Eilandhoppen Galapagos eilanden

Home » Eilandhoppen Galapagos eilanden

Eilandhoppen op de Galapagos eilanden, een once in your lifetime experience. Ontdek de uitgestrekte archipel van vulkanische oorsprong en spot unieke diersoorten op het land, maar ook onder water. Spot wildlife als reuzenschildpadden, zeeleeuwen, blauwvoetgenten, pinguïns, flamingo’s en leguanen. Treed in de voetstappen van Charles Darwin op deze bijzondere eilandgroep in Ecuador. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Santa Cruz – Isabela – Guayaquil.
Dagen: 7 dagen / 6 nachten.
Prijsindicatie: €2.300,- p.p. (excl. internationale vlucht)

eilandhoppen galapagos eilanden
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Hoogtepunten van het eilandhoppen op de Galapagos eilanden

Groene Vink Eilandhoppen tussen twee eilanden
Groene Vink Meerdere excursies inbegrepen
Groene Vink Spot bijzondere diersoorten
Groene Vink Snorkelen bij Las Tintoreras
Groene Vink Bezoek aan het Charles Darwin Station
Groene Vink Ontdek Bartolomé, Santa Fé, North Seymour of South Plazas

Foto impressie

Gebieden tijdens het eilandhoppen op de Galapagos eilanden

Santa Cruz

Het eilandhoppen op de Galapagos eilanden begint op het eiland San Cristóbal. Per binnenlandse vlucht vanuit Guayaquil of Quito komt u aan. Santa Cruz is het op één na grootste eiland en het meest centraal gelegen. Het havenstadje Puerto Ayora ligt in het zuiden van het eiland en bestaat uit verschillende hotels, restaurants en souvenirwinkels. Samen met een gids ontdekt u de groene hooglanden van Santa Cruz, twee kraters (Los Gemelos) en een ranch waar u de beroemde reuzenschildpadden kunt zien. Dichtbij de ranch ligt ook een lavatunnel die u kunt verkennen. Ook bezoekt u het Charles Darwin Research Station. Hier leert u meer over de ecosystemen en de diersoorten van de Galapagos eilanden en ziet u reuzenschildpadden en landleguanen. Vanuit Santa Cruz maakt u een dagtour naar keuze: Bartolomé, Santa Fe, South Plazas of North Seymour.

Isabela

Het tweede eiland tijdens het eilandhoppen op de Galapagos eilanden is Isabela. Dit is het grootste eiland van de archipel. In het zuiden ligt het havenstadje Puerto Villamil. Het eiland doet ruiger en authentieker aan dan de andere eilanden. Verken de onderwaterwereld bij Concha Perla en zwem met zeeleeuwen, scholen vissen en pinguïns. Ontdek de wetlands bestaande uit lagunes met flamingo’s en breng een bezoek naar The Wall of Tears of het Tortoise Breeding Station.

Las Tintoreras

Las Tintoreras staat bekend om de witpunthaaien die bij eb samen met andere tropische vissen, zeeschildpadden, roggen en zeeleeuwen in de kanalen zwemmen. Het eilandje wordt gevormd door lavarotsen en u kunt er genieten van blauwvoetgenten, Sally Lightfoot-krabben, pelikanen, zeeleguanen en zelfs Galapagos pinguïns. U kunt hier goed snorkelen.

Waarom eilandhoppen op de Galapagos eilanden?

Tijdens deze reis ‘eilandhoppen op de Galapagos eilanden’ overnacht u op twee verschillende eilanden en maakt u diverse excursies. Voor vele reizigers zijn de Galapagos eilanden een droom! Het is dan ook een once in a lifetime experience. Unico Travel helpt u graag met het realiseren van deze droomreis!

Redenen om te gaan eilandhoppen?

Groene Vink Meer vrijheid
Groene Vink Zelf kiezen waar, wat en wanneer u eet
Groene Vink U ervaart het lokale leven op de eilanden
Groene Vink Lagere prijs dan een cruise

zeeleeuw eilandhoppen galapagos eilanden
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Eilandhoppen via Unico Travel

Groene Vink Nederlandstalig reisagentschap
Groene Vink Op maat samengesteld

Interesse in eilandhoppen op de Galapagos eilanden?

Ook eilandhoppen op de Galapagos eilanden? Bij Unico Travel overnacht u altijd op bijzondere en unieke plekken. Wij vinden het prettig om elkaar eerst even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Vervolgens weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Heeft u interesse in een reis? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!