Raften in Costa Rica! Als u op zoek bent naar avontuur dan is dit dé activiteit voor u! Er zijn in Costa Rica verschillende rivieren waar u kunt raften met verschillende niveaus. Een activiteit voor jong en oud! Lees hier de beste plekken!

Raften over de rivier Pacuare

De Rio Pacuare staat bekend als een van de beste rivieren ter wereld om te raften! U kunt vanuit de plaats Turrialba verschillende tours boeken. Maar het is ook een aanrader om via Rios Tropicales te gaan raften. Zij hebben ook een eigen lodge in het regenwoud. Hier kunt u overnachten en ook twee dagen gaan raften!

De Pacuare rivier wordt omgeven door regenwoud en gaat langs mooie kloven. Afwisselend met stroomversnellingen en rustigere delen kunt u ook genieten van de geluiden uit het regenwoud! Vogels vliegen over!

raften costa rica

raften costa rica

Raften over de rivier Sarapiqui

Vanuit de plaats Puerto Viejo de Sarapiqui kunt u ook gaan raften. De rivier is een van de beste plekken om in Costa Rica te raften. Op de rivier zijn verschillende klassen mogelijk. Onderweg kunt u genieten van de vogels die overvliegen en van het regenwoud! 

raften costa rica

Raften over de rivier Savegre

Aan de Pacifische kust kunt u raften over de rivier de Savegre. De tours zijn te boeken vanuit Quepos, Manuel Antonio, Dominical en Uvita. Een leuke activiteit! Raften en genieten van de mooie omgeving!

raften costa rica

Moeilijkheidsgraad

Raften is een activiteit voor de hele familie! Er zijn vaak verschillende klassen/levels. Informeer ons naar de mogelijkheden!

Ook raften Costa Rica?

Bent u enthousiast geworden over raften in Costa Rica? Bekijk onze voorbeeldreizen naar Costa Rica of vraag een reisvoorstel aan.

Lees ook:

Volg ons op social media: