Combinatiereis Costa Rica en Panama2019-05-24T16:10:09+02:00

Combinatiereis Costa Rica en Panama

U bent hier: Home » Combinatiereis Costa Rica en Panama

Een combinatiereis Costa Rica en Panama staat voor prachtige natuurgebieden, tropische stranden en vulkanen! Met deze reis maakt u kennis met de prachtige natuur van Costa Rica, maar ook met de tropische eilanden in Panama en natuurlijk het bruisende Panama-Stad.

Hoogtepunten van deze reis:
oranje vinkTortuguero
oranje vinkArenal vulkaan
oranje vinkNationaal Park Corcovado
oranje vinkNevelwouden
oranje vinkEilandengroep Bocas del Toro
oranje vinkPanama-Stad

Deze afwisselende reis biedt de hoogtepunten van beide landen. Vulkanen, nevelwouden, tropisch regenwoud, stranden, maar ook veel diersoorten en indianenstammen.


Route: San José – Tortuguero – Arenal – Rincón de la Vieja – San José – San Gerardo de Dota – Carate – Nationaal Park Corcovado – Puerto Jiménez – Boquete – Bocas del Toro – Panama-Stad.
Dagen: 19 dagen / 18 nachten.
Prijsindicatie: €1.700,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Costa Rica

rondreis costa rica en panamaU begint uw combinatiereis Costa Rica en Panama in Costa Rica. Hier gaat u heerlijk genieten van de prachtige natuur van dit land. Uw rondreis start in Alajuela, een gebied vlakbij de hoofdstad San José. U komt hier tot rust na uw vlucht en kunt hier eventueel koffieplantages bezoeken en de vulkaankrater Poás. Tortuguero Costa RicaHierna reist u door naar Tortuguero, waar u per boot door de kanalen vaart op zoek naar wildife als krokodillen, luiaards en pijlgifkikkers. Vervolgens overnacht u in een gebied bij de Arenal vulkaan. Het is erg leuk om hier een canopy tour te doen en te wandelen over de hangbruggen.

rincon de la vieja costa ricaNa uw bezoek aan de Arenal reist u verder naar het landschap van Rincón de la Vieja. U vindt hier onder andere geisers, kokende modderpoelen en nog meer vulkanische activiteiten. Hierna reist u naar een ander gebied, het nevelwoud. Hier kunt u de quetzal spotten! corcovado costa ricaHet hoogtepunten van uw reis is het ongerepte Nationaal Park Corcovado, waar u samen met een privé gids op zoek gaat naar de meest uiteenlopende diersoorten van het land zoals tapirs, apen, miereneters en poema’s.

Panama

bocas del toro eilandenVanuit Costa Rica reist u per boot en vervolgens per taxi naar het nevelwoud van Boquete. Hier kunt u schitterende wandelingen maken, paardrijden of een canopy tour doen. Na alle natuur is het tijd voor ontspanning op de eilandengroep Bocas del Toro. Witte stranden en azuurblauwe zeeën kenmerken de eilanden. U kunt hier duiken, snorkelen, maar ook heerlijk aan het strand ontspannen! casco viejo panamaU sluit uw reis af in Panama-Stad, waar u verblijft in de oude wijk Casco Viejo. Bezoek zeker het Panamakanaal en dwaal rond in de dynamische en bruisende stad! Een prachtige reis met een combinatie van natuur, cultuur en strand!


Vervoer

Rondreizen per huurauto in Costa RicaU begint uw reis in Costa Rica, waar u per taxi wordt opgehaald van het vliegveld. Naar Tortuguero wordt u ook per busje opgehaald en vervolgens per boot. U wordt afgezet in Guapiles. Hier ontvangt u de huurauto. Het voordeel van het reizen met een eigen huurauto is dat u alle vrijheid heeft en zelf alles overal kunt bezoeken. Ook zorgt Unico Travel voor een goede 4WD inclusief GPS wat het autorijden in Costa Rica een stuk comfortabeler maakt. Maar wij kunnen ook begrijpen dat het fijn is om met een privé chauffeur te reizen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u overal op tijd wordt opgehaald en wordt gebracht. Het voordeel hiervan is dat u nergens over hoeft na te denken tijdens de reis. Vliegtuig Belize TropicIn Panama wordt u per transfer van Costa Rica naar Boquete gebracht. Per boot vaart u naar Bocas del Toro. Hierna heeft u een binnenlandse vlucht terug naar Panama-Stad.


Fotogalerij

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest