Huwelijksreis Belize

U bent hier: Home » Huwelijksreis Belize

Belize kent uitstrekte koraalriffen, ongerepte regenwouden, tropische eilanden en witte zandstranden. De perfecte combinatie voor jullie huwelijksreis. Jullie overnachten op vier plekken waar jullie meerdere nachten blijven. Zo zien jullie tijdens de reis meerdere gebieden op een rustig reistempo, zodat jullie overal optimaal kunnen genieten!

Hoogtepunten van deze huwelijksreis door Belize

Groene Vink Bounty eilanden
Groene Vink Parelwitte stranden
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Luxueuze bungalows
Groene Vink Wildlife
Groene Vink Uitgestrekte koraalriffen

Foto impressie

Fotocredits: Belize Tourism Board

Overzicht

Route: Ambergris Caye – Chan Chich Lodge – Macal Rivier – Placencia.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: €3.350,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar jullie wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze huwelijksreis door Belize

Ambergris Caye

Ambergris Caye is een tropisch eiland voor de kust van Belize. Het enige dorpje op het eiland is San Pedro. In het dorpje liggen leuke restaurantjes, winkels en barretjes en er hangt een fijne sfeer. Vanuit Ambergris Caye is het mogelijk om schitterende snorkel/duiktours te maken en de onderwaterwereld te verkennen. Zwem langs kleurrijk koraal, tropische vissen, roggen, haaien, schildpadden en zie dolfijnen langs de boot zwemmen. Het resort waar jullie overnachten ligt buiten de drukte op een rustige plek. Heerlijk om de eerste dagen van jullie huwelijksreis door Belize mee te beginnen.

Chan Chich Lodge

Chan Chich Lodge ligt in een schitterende omgeving, midden in het ongerepte regenwoud. Jullie overnachten in een luxueuze bungalow in een tropische tuin. De lodge ligt dichtbij de grens met Guatemala en ligt midden in een Maya ruïne complex. Vanuit de lodge kunnen jullie schitterende wandelingen maken, paardrijden en kanoën. Verder leven er vele soorten vogels rondom de lodge, maar jullie kunnen er ook dieren als apen, toekans, vossen en soms zelfs jaguars zien.

Macal Rivier

De lodge waar jullie overnachten ligt in het Cayo district, in het regenwoud en dichtbij de Macal Rivier. Jullie overnachten in een luxe suite met jacuzzi. Bij de lodge kunnen jullie kanoën over de rivier, wandelen over de vele wandelpaden, een vlindertuin bezoeken en nog veel meer. In de omgeving kunnen jullie ook vele uitstappen maken. Een aanrader is om de ATM tour te doen waarbij jullie door grotten kruipen en zwemmen op zoek naar Maya overblijfselen. Vanuit de lodge is het ook mogelijk om een dagtour te maken naar de Maya stad Tikal in Guatemala. Andere activiteiten zijn tuben over de rivier, de Maya ruïnes Xunantunich of Caracol bezoeken en paardrijden.

Placencia

Het schiereiland Placencia ligt in het zuiden van Belize. Jullie overnachten hier de laatste vier dagen van de reis. Het is een fijne plek om tot rust te komen, maar ook om nog leuke activiteiten te beleven. Het is een aanrader om te snorkelen bij Silk Cayes en Laughing Bird Caye. Geniet op de parelwitte stranden en de tropische eilanden. Daarnaast is het mogelijk om nog per boot door het regenwoud te varen en vele dieren te spotten of te ziplinen. Jullie overnachten in een cabaña aan het strand.

Volg ons op social media: