Luxe reis Nicaragua

U bent hier: Home » Luxe reis Nicaragua

Een luxe reis door Nicaragua ervaren met Unico Travel. Dit betekent overnachten op unieke plekken in exclusieve lodges en boutique hotels. U reist op een rustig tempo, zodat u overal optimaal kunt genieten van de omgeving.

Hoogtepunten van deze reis

Groene Vink Koloniale steden Granada en León
Groene Vink Ecolodge met uitzicht op de Mombacho vulkaan
Groene Vink Overnachten in een ‘National Geographic Unique Lodge’
Groene Vink Bounty eiland Little Corn Island
Groene Vink Bungalow met eigen plunge pool

Foto impressie

Overzicht

Route: Managua – Léon – Granada – Las Isletas de Granada – Little Corn Island – Managua.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: €2.300 – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden die u bezoekt tijdens de luxe reis naar Nicaragua

León

De koloniale stad León was vroeger de hoofdstad van Nicaragua. Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van deze stad en wandel langs de vele kathedralen, kerken, stadsparken, musea en pleinen. Op zoek naar avontuur? Ga dan sandboarden van de Cerro Negro vulkaan. Een liefhebbers van rum? Volg dan een rondleiding bij de rumfabriek Flor de Caña.

Granada en Las Isletas de Granada

Granada is één van de mooiste en meest kleurrijke steden van Nicaragua. Wandel door de kleurrijke straten, de prachtige kathedraal, kerken, parken en markten.  Een aanrader is om per paardenkoets de stad te verkennen. De stad is tevens de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld de Masaya vulkaankrater. Nadat u de stad heeft ontdekt, overnacht u ook twee nachten in een schitterende lodge midden in de natuur. Hier kunt u schitterende kajaktochten maken, ziplinen, wandelen door het regenwoud..

Ontdek in ons blog alle bezienswaardigheden van Granada

Little Corn Island

Little Corn Island maakt deel uit van de Corn Islands. Geniet de laatste dagen van uw reis van wuivende palmbomen, witte stranden en azuurblauwe zeeën. Snorkelen en duiken tussen de tropische vissen en het kleurrijke koraal of geniet aan het strand en kom helemaal tot rust.

Ontdek alles over deze paradijselijke eilanden in ons blog over de Corn Islands

Over de luxe reis naar Nicaragua

Deze luxe reis door Nicaragua neemt u mee langs de mooiste plekken van Nicaragua. U reist op een rustig reistempo, zodat u optimaal van deze plekken kunt genieten.

U begint uw reis in een comfortabel hotel in de hoofdstad Managua. Het hotel ligt op slechts vijf minuten afstand van het internationale vliegveld.

De volgende ochtend wordt u door een chauffeur opgehaald en naar de stad León gebracht. Ontdek het historisch centrum en ontdek de vele kerken, kathedralen en andere bezienswaardigheden. In voor avontuur? Ga dan sandboarden van de Cerro Negro vulkaan.

Kleurrijke stad Granada en de omliggende natuur

Vanuit León reist u verder naar de kleurrijke stad Granada. Ontdek de koloniale invloeden, kleurrijke gebouwen, stadsparken en markten. Breng een bezoek aan de vulkaankrater Masaya, waar u de rode lava kunt zien.

Nadat u drie nachten in het centrum heeft verbleven, reist u verder naar een ecolodge op een eiland midden in de natuur. U kunt hier schitterende wandelingen maken, kajakken en met een gids op zoek gaan naar bijzondere vogelsoorten. Heerlijk om even bij te komen!

De laatste dagen van uw luxe reis door Nicaragua genieten op Little Corn Island

De laatste dagen van uw luxe reis door Nicaragua overnacht u in een luxe bungalow met eigen plunge pool op Little Corn Island. Hier kunt u de komende dagen mooie wandelingen maken langs de parelwitte stranden, kajakken, duiken en snorkelen. Ontdek de onderwaterwereld met kleurrijk koraal, tropische vissen, schildpadden, haaien en roggen.

Vervoer

Gedurende deze luxe reis door Nicaragua reist u de gehele reis met een eigen chauffeur. Naar de Corn Islands vliegt u per binnenlandse vlucht vanuit Managua.

Deze luxe reis naar Nicaragua maken?

Overnachten op unieke plekken, bijzondere accommodaties en op de meest schitterende locaties? Wij vinden het prettig om elkaar even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Op die manier weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Interesse in de luxe reis naar Nicaragua? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Volg ons op social media: