Over Elise

Tijdens het laatste jaar van mijn studie Management Toerisme in Breda, studeerde ik af bij Unico Travel. Sindsdien ben ik hier werkzaam en houd ik mij bezig met onder andere het samenstellen van reizen, het onderhouden van de website, het opzetten van marketingactiviteiten en de boekhouding.

Het werken bij een maatwerkspecialist geeft veel uitdaging en voldoening. Elke reis is anders en het blijft altijd een compliment als reizigers na afloop vertellen hun droomreis te hebben ervaren. Door mijn werk kom ik naast reizigers ook in contact met leveranciers.

Mijn eerste reis voor Unico Travel was naar Costa Rica. Wat een ervaring! Overnachten midden in de jungle, ziplinen langs de vulkaan en dieren spotten als luiaards, toekans, brulapen en tapirs.

De jaren erop reisde ik onder andere naar Belize, Guatemala, Colombia, Ecuador en Peru. In Guatemala leerde ik de Mayacultuur kennen, beklom ik vulkanen en ontdekte ik authentieke dorpen. In Belize genoot ik van de tropische eilanden en de Caribische sfeer.

In Colombia reisde ik langs kleurrijke dorpen en het Andesgebergte en maakte ik kennis met de vriendelijke bevolking en de indrukwekkende geschiedenis.

Onvergetelijke ervaringen voor mij zijn het bezoek aan de Incastad Machu Picchu in Peru, de cruise langs de wereldberoemde Galapagos eilanden in Ecuador en het overnachten in het Amazone regenwoud.

Mijn favoriete bestemming? Alle landen zijn compleet anders. Dit maakt voor mij het reizen door Latijns-Amerika zo bijzonder. Ieder land is uniek!