Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Huwelijksreis Belize » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Ambergris Caye
Vandaag komen jullie aan in Belize. Bij aankomst worden jullie opgehaald en naar Belize City gebracht. Hier vertrekt de watertaxi naar San Pedro. In San Pedro ligt vervolgens de boot klaar die jullie naar jullie resort brengt. Hier kunnen jullie heerlijk genieten aan het strand of aan het zwembad.

Dag 2 en 3, Ambergris Caye
Deze dagen is het een aanrader om te gaan snorkelen. Mooie locaties zijn Shark Ray Alley en Hol Chan Marine Reserve. Mochten jullie ervaren duikers zijn, dan is het ook mogelijk om te gaan duiken bij de wereldberoemde Great Blue Hole. Verder heerlijk genieten aan het strand en het zwembad. Verken de omgeving per kajak of fiets naar het dorpje San Pedro.

Dag 4, Chan Chich Lodge
Vandaag varen jullie terug naar San Pedro en vervolgens naar Belize City. Hier staat een chauffeur klaar die jullie naar Chan Chich Lodge brengt. De lodge ligt midden in het regenwoud en dichtbij de grens met Guatemala. Bij aankomst kunnen jullie de omgeving van de lodge verkennen.

Dag 5 en 6, Chan Chich Lodge
Deze dagen is het een aanrader om te wandelen rondom de lodge. Er zijn verschillende wandelpaden. Ontdek de archeologische geschiedenis en de Maya ruïnes rondom de lodge. Ga samen met een vogelgids op stap en spot de meest kleurrijke vogels. Het is ook leuk om ’s avonds door het regenwoud te wandelen, op zoek naar dieren die in het donker tot leven komen. Andere activiteiten zijn het kanoën over het meer, in een open jeep door de natuur rijden op zoek naar wildlife en paardrijden.

Dag 7, Macal Rivier
Vandaag worden jullie opgehaald en naar de lodge dichtbij de Macal Rivier gebracht. Bij aankomst kunnen jullie heerlijk ontspannen in de infinitypool.

Dag 8 t/m 10, Macal Rivier
Deze dagen kunnen jullie verschillende uitstappen maken. Een aanrader is om de ATM tour te doen, waarbij jullie kruipen en zwemmen door grotten en op zoek naar gaan Maya overblijfselen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tour te maken naar de Maya stad Tikal in Guatemala. Erg indrukwekkend om te zien! Andere activiteiten zijn tuben over de rivier, tuben door grotten, paardrijden, hiken door het regenwoud, ziplinen en nog veel meer!

Dag 11, Placencia
Vandaag worden jullie opgehaald en naar het schiereiland Placencia gebracht. Jullie overnachten in cabaña aan het strand en in het dorpje Placencia. Wandel door het gezellige dorpje en geniet aan het mooie strand. Er hangt een fijne sfeer. Heerlijk om de reis mee te eindigen.

Dag 12 t/m 14, Placencia
Deze dagen is het een aanrader om te gaan snorkelen of duiken in de uitgestrekte koraalriffen. Zwem tussen haaien, roggen, schildpadden, kleurrijk koraal en tropische vissen. Spot dolfijnen langs de boot. Het is ook mogelijk om de boot te nemen naar bounty eilandjes, te ziplinen door het regenwoud of om een boottour te maken over de Monkey River op zoek naar wildlife.

Dag 15, Vertrek
Vandaag worden jullie naar het vliegveld van Placencia gebracht. Hier vertrekt jullie binnenlandse vlucht naar het internationale vliegveld. Eenmaal in het vliegtuig kunnen jullie nagenieten van een schitterende huwelijksreis door Belize.

Volg ons op social media: