Reisblogs Panama

U bent hier: Home » Reisblogs » Panama
Costa Rica of Panama 11
Costa Rica of Panama? Beide landen zijn zo verschillend. Gaat u voor de natuur en wildlife van Costa Rica of de cultuur en tropische stranden van Panama?
Reiservaring Panama
Deze reiservaring neemt u mee met de reis van Sandra en Ferdy. Zij hebben prachtige stranden en eilanden, nevelwouden, regenwouden en steden in Panama bezocht.
Mijn reisverslag Panama neemt je mee naar mijn reis langs Panama-stad, Boquete, Bocas del Toro en de San Blas eilanden. Met tips en foto’s van dit prachtige land!
Indianen in Panama
Er zijn momenteel nog 7 levende groepen indianen in Panama. De cultuur leren kennen van de indianen? Lees meer over de Kuna, Embera en de Guaymi indianen!
Bocas del Toro is een eilandengroep aan de Caribische kust in Panama. Mooie stranden, helderblauw water, jungle en mangroven vormen dit paradijsje!
Duiken in Panama 66
Duiken in Panama is prachtig! Zo kunt u duiken bij Bocas del Toro, Isla de Coiba en de Pareleilanden. Duik tussen tropische vissen, haaien, manta's en meer!
Bezienswaardigheden Panama-Stad44
De beste bezienswaardigheden Panama-Stad zoals het Panamakanaal, de oude wijk Casco Viejo of het Metropolitan Park! Lees al onze tips en must sees!
de mooiste stranden van panama 4
De mooiste stranden Panama! Panama kent vele stranden met parelwit zand, turquoise water en wuivende palmbomen. Deze stranden mag je beslist niet overslaan!
hoogtepunten panama 3
In ons blog hoogtepunten Panama lees je alles over dit land. Bounty stranden, eilanden en regenwouden. Er is zoveel te beleven! Bekijk hier de hoogtepunten!
Kopie van contrasten van panama
Panama, het land van de contrasten. Wolkenkrabbers, oude wijken, prachtige stranden, natuur, indianen.. Dat vormt Panama. Lees hier meer informatie.