Onze werkwijze

Uw wensen vertaald in een onvergetelijke reis

Meedenken om voor u een unieke en onvergetelijke reis samen te stellen. Dit is mogelijk door onze expertise, lokale contacten en vele reiservaring. Unico Travel vindt het belangrijk om te weten wat u als reiziger belangrijk vindt. Houdt u van fotografie, vogels, duiken of avontuurlijke activiteiten? Wij vinden het fijn om uitgebreide uitleg te geven over alle gebieden en accommodaties. Overnacht in kleinschalige accommodaties en schitterende ecolodges en reis naar plekken die alleen Unico Travel kent door onze vele lokale contacten.

Na een reisaanvraag ontvangt u altijd binnen 24 uur een e-mail met de vraag om een telefonische afspraak te maken of om eventueel langs te komen op ons kantoor.

Nadat we precies weten wat voor reis u in gedachte heeft en wat u graag zou willen, maken wij een reisvoorstel op maat. Zodra u het reisvoorstel heeft doorgenomen, maken we een afspraak om de reis met elkaar te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen wij de reis nog geheel aanpassen naar uw wensen.

Na een volledig akkoord per e-mail is de reis definitief. U ontvangt dan van Unico Travel nog een uitgebreide versie met tips en informatie, zodat u zich helemaal goed kunt voorbereiden.

Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen. Dit geldt zowel vóór, tijdens als na de reis.