Reisblogs Panama

U bent hier: Home » Reisblogs » Panama
bocas del toro panama
Bocas del Toro is een eilandengroep aan de Caribische kust in Panama. Tropische stranden, regenwouden en mangroven vormen dit paradijs.
hoogtepunten panama
Ontdek in ons blog de hoogtepunten van Panama. Lees meer over de parelwitte stranden, bounty eilanden, indianenstammen en regenwouden.
bezienswaardigheden panama-stad
Ontdek de bezienswaardigheden van Panama-Stad in ons reisblog. Overnacht in Casco Viejo, bezoek het Panamakanaal en fiets over de boulevard.
Costa Rica of Panama 11
Costa Rica of Panama? Beide landen zijn zo verschillend. Ontdek hier de verschillen qua natuur, cultuur, tropische stranden en prijsniveau.
Reiservaring Panama
Ontdek de reiservaring van Panama van Sandra en Ferdy. Zij maakten een reis langs prachtige stranden, eilanden, regenwouden en steden.
Mijn reisverslag Panama neemt je mee naar mijn reis langs Panama-stad, Boquete, Bocas del Toro en de San Blas eilanden. Met tips en foto’s van dit prachtige land!
Indianen in Panama
Er leven momenteel nog 7 indianenstammen in Panama. Uniek om te zien. Ontdek in ons blog alles over de Kuna, Embera en de Guaymi indianen.
Duiken in Panama 66
Duiken in Panama is prachtig! Zo kunt u duiken bij Bocas del Toro, Isla de Coiba en de Pareleilanden. Duik tussen tropische vissen, haaien, manta's en meer!
de mooiste stranden van panama 4
Ontdek de 7 mooiste stranden Panama. Geniet aan de parelwitte stranden, turquoise zeeën en wuivende palmbomen. Lees meer in ons blog.
Kopie van contrasten van panama
Panama, het land van de contrasten. Ontdek Panama-Stad, vulkanen, indianenstammen, nevelwouden, regenwouden en bounty eilanden.