Panama2019-03-01T10:24:04+01:00

reisblog panama

Reisblog Panama

Lees een reisblog Panama en laat je inspireren. Wij schrijven voor jou de leukste en meest interessante blogs, om jou te inspireren. Naar Panama reizen betekent reizen naar een land voor natuur en cultuur. Begin je reis in Panama-Stad en bezoek hier natuurlijk het wereldberoemde Panamakanaal, de oude wijk Casco Viejo en de wolkenkrabbers. Je kunt je hier wel een aantal dagen vermaken. In onze blogs kun je lezen waarom. Bezoek ook de tropische stranden van Panama. Maak bijvoorbeeld een zeilreis langs de San Blas eilanden of ga heerlijk ontspannen aan de eilandengroep Bocas del Toro. Snorkel of duik tussen het kleurrijk koraal, tropische vissen, schildpadden en meer.

Naast Panama-Stad en tropische stranden vind je er ook een mooie natuur met nevelwouden en vulkanen. Je kunt er ook kennismaken met de Guaymi indianen. Ga samen met een gids op pad en ontdek meer over deze unieke indianenstam.

Lees onze reisblogs over Panama en wie weet wil jij nu ook op reis naar Panama! Direct naar de rondreizen? Bekijk onze rondreis Panama.

Reisverslag Panama
Mijn reisverslag Panama neemt je mee naar mijn reis langs Panama-stad, Boquete, Bocas del Toro en de San Blas eilanden. Met tips en foto’s van dit prachtige land!
Costa Rica of Panama
Costa Rica of Panama? Beide landen zijn zo verschillend. Ga jij voor de natuur en wildlife van Costa Rica? De cultuur en tropische stranden van Panama?
Indianen in Panama
Er zijn momenteel nog 7 levende groepen indianen in Panama. De cultuur leren kennen van de indianen? Lees meer over de Kuna, Embera en de Guaymi indianen!
Duiken in Panama
Duiken in Panama is prachtig! Zo kun je duiken bij Bocas del Toro, Isla de Coiba en de Pareleilanden. Duik tussen tropische vissen, haaien, manta's en meer!
Bezienswaardigheden Panama-Stad
De beste bezienswaardigheden Panama-Stad zoals het Panamakanaal, de oude wijk Casco Viejo of het Metropolitan Park! Lees al onze tips en must sees!
Mooiste stranden Panama
De mooiste stranden Panama! Panama kent vele stranden met parelwit zand, turquoise water en wuivende palmbomen. Deze stranden mag je beslist niet overslaan!
Hoogtepunten Panama
In ons blog hoogtepunten Panama lees je alles over dit land. Bounty stranden, eilanden en regenwouden. Er is zoveel te beleven! Bekijk hier de hoogtepunten!
Panama, het land van de contrasten
Panama, het land van de contrasten. Wolkenkrabbers, oude wijken, prachtige stranden, natuur, indianen.. Dat vormt Panama. Lees hier meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This