In de media

Natuurfotografie.nl: Latijns-Amerika, fotoparadijs

In september 2023 stond Unico Travel met een publicatie op de website van Natuurfotografie.nl. Reis met Unico Travel en een professionele natuurfotograaf naar Colombia, Costa Rica en de Pantanal in Brazilië.

Lees hier het complete artikel over de fotoreizen van Unico Travel –

toekan pantanal brazilie

Fotocredits: Ricardo de Groot

Zoom – Costa Rica: Een paradijs voor natuurfotografen

In januari 2020 stond Unico Travel met een publicatie in het fotografiemagazine Zoom. Reis met Unico Travel en fotograaf Dirk-Jan Steehouwer naar Costa Rica en ga op foto grafische ontdekkingstocht in de natuur. Felgekleurde pijlgifkikkers, prachtige kolibries en apen die vlak voor je lens gaan zitten. In Costa Rica maak je het mee.

Lees hier het complete artikel over de fotografiereizen

zoom artikel in de media unico travel

Floris – business- en lifestylemagazine

In het najaar van 2019 plaatste het business- en lifestylemagazine Floris een artikel over Unico Travel. In het artikel leest u over het begin van Unico Travel, de nieuwe bestemming Colombia en de fotoreizen naar Costa Rica.

“Unieke op maat gemaakte reizen naar Latijns-Amerika. Exclusief en avontuurlijk. Daarvoor moet je bij Unico Travel zijn. Al tien jaar lang reisspecialist voor Latijns-Amerika.”

Lees hier het complete artikel in Floris

Floris magazine unico travel

Kleine Globetrotter – Familiereis naar Costa Rica

In mei 2019 plaatste Unico Travel een artikel in het reismagazine Kleine Globetrotter.

“Leoni (15) denkt nog regelmatig terug aan haar reis naar Costa Rica. Samen met haar ouders en haar broertje heeft zij een onvergetelijke reis beleefd. Door haar enthousiasme over Costa Rica en de reis is Barbara van Unico Travel (waar zij hun reis bij hebben samengesteld) bij haar langs gegaan. In dit interview vertelt zij waarom het als familie zo bijzonder is om door Costa Rica te reizen.”

Lees hier het complete artikel over de reis van Leoni

TRAVELBOOK – Elise in Belize

In 2018 publiceerde het TRAVELBOOK magazine een artikel over Belize. In het TRAVELBOOK magazine leest u reisverhalen, hotspots van de gaafste steden en routes voor verre reizen. In het magazine vertelt Elise over haar rondreis door Belize. Een reis langs ongerepte natuurgebieden, tropische eilanden en indrukwekkende Maya steden.

Bestel het magazine

travelbook Unico Travel

Dichterbij Krimpenerwaard – Rabobank

In het voorjaar van 2017 plaatste het Dichterbij magazine van de Rabobank een artikel over Unico Travel.

“Wat hebben reisspecialist Unico Travel uit Krimpen aan den IJssel en Rabobank Krimpenerwaard met elkaar gemeen? Persoonlijke aandacht in een digitale wereld. In onze digitale wereld worden standaard reizen veelal online geboekt. Wil een reisorganisatie zich onderscheiden, dan richt deze zich op individuele, op maat samengestelde reizen en een persoonlijke benadering. Precies wat Barbara de Groot van Unico Travel doet.”

Lees hier het complete artikel

Rabobank Dichterbij Unico Travel 1