“Genieten op bijzondere plekken en exclusieve lodges tijdens een luxe vakantie Costa Rica”

Costa Rica is Pura Vida en heeft hele bijzondere plekken! Naast de standaard bekendere toeristische plekken zijn er lodges die gelegen zijn op plekken met waanzinnige uitzichten waar u in het dagelijkse leven over kunt dromen. Naast deze bijzondere plekken zijn de lodges erg mooi. Allereerst de persoonlijke service, het adembenemende uitzicht, jacuzzi’s, decoratieve kamers en mooie slaapkamers. In dit blog over een luxe vakantie Costa Rica leest u hoe u kan genieten van luxe en avontuur tijdens een luxe reis via Unico Travel in Costa Rica. U kunt door het lezen al een beetje inleven en beleven hoe het zal zijn om op hele exclusieve plekken te verblijven.

Genieten op bijzondere plekken en exclusieve lodges

De luxe vakantie Costa Rica begint in een mooie accommodatie met uitzicht over de centrale vallei en koffieplantages. U begint de reis ontspannen en slaapt in heerlijke bedden! U ervaart het gevoel van ontspanning en natuur door de decoratie van natuurlijke kleuren en veel ruimte.

Vervolgens reist u naar een lodge met uitzicht op de vulkaan Arenal. U hebt een eigen buiten jacuzzi met uitzicht op de vulkaan. U ervaart veel privacy en u kunt douchen in een enorme buitendouche!

Een heerlijke cocktail drinken bij het zwembad grenzend aan een tropisch privé strand. Vanaf uw kamer heeft u uitzicht over zee en er zijn prachtige uitzicht punten over tropisch regenwoud en de zee.

luxe vakantie Costa Rica

Jacuzzi en bungalow met prachtig uitzicht

Letterlijk het gevoel hebben dat u zich in de wolken bevindt. Via een onverharde weg met een jeep kom je op een plek met een heel uitgebreid uitzicht over de Pacifische kust. U bungalow is omgeven door tropisch regenwoud en watervallen. Het eten is heerlijk. Eigenlijk komt u op deze plek echt tot rust en kan je hier elke dag van dromen….u bent even weg van alles. Wat een luxe!

Met een jeep over onverharde wegen naar de bergen toe! En weer in een totaal ander uniek gebied verblijven. Dat is mogelijk, want in 4 uur reis je naar het gebied van San Gerardo de Dota. Vanaf uw eigen bungalow heeft u een schitterend uitzicht over een sprookjesachtig nevelwoud. U heeft uw eigen openhaardje en een jacuzzi. Het restaurantje bij de lodge is exclusief. Daarnaast is het een luxe om te ervaren dat u door kaarslicht begeleid zal worden naar uw eigen bungalow in het nevelwoud.

luxe vakantie Costa Rica

Luxe midden in de natuur

Luxe en avontuur in the middle of nowhere! Dit is mogelijk vanaf Drake Bay. U heeft een bungalow met een schitterend uitzicht over de baai van Drake Bay. Een infinity pool waar u heerlijk kan ontspannen met een fruit sapje. De grote rode papegaaien (ara’s) vliegen voorbij en u ervaart de luxe van regenwoud met uitzicht over tropische stranden. U kunt een dag het Nationaal Park Corcovado in gaan en dan hiken met een professionele gids. In het regenwoud van Corcovado ziet u vaak tapirs, miereneters, luiaards, apen en met geluk een poema. Daarnaast is het een mooie ervaring om te snorkelen of te duiken bij Caño Island. Hier zwemt u vaak tussen de zeeschildpadden, tropische vissen en koraal. Soms ziet u dolfijnen, walvissen, haaien en manta’s.

luxe vakantie Costa Rica

luxe vakantie Costa Rica

Afsluiten aan het Nationaal Park Corcovado en binnenlandse vlucht

Unico Travel wilt graag dat u het ultieme geluk zult ervaren tijdens je reis door Costa Rica. Om het ongerepte schiereiland Osa nog meer te kunnen zien, moet u via onverharde wegen en door rivieren rijden naar een lodge met het meest schitterende uitzicht over het Nationaal Park Corcovado. Hier ervaart u zeker het Pura Vida gevoel. In een luxe bungalow met een balkon en schommelstoel ervaart u de luxe momenten dat toekans en ara’s voorbijvliegen en apen voorbij slingeren. Daarnaast is er een heerlijke buitendouche. Ook is er een zwembad omgeven door het regenwoud. U kunt nog een dag het avontuur opzoeken en gaan hiken door het Nationaal Park Corcovado met een professionele privé gids. Het regenwoud is ongerept en u ziet hele andere dieren dan in de rest van Costa Rica. Daarnaast is het nog een avontuur om naar een waterval te gaan en om te ervaren hoe nog steeds goudzoekers alles op alles zetten om goud te zoeken in de rivier vlakbij de lodge. De reis afsluiten in een hangmat of yoga doen op een houten vloer met adembenemend uitzicht over het regenwoud.

De reis afsluiten met een binnenlandse vlucht met Sansa Airlines in een klein vliegtuig met maximaal 12 personen en dan geheel Costa Rica nog een keer vanaf boven kunnen zien en ervaren. Wat een luxe en avontuur om de reis zo af te sluiten!

luxe vakantie Costa Rica

Een luxe vakantie Costa Rica ook meemaken?

U kunt deze reis natuurlijk zelf maken. Bekijk onze voorbeeld luxe reis Costa Rica of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis!

luxe vakantie Costa Rica

Lees ook:

Volg ons op social media: