“Genieten van bijzondere plekken en exclusieve lodges tijdens een luxe vakantie Costa Rica”

Costa Rica staat voor Pura Vida, geniet van het leven. Het land kent vele bijzondere plekken. Naast de bekendere plaatsen, zijn er op vele plekken nog lodges met schitterende uitzicht waar u in het dagelijks leven over kunt dromen. Allereerst de persoonlijke service, het adembenemende uitzicht, jacuzzi’s, decoratieve kamers en mooie slaapkamers.

Bekijk direct onze luxe reis naar Costa Rica

Genieten op bijzondere plekken en exclusieve lodges

Begin uw luxe vakantie door Costa Rica in een comfortabel hotel dichtbij het vliegveld. Unico Travel werkt samen met een kleinschalig boutique hotel met uitzicht op de centrale vallei en omringd door koffieplantages. Begin de reis heerlijk ontspannen.

Vervolgens reist u naar een lodge met uitzicht op de vulkaan Arenal. U heeft een jacuzzi met uitzicht op de vulkaan. U ervaart veel privacy en kunt douchen in een enorme buitendouche. In de omgeving is het mogelijk om te wandelen over de hangbruggen, door het natuurreservaat, te ziplinen door het regenwoud of om heerlijk te genieten in warmwaterbaden.

Daarna genieten van een heerlijke cocktail aan het strand op het schiereiland Nicoya. Geniet deze dagen aan het strand, de overvliegende ara’s en de rust. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op zee. Rondom de lodge liggen schitterende regenwouden, mooie surfstranden en gezellige dorpen.

Jacuzzi en bungalow met prachtig uitzicht

Letterlijk het gevoel hebben dat u zich in de wolken bevindt. Via een onverharde weg met een jeep komt u uit op een plek met een panoramisch uitzicht over de Pacifische kust. Uw bungalow wordt omgeven door tropisch regenwoud. Het eten is er heerlijk en u komt hier helemaal tot rust. Even weg van alles. Wat een luxe!

Met een jeep over onverharde wegen door de bergen rijden. U overnacht in een compleet nieuw gebied, namelijk het sprookjesachtige nevelwoud van San Gerardo de Dota. Vanaf uw bungalow kijkt u uit op het nevelwoud. U heeft een openhaard en jacuzzi. Door de hoge ramen in de bungalow heeft u schitterende uitzichten.  Geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant en ervaar de luxe om door kaarslicht weer naar uw bungalow te worden begeleid.

Luxe midden in de natuur

Luxe en avontuur in the middle of nowhere! In Drake Bay, op het schiereiland Osa, overnacht u in een bungalow met uitzicht over de baai. Vanuit de infinitypool kunt u genieten van een schitterend uitzicht met een fruitsapje erbij. De ara’s vliegen voorbij en u ervaart de luxe van regenwoud met uitzicht over tropische stranden. Wandel daarnaast een dag door het Nationaal Park Corcovado.  In het regenwoud van het Nationaal Park Corcovado heeft de kans om tapirs, miereneters, luiaards, apen en met geluk een poema te spotten. Daarnaast is het een mooie ervaring om te snorkelen of te duiken bij Caño Island. Hier zwemt u vaak tussen de zeeschildpadden, tropische vissen en koraal. Soms ziet u dolfijnen, walvissen, haaien en manta’s.

Afsluiten aan het Nationaal Park Corcovado

Unico Travel wilt graag dat u het ultieme geluk zult ervaren tijdens uw reis door Costa Rica. Om het ongerepte schiereiland Osa nog meer te kunnen zien, moet u via onverharde wegen en door rivieren rijden naar een lodge met het meest schitterende uitzicht over het Nationaal Park Corcovado. Hier ervaart u zeker het Pura Vida gevoel. In een luxe bungalow ziet u toekans en ara’s voorbij vliegen en apen voorbij slingeren. U heeft een eigen plunge pool en heerlijke buitendouche.

U kunt nog een dag het avontuur opzoeken en gaan hiken door het Nationaal Park Corcovado met een professionele privé gids. Het regenwoud is ongerept en u ziet hele andere dieren dan in de rest van Costa Rica. Daarnaast is het nog een avontuur om naar een waterval te gaan en om te ervaren hoe goudzoekers nog steeds alles op alles zetten om goud te zoeken in de rivier vlakbij de lodge.

Een luxe vakantie door Costa Rica ervaren?

Reis door de ongerepte natuur van Costa Rica en ontdek de meest uiteenlopende diersoorten. Tussendoor heerlijk genieten aan de tropische stranden. U overnacht in luxueuze bungalows met eigen jacuzzi of plunge pool en het meest bijzondere zijn de unieke uitzichten.

Unico Travel organiseert al jaren luxe reizen door Costa Rica. Bekijk onze voorbeeldreis of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis!

Bekijk onze luxe reis naar Costa Rica