Rondreis Oaxaca Mexico2019-02-01T15:49:57+01:00

Rondreis Oaxaca

Je bent hier: Home » Rondreis Oaxaca Mexico

Tijdens de rondreis Oaxaca, Mexico gaat u de staat Oaxaca ontdekken. Oaxaca staat bekend om de rijke koloniale geschiedenis, kunst en architectuur.  U bezoekt Monte Albán, een belangrijke archeologische plaats welke in de UNESCO Werelderfgoedlijst is opgenomen. Vroeger diende de stad als hoofdstad van de Zapoteken en het historische centrum van Oaxaca. U bezoekt ook Arrazola, een dorp dat bekend staat om zijn alebrijes (felgekleurde beeldjes). Tevens maakt u kennis met een aantal Oaxacaanse families en leert u Mexicaanse gerechten te bereiden in een kookworkshop.

U bezoekt ook het dorp Santa María del Tule, dat bekend staat om de dikste boom ter wereld! Er wordt ook een bezoek gebracht aan een Mezcal distilleerderij. Tijdens deze reis maakt u ook een fietstour door het platteland en kleine dorpen. Er wordt ook een bezoek gebracht aan Santiago Cuilápam de Guerrero, een bijzonder dorp met een klooster met een indrukwekkend uitzicht over de vallei. U sluit uw reis af in Puerto Escondido, waar u kunt zwemmen, snorkelen, boottochten kunt maken, langs de boulevard kunt lopen of heerlijk kunt ontspannen aan een tropisch strand.

Route: Oaxaca de Juárez – Monte Albán en Arrazola – Santa María del Tule – Mitla – Hierve el Agua – Teotitlán del Valle – Cuilápam de Guerrero – Puerto Escondido.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €1.690, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Fotogalerij rondreis Oaxaca

Pin It on Pinterest