Reiservaringen Mexico

Home » Latijns-Amerika reizen » Mexico » Reiservaringen

We gingen voor zakelijke reden wat dagen naar Mexico en besloten onze vakantie daaraan vast te plakken. Een standaardreis ging niet passen maar de rondreis van Unico sloot redelijk aan en werd door Unico perfect aangepast op ons reisschema, na een aantal contactmomenten was onze perfecte vakantie geboekt! Best spannend om zo in het staartje van corona een verre reis te maken maar alles is prima verlopen. In Mexico aangekomen bleek alles ook geweldig geregeld te zijn, duidelijke beschrijvingen, goede en mooie hotels en geweldige excursies. De natuur (jungle), cultuur (Maya’s) en de Mexicanen zelf zijn geweldig en hebben echt indruk gemaakt. Een Nederlandstalig contact ter plekke, altijd bereikbaar via WhatsApp of telefoon, was ook echt super handig zeker gezien ons gebrek aan Spaans. Al met al zijn zowel Mexico als Unico Travel echt aanraders, super bedankt voor de geweldige ervaring!

Edwin en Astrid - Mexico - augustus 2021

Mijn complimenten aan Unico Travel: alles klopte aan deze rondreis, perfect georganiseerd. Goed vervoer, mooie kleinschalige hotels, vervoer goed geregeld, vriendelijke en bekwame gidsen en een perfecte mix tussen cultuur en natuur, zowel hedendaagse als oude cultuur.

Irma - Mexico - maart 2017

Het land van onze schoondochter leren kennen was ons doel, het werden Oaxaca en Chiapas, delen van Mexico waar zij zelf nog nooit geweest is. Vanuit Guadalajara, daar wonen onze kinderen, 2 uur vliegen en de lokale vertegenwoordiger Brenda wachtte ons op in Oaxaca. Dan begint onze 14-daagse tour. De eerste dagen veel van Oaxaca stad en land gezien, natuur, veel cultuur en mensen. Het enthousiasme van Brenda, zij is de eerste dagen onze gids, werkte aanstekelijk. De reis door Chiapas die zij voor ons samenstelde klopte helemaal: (nacht)bus, taxi, gidsen, hotels en vliegtuigen. Zelf rijden was voor ons geen optie. We konden dus echt genieten van de mix van overweldigende natuur (cañon de Sumidero, Chiflón, laguna Catazajá), cultuur (Monte Albán, Tonina), de lokale ambachten (Teotitlan). Vergeet ook de mensen niet: het is genieten om ’s avonds op een terrasje te kijken en luisteren naar de Mariachi. Een geslaagde reis. Overigens, bijzonder dat we de reis met Brenda van Unico Travel in Nederland al helemaal hadden doorgesproken, een reis op maat!

Gerard en Jeanne - Mexico - maart 2014
Interesse? Vraag een reis aan!