Over Aisha

Mijn naam is Aisha, 18 jaar en ben werkzaam bij Unico Travel. Na mijn stage in 2021 ben ik in dienst getreden. Ik houd mij bezig met het updaten van de beeldbank, het maken van fotoalbums, aftersales en de social media. Creatief bezig zijn en reizigers uitleg geven, is wat ik het liefste doe.

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de havo op het Krimpenerwaard College. Naast school houd ik mij ook bezig met verschillende stijlen van dans. Dansen is al sinds kleins af aan mijn passie. Naast de middelbare school volg ik nog een dansopleiding.

Ik ben geboren in Costa Rica, maar woon nu in Nederland. Elk jaar reis ik samen met mijn moeder naar Costa Rica. Naast het bezoeken van mijn familie, geniet ik ook van de prachtige landschappen, de bijzondere dieren en de ongerepte natuur.

Tijdens de reis onderneem ik graag sportieve activiteiten. Heerlijk galopperen over de stranden van Panama, maar ook activiteiten zoals raften, ziplinen en snorkelen kan ik erg van genieten. Van de kleurrijke dorpjes van Colombia tot aan de prachtige stranden van Panama, elke bestemming is anders en uniek. Ik hoop met mijn passie voor reizen, veel reizigers te mogen inspireren met hun droomreis naar Latijns-Amerika.

Pura Vida