, persoonlijkheid en de schitterende omgeving en het zeer behulpzame personeel zorgen voor een verblijf dat u nooit meer zult vergeten.

 El Remanso

El Remanso Lodge is een bijzondere accommodatie verscholen in het regenwoud van schiereiland Osa. U kunt hier genieten van een persoonlijke hoogstaande service. In de omgeving zijn er uitgebreide wandelroutes te vinden, langs het strand of langs de regenwouden. Na een lange wandeling is het mogelijk om bij de lodge een verfrissende duik te nemen in het heerlijke zwembad. De unieke ligging met het uitzicht op de jungle maakt een overnachting in El Remanso heel speciaal.

Tranquilo Lodge

Tranquilo lodge is een klein hotel gelegen in het regenwoud bij Drake Bay. De lodge heeft een infinity pool waar u een bijzonder uitzicht hebt over Drake Bay en Caño Island. Bij de bar bij het zwembad worden er lekkere cocktails geserveerd. U overnacht in een cabin waar u een fantastisch uitzicht hebt over de zee. De cabin heeft een balkon waar u vanuit de hangmat heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Mary, eigenaresse, is samen met haar personeel zeer behulpzaam. Ze zorgen dat u tijdens het verblijf niets te kort komt.

Wilt u op één van deze unieke locaties verblijven? Bekijk onze luxe rondreis Costa Rica waar u onder andere in het bijzonder Luna Lodge zult verblijven.

Volg ons op social media: