Over Aisha

Mijn naam is Aisha, 17 jaar en ben werkzaam bij Unico Travel. Allereerst heb ik stage gelopen bij Unico Travel in 2021. Hierna ben ik in dienst genomen en doe ik onder andere de social media. Ik hou erg van creatief bezig zijn en mensen helpen. En werk daarom ook met plezier bij Unico Travel.

Momenteel zit ik op de havo op het Krimpenerwaard College. Naast school houd ik mij ook bezig met verschillende stijlen van dans. Dansen is sinds kleins af aan al mijn passie. Naast school doe ik de dansopleiding Codarts in Rotterdam.

Ik ben geboren in Costa Rica, maar woon sinds mijn tweede in Nederland. Sindsdien reis ik samen met mijn moeder bijna elk jaar naar Costa Rica. Naast het bezoeken van mijn familie in Costa Rica, geniet ik ook van de prachtige landschappen, de bijzondere dieren en de ongerepte natuur van Costa Rica.

Zelf ben ik ook actief en hou ik erg van paardrijden. Heerlijk galopperen over de stranden van Panama, maar ook activiteiten zoals raften, ziplinen en snorkelen kan ik erg van genieten. Van de kleurrijke dorpjes van Colombia tot aan de prachtige stranden van Panama. Elke reis die ik samen met mijn moeder maak naar Latijns-Amerika is anders en uniek. Elk land heeft iets anders te bieden! Ik hoop met mijn passie voor reizen, veel reizigers te mogen inspireren en helpen met hun droomreis naar Latijns-Amerika.

Pura Vida