Luxe reis Costa Rica2019-02-01T15:17:59+00:00

Luxe reis Costa Rica

U bent hier: Home » Luxe reis Costa Rica

Een luxe reis Costa Rica, naar het land waar u de luxe, het comfort, de natuur en het strand met elkaar combineert. Het land beschikt over prachtige hotels en lodges op uitzonderlijke plekken. Overnacht in exclusieve lodges met unieke uitzichten en reis langs de mooiste gebieden van Costa Rica.

“Bijzonder en luxe overnachten in schitterende gebieden!”

Hoogtepunten van deze luxe reis Costa Rica:

oranje vink Luxe overnachten
oranje vink Unieke uitzichten
oranje vink Tropische stranden
oranje vink Regenwouden
oranje vink Vulkanen


Route: Alajuela – Boca Tapada – Bajos del Toro – Arenal – Tambor – Matapalo – San Gerardo de Dota – Drake Bay – Matapalo (Osa)
Dagen: 20 dagen / 19 nachten.
Prijsindicatie: €3.600,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden luxe reis Costa Rica

Tijdens deze luxe reis door Costa Rica reist u langs mooie gebieden van Costa Rica.

Alajuela

Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgehaald en naar uw hotel in Alajuela gebracht. Vanuit uw hotel heeft u een schitterend uitzicht over de centrale vallei. In de omgeving vindt u koffieplantages en de vulkaankrater Poás.

Boca Tapada

Boca Tapada is een schitterend regenwoud gebied bij de San Carlos rivier. Deze rivier vormt de grens tussen Costa Rica en Nicaragua. In Boca Tapada kunt u veel dieren zien zoals apen, kaaimannen, toekans, verschillende soorten kikkers en de bedreigde groene ara. U verblijft op een unieke plek, namelijk in een boomhut! Overnachten in een boomhut is een exclusieve ervaring omdat u letterlijk tussen de bomen overnacht.

Bajos del Toro

In Bajos del Toro vindt u de hoogste en de mooiste waterval van Costa Rica: Catarata del Toro. Het water stort vanaf een hoogte van 90 meter in de krater van een oude vulkaan. U verblijft hier in een lodge in een schitterend nevelwoud.

Luxe Reis Costa Rica - Bajos del Toro

Arenal

Bij de lodge bij de Arenal vulkaan overnacht u in een kamer met uitzicht op de vulkaan! In de omgeving kunt u ziplinen en wandelen over de hangbruggen. Maak ook een wandeling door het natuurreservaat en neem een kijkje bij de kikkervijver.

Luxe Reis Costa Rica - Arenal

Tambor

Na de Arenal vulkaan reist u door naar het strand van Tambor. In Tambor verblijft u in een prachtig resort met een zwembad en uitzicht op het strand. U kunt er heerlijk ontspannen en genieten aan het zwembad of aan het strand, maar ook naar het Nationaal Park Cabo Blanco gaan of het gezellige dorpje Montezuma. De eigenaren zullen er alles aan doen om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken!

Matapalo

Las Nubes ligt in een schitterende omgeving in de bergen. Via een onverharde weg rijdt u er naar toe. Gastheer Filip heeft u welkom. U komt hier helemaal tot rust. Vanuit de infinity pool heeft u een prachtig uitzicht. Bij de lodge ziet u vaak de toekans voorbijvliegen en apen voorbij slingeren. Filip kan u uitleg geven over de tuin van las Nubes. U zult verstelt staan om de uitleg en wat u leert van het fruit, planten en bomen. Ook kunt u wandelen naar een waterval of kajakken.

Luxe Reis Costa Rica - Las Nubes

San Gerardo de Dota

In deze mooie, maar rustige omgeving kunt u heerlijk tot rust komen. In het nevelwoud van San Gerardo de Dota verblijft u in een bungalow met uitzicht op het nevelwoud en heeft u een eigen jacuzzi! De volgende dag is het erg leuk om op zoek te gaan naar de opvallende vogel, de quetzal!

Luxe reis Costa Rica - San Gerardo de Dota

Drake Bay

U vaart per boot naar Bahia Drake waar u mooie wandelingen kunt maken langs het strand. Vanuit de infinity pool ziet u de ara’s en toekans voorbij vliegen! Tijdens een snorkeltour naar Caño Island kunt u het prachtige koraal zien, schildpadden, haaien en tropische vissen voorbij zien zwemmen en wellicht ziet u ook walvissen en dolfijnen!

Luxe reis Costa Rica - Drake Bay

Matapalo (Osa)

U sluit de reis af in een schitterende en kleinschalige lodge midden in het regenwoud van het schiereiland Osa. Kom helemaal tot rust of maak nog een wandeling door het Nationaal Park Corcovado.

Voor meer informatie lees ook ons blog luxe vakantie door Costa Rica! Laat u inspireren!


Accommodaties

Gedurende deze luxe reis Costa Rica overnacht u op unieke locaties in prachtige hotels of lodges en aan mooie tropische stranden.


Vervoer

U reist de eerste 13 dagen met een avontuurlijke 4wheeldrive door Costa Rica. In Costa Rica zijn de wegen over het algemeen erg goed. De hoofdwegen zijn geasfalteerd, maar de wegen door de dorpjes en de natuur zijn vaak onverharde wegen. Soms een beetje hobbelig, maar avontuurlijk is het zeker! Bij Unico Travel regelen wij voor u ook de GPS, de drop off en een complete verzekering. Nadat u de huurauto heeft ingeleverd, reist u per boot naar Sierpe, per taxi jeep naar El Remanso en per jeep naar het vliegveld. Per binnenlandse vlucht vliegt u terug naar San José.

huurauto costa rica

U kunt deze luxe reis door Costa Rica natuurlijk ook boeken met een privé chauffeur en met andere accommodaties of andere gebieden. Unico Travel adviseert u graag over de mogelijkheden van een luxe reis naar Costa Rica. Wij kunnen u persoonlijk adviseren en uw wensen en interesses opnemen in een passend reisvoorstel. Neem contact met ons op of vraag een reisvoorstel aan.


Fotogalerij

Pin It on Pinterest