Raften in Costa Rica

2019-05-09T17:44:12+02:0023 februari, 2018|

Raften Costa Rica, als je op zoek bent naar avontuur dan is dit dé activiteit voor jou! Er zijn in Costa Rica verschillende rivieren waar je kunt raften met verschillende niveaus. Een activiteit voor jong en oud! Lees hier de beste plekken!

Raften over de rivier Pacuare

De Rio Pacuare staat bekend als een van de beste rivieren ter wereld om te raften! Je kunt vanuit de plaats Turrialba verschillende tours boeken. Maar het is ook een aanrader om via Rios Tropicales te gaan raften. Zij hebben ook een eigen lodge in het regenwoud. Hier kun je overnachten en ook twee dagen gaan raften!

De Pacuare rivier wordt omgeven door regenwoud en gaat langs mooie kloven. Afwisselend met stroomversnellingen en rustigere delen kun je ook genieten van de geluiden uit het regenwoud! Vogels vliegen over!

raften costa rica

raften costa rica

Raften over de rivier Sarapiqui

Vanuit de plaats Puerto Viejo de Sarapiqui kun je ook gaan raften. De rivier is een van de beste plekken om in Costa Rica te raften. Op de rivier zijn verschillende klassen mogelijk. Onderweg kun je genieten van de vogels die overvliegen en van het regenwoud! 

raften costa rica

Raften over de rivier Savegre

Aan de Pacifische kust kun je raften over de rivier de Savegre. De tours kun je vaak boeken vanuit Quepos, Manuel Antonio, Dominical en Uvita. Een leuke activiteit! Raften en genieten van de mooie omgeving!

raften costa rica

Moeilijkheidsgraad

Raften is een activiteit voor de hele familie! Er zijn vaak verschillende klassen/levels. Informeer ons naar de mogelijkheden!

Ook raften Costa Rica?

Ben je enthousiast geworden over raften in Costa Rica? Bekijk onze voorbeeldreizen naar Costa Rica of vraag een reisvoorstel aan.

Lees ook:

Volg ons op social media:
Meer weten over de bestemmingen van Unico Travel? Laat u inspireren en ontvang de mooiste reisverhalen in uw mailbox.Schrijf u hier in

Pin It on Pinterest