Aangesloten bij

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

“Unico Travel (KvK nr. 65124006) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 5,- per persoon per boeking in rekening gebracht.”

Logo SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden voor de zakelijke markt (SGRZ)

“Unico Travel (KvK nr. 65124006) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Calamiteitenfonds

Unico Travel (KvK nr. 65124006) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: – (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Voor slechts € 2,50 per boeking bent u tot een gezelschap van 9 personen verzekerd (bij meer dan 9 personen betaalt u € 5,- per boeking). Meer weten over de garantie van het Calamiteitenfonds, lees dan de volledige garantieregeling door.”

CF Logo

VvKR – Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

“Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.”
VvKR logo

Corporate Travel Clinic

Reizigersvaccinaties
Unico Travel werkt samen met de Corporate Travel Clinic Erasmus MC B.V. om u zo volledig mogelijk te adviseren over uw gezondheid op reis.  De Corporate Travel Clinic Erasmus MC B.V. is dé specialist hierin door het jarenlange trackrecord vanuit het voormalige Havenziekenhuis.  Kwaliteit, persoonlijke aandacht en expertise staan hoog in het vaandel.

Neem zes weken voor vertrek contact op met de Corporate Travel Clinic Erasmus MC. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voorzorgsmaatregelen voor het land of het gebied van bestemming en maken een vaccinatieschema op maat.

Zorgeloos op reis maakt uw onvergetelijke reis met Unico Travel compleet.

Contactgegevens
Corporate Travel Clinic Erasmus MC B.V.
Maasboulevard 148 (tegenover het voormalige Havenziekenhuis)
Rotterdam

Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur
010 – 820 11 20
World@travelclinic.com

corporate travel clinic