Onze werkwijze

Uw wensen vertaald in een onvergetelijke reis

Meedenken om voor u een unieke en onvergetelijke reis samen te stellen. Dit is mogelijk door onze expertise, lokale contacten en vele reiservaring. Unico Travel vindt het belangrijk om te weten wat u als reiziger belangrijk vindt. Houdt u van fotografie, vogels, duiken of avontuurlijke activiteiten? Wij vinden het fijn om uitgebreide uitleg te geven over alle gebieden en accommodaties. Overnacht in kleinschalige accommodaties en schitterende ecolodges en reis naar plekken die alleen Unico Travel kent.

Onze kernwaarden

Uniek

Als één ding duidelijk wordt tijdens het reizen, is dat ieder mens zijn eigen wensen en dromen heeft. Ieder mens is uniek. Hieruit is de naam Unico Travel ontstaan. Een combinatie van de Spaanse en Engelse taal. Elke reis heeft iets unieks. U verblijft voornamelijk in kleinschalige en boetiek hotels of bij unieke lodges op plekken waar ieder van droomt. Overnacht in een luxueuze villa bij Pacuare Lodge, door National Geographic uitgeroepen tot één van de meest unieke lodges ter wereld. Spot roze dolfijnen en hike langs de gekleurde rivier Caño Cristales in Colombia.

Luxe

Luxe betekent voor iedereen iets anders. Voor Unico Travel staat luxe gelijk aan uniek en bijzonder. Ervaringen zijn belangrijker dan ooit. Maak samen met uw gezin een droomreis door Latijns-Amerika, overnacht samen met uw geliefde in één van de mooiste lodges ter wereld, geniet samen van uw eigen privé zwembad of verblijf in een boomhut verscholen in het ongerepte regenwoud.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van een reis denken wij graag met u mee. Dit is alleen mogelijk door persoonlijk contact. Door onze kennis van de bestemmingen geven wij advies welke gebieden en accommodaties voor u het allermooiste zijn. Na een gesprek stelt Unico Travel een unieke reis op maat samen. Vervolgens nemen wij samen de reis door. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor of bij u thuis. Door goed persoonlijk contact kan Unico Travel uw droomreis realiseren. Tijdens de reis is er ook regelmatig contact en is Unico Travel 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Ook wordt u verrast door onze lokale contacten ter plekke, die u persoonlijke service aanbieden en veel vertellen over de bestemming zelf. Na de reis vindt er altijd een evaluatie plaats. Vaak zien wij reizigers weer op de vakantiebeurzen en vertellen ze met enthousiasme hun reisverhaal. Door onze persoonlijke service zijn er al vele reizigers die via Unico Travel meerdere keren op reis zijn geweest. Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen. Dit geldt zowel vóór, tijdens als na de reis.