Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Luxe reis Nicaragua » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Managua
Bij aankomst op het vliegveld van Managua wordt u opgehaald en naar een comfortabel hotel dichtbij het vliegveld gebracht. Hier kunt u bijkomen en uitrusten van de vlucht.

Dag 2, León
’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Hierna wordt u opgehaald en naar de koloniale stad León gebracht. León is van oudsher één van de belangrijkste steden in Nicaragua, zowel in economisch als in cultureel opzicht. León heeft een interessant centrum met vele koloniale gebouwen, straten, monumenten, musea en kerken.

Dag 3, León
Vandaag is het een aanrader om te gaan sandboarden van de Cerro Negro vulkaan. Eerst maakt u een klim naar de top en vervolgens gaat u met een soort snowboard van de vulkaan af glijden. Erg leuk!

Dag 4, León
Vandaag is het mogelijk om een vulkaan te beklimmen, de rumfabriek Flor de Caña te bezoeken, naar het strand Las Peñitas te gaan.. Er zijn genoeg activiteiten te beleven in de omgeving van León.

Dag 5, Granada
Vandaag wordt u opgehaald en naar uw hotel in het centrum van de kleurrijke stad Granada gebracht. Bij aankomst kunt u de kleurrijke stad verkennen. Ontdek de vele kerken, ruïnes, kathedralen, stadsparken en markten. Het leukst is om de stad per paardenkoets te verkennen.

Dag 6, Granada
Vandaag is het een aanrader om de vulkaankrater Masaya te bezoeken. Bezoek deze vulkaankrater eind van de middag/’s avonds en zie de rode lava stromen.

Dag 7, Granada
Proef de sfeer van de stad Granada. Het is ook een aanrader om vandaag naar het uitzichtpunt van de Mombacho vulkaan te gaan. Het is ook mogelijk om hier te ziplinen. Verder kunt u in de omgeving nog met een lokale vogelgids op pad gaan, het dorpje Masaya bezoeken, een dagtour maken naar Lake Apoyo.. Er is genoeg te beleven.

Dag 8, Granada
Vandaag wordt u opgehaald en naar het eiland gebracht, waar uw volgende hotel is gelegen. De luxueuze lodge ligt op een eiland en biedt uitzicht op de Mombacho vulkaan. De lodge behoort tot de top 25 ecolodges volgens National Geographic Traveler. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder kajakken, canopy tour, een eiland- of een boottour.

Dag 9, Granada
Vandaag heerlijk een dagje genieten van de natuur. Ga kajakken over het meer, ga met een gids op pad om bijzondere vogelsoorten te spotten, ga SUP boarden langs de eilandjes..

Dag 10 t/m 13, Corn Islands
Vandaag vaart u terug naar Granada en vervolgens wordt u naar het vliegveld van Managua gebracht. Hier vertrekt uw binnenlandse vlucht naar Big Corn Island. Bij aankomst neemt u de boot naar Little Corn Island. U overnacht de laatste vier dagen van uw reis door Nicaragua in een luxe hotel. U verblijft in een luxe kamer met uitzicht op zee en een eigen plunge pool. De komende dagen kunt u genieten aan het strand, duiken, snorkelen, kajakken, SUP boarden, vissen met locals, wandelen langs het strand.. De omgeving is schitterend!

Dag 14, Managua
Vandaag neemt u de boot terug naar Big Corn Islands. Vervolgens vliegt u terug naar Managua. De laatste nacht overnacht u in een comfortabel hotel dichtbij het vliegveld.

Dag 15, vertrek
Vandaag wordt u naar het internationale vliegveld gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunt u nagenieten van een schitterende reis door Nicaragua!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze luxe reis Nicaragua boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul het formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media: