Huwelijksreis Belize

U bent hier: Home » Huwelijksreis Belize

Belize heeft uitgestrekte koraalriffen, ongerepte regenwouden, tropische eilanden en parelwitte zandstranden. De ideale combinatie voor een huwelijksreis. Tijdens deze huwelijksreis door Belize overnachten jullie meerdere nachten op dezelfde plek, zodat jullie overal optimaal kunnen genieten. Ontdek Belize met deze romantische, unieke en exclusieve huwelijksreis, geheel op maat samen te stellen. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Ambergris Caye – Chan Chich Lodge – Macal Rivier – Placencia.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: € 4.250,- per persoon (excl. internationale vlucht).
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

Hoogtepunten van deze huwelijksreis door Belize

Groene Vink Bounty eilanden
Groene Vink Parelwitte stranden
Groene Vink Luxueuze bungalows
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Uitgestrekte koraalriffen

Reisvoorstel aanvragen

Foto impressie

Gebieden van deze huwelijksreis door Belize

Ambergris Caye

Ambergris Caye is een tropisch eiland voor de kust van Belize. Het enige dorpje op het eiland is San Pedro. Het dorpje heeft sfeervolle restaurantjes, winkels, barretjes en er hangt een gezellige laidback sfeer. Vanuit Ambergris Caye is het mogelijk om te snorkelen en duiken naar verlaten eilanden en uitgestrekte koraalriffen. Ontdek de onderwaterwereld en zwem langs kleurrijk koraal, tropische vissen, roggen, haaien en schildpadden. Daarnaast is het ook mogelijk om zeekoeien en dolfijnen te spotten. Jullie overnachten in een luxueus resort met een fijn zwembad en aan het strand. Het resort ligt op een rustige plek, buiten de drukte van San Pedro. Heerlijk om de eerste dagen van jullie huwelijksreis door Belize mee te beginnen.

Chan Chich Lodge

Chan Chich Lodge ligt dichtbij de grens met Guatemala, midden in het ongerepte regenwoud. De lodge heeft een rijke geschiedenis. Uniek is namelijk dat deze lodge is gebouwd midden in een Mayaruïne. Alle heuvels rondom de lodge zijn oude tempels. Jullie overnachten in een luxueuze bungalow in de tropische tuin. Gedurende deze dagen is het mogelijk om schitterende wandelingen te maken door het regenwoud, te paardrijden en te kanoën. Een aanrader is ook om ’s avonds met een gids op zoek te gaan naar dieren die in het donker tot leven komen. Rondom de lodge leven er veel vogelsoorten zoals toekans, oropendola’s, kolibries en uilen. Daarnaast is het mogelijk om dieren te spotten als slingerapen, brulapen, neusberen, tapirs en jaguars.

Macal Rivier

Dichtbij de plaats San Ignacio, in het Cayo district, ligt de Macal rivier. Jullie overnachten in een exclusieve lodge aan de rivier. Rondom de lodge kunnen jullie kanoën over de rivier, wandelen door het regenwoud, een vlindertuin bezoeken en genieten van het uitzicht vanuit de infinitypool. Jullie verblijven in een luxueuze suite met een jacuzzi. De omgeving is adembenemend mooi. Interesse in de geschiedenis van de Maya’s en archeologie? Bezoek dan de ruïnes Caracol, Cahal Pech of Xunantunich. Op zoek naar avontuur? Onze aanbeveling is om de ATM tour te doen, waarbij jullie door grotten zwemmen en kruipen en op zoek gaan naar Maya overblijfselen. De lodge ligt ook dichtbij de grens met Guatemala. Het is mogelijk om een dagtour te maken naar de Mayastad Tikal. Andere activiteiten zijn tuben over de rivier, paardrijden, ziplinen door het regenwoud en een bezoek brengen aan de Blue Morpho Butterfly Farm.

Placencia

Placencia ligt op het gelijknamige schiereiland in het zuiden van Belize. Het is een fijne plek om hier tijdens jullie huwelijksreis door Belize de laatste dagen door te brengen. Jullie overnachten bij een kleinschalige lodge in een luxe cabaña aan het strand. Naast heerlijk genieten aan het strand, is er ook veel te beleven rondom Placencia. Huur een golfkar of fiets en verken het schiereiland. Placencia zelf is een klein dorpje met een Caribische sfeer. Wandel over de houten vlonders langs de sfeervolle restaurantjes en lokale winkeltjes. Drink een cocktail aan het strand. Maak een snorkeltour naar Silk Cayes, Laughing Bird Caye of South Water Caye en zwem langs kleurrijk koraal, tropische vissen, roggen, haaien en zeekoeien. Geniet aan de bounty eilanden met parelwitte stranden. Maak een boottour door het regenwoud en spot dieren als apen en leguanen. ’s Avonds met een cocktail genieten van een schitterende zonsondergang.

Over deze huwelijksreis naar Belize

Geniet met elkaar van deze exclusieve, romantische en unieke huwelijksreis naar Belize. De reisafstanden zijn kort en jullie overnachten meerdere nachten in elk gebied. Hierdoor kunnen jullie optimaal genieten. De reis is een combinatie van natuur, cultuur en tropische stranden. De ideale combinatie om het land te leren kennen.

Deze huwelijksreis is uiteraard geheel op maat aan te passen qua reisroute, accommodaties en het aantal nachten. Unico Travel adviseert jullie graag. Liever meer natuur in de reis? Overnachten dichtbij een Mayaruïne? Combinatie met Guatemala? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reisvoorstel aanvragen