Luxe reis Nicaragua2019-02-18T10:25:02+02:00

Luxe reis Nicaragua

U bent hier: Home » Luxe reis Nicaragua

Tijdens de luxe reis Nicaragua overnacht u in luxe accommodaties op unieke locaties in Nicaragua. U begint uw reis in Granada, een stad aan het gigantische meer met een koloniale geschiedenis. Dit verleden is tot op de dag van vandaag goed terug te zien in het straatbeeld. Overal ziet u oude koloniale invloeden, kleurrijke gebouwen, groene parken en grote kerken. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van Granada. U bezoekt de eilanden bij het meer van Nicaragua, Las Isletas. En u brengt een bezoek aan de vulkaankrater Masaya, hier ziet u ’s avonds de hete oranje lava vanaf stromen. Vervolgens reist u door naar León. León is van oudsher één van de belangrijkste steden in Nicaragua, zowel in economisch als in cultureel opzicht. León heeft een interessant centrum met vele koloniale gebouwen, straten, monumenten, musea en kerken.

Na León bezoekt u de rumfabriek ‘Flor de Caña’ en kunt u de vulkaan Cerro Negro beklimmen en op de terugweg kunt u per sandboard naar beneden. U eindigt uw reis in een luxe hotel aan het strand op de Corn Islands. Hier kunt u heerlijk tot rust komen. U kunt bij uw hotel gebruik maken van de spa of yoga lessen volgen. Verder kunt u wandelingen langs het strand maken, duiken, snorkelen of vissen. Een prachtige reis met luxe accommodaties op unieke locaties en een reis waarbij u langs de hoogtepunten van Nicaragua reist en afsluit aan het strand.

Route: Granada – León – Corn Islands – Managua.
Dagen: 13 dagen / 12 nachten.
Prijsindicatie: €2.849, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Accommodatie

Accommodatie Granada

Tijdens de luxe reis Nicaragua verblijft u in een aantal prachtige resorts en unieke ecolodges. De reis begint met een verblijf op een privé eilandje bij Granada. Vanuit het terras bij uw lodge heeft u een schitterend uitzicht op het water. Bij uw lodge kunt u genieten van het geluid van de vogels en de brulapen die op het eiland leven. De lodge beschikt over een sfeervol restaurant. Op deze unieke plek in Granada komt u helemaal tot rust in de prachtige omgeving van de accommodatie.

Verblijf Corn Islands NicaraguaIn León zal u overnachten in één van de meest luxe accommodaties gelegen in het centrum van de stad. Het hotel is een oud klooster uit 1639.Door de schilderijen en museumstukken die verwijzen naar het verleden van het klooster is uw verblijf een ware belevenis. Op de Corn Islands verblijft u in een schitterend resort direct aan het strand. Het luxe spa resort beschikt over mooie tropische tuinen en vanuit uw stijlvolle bungalow heeft u uitzicht op de oceaan.


Vervoer

Luxe reis NicaraguaWanneer u aankomt in Nicaragua wordt u door een taxichauffeur opgehaald op het vliegveld en naar uw accommodatie in Granada gebracht. Van het vliegveld naar Granada is ruim één uur rijden. Van het vaste land wordt u met een bootje naar één van de eilandjes bij Granada gebracht. Met een binnenlandse vlucht vliegt u naar de Corn Islands. Twee keer per dag vertrekt er een vlucht naar Big Corn Island. De totale vluchttijd is ongeveer twee uur. Eenmaal aangekomen wordt u opgewacht door u privéchauffeur en wordt u naar de haven van Big Corn Island gebracht. Vanuit de haven vertrekt u met de boot naar Little Corn Island. Hier wordt u opgehaald aan naar uw prachtige resort gebracht. Tijdens deze luxe rondreis door Nicaragua wordt u steeds van bestemming naar bestemming gebracht met een privé chauffeur.


Fotogalerij luxe reis Nicaragua

Pin It on Pinterest