Huwelijksreis Costa Rica

U bent hier: Home » Huwelijksreis Costa Rica

Onze huwelijksreis naar Costa Rica neemt jullie mee langs tropische stranden, luxe hotels, vulkanen en regenwouden. Costa Rica biedt de perfecte mogelijkheden voor een huwelijksreis. Een reis vol romantiek en tropische stranden, anderzijds ook met ongerepte regenwouden en avontuurlijke activiteiten. Jullie overnachten in kleinschalige en luxe hotels en daarnaast gelegen op de meest schitterende locaties!

Hoogtepunten van deze huwelijksreis naar Costa Rica

Groene Vink Kamer met uitzicht op een tropisch strand
Groene Vink Bungalow met een eigen jacuzzi in het nevelwoud
Groene Vink Villa met uitzicht op de vulkaan Arenal
Groene Vink Romantisch diner op het strand
Groene Vink Bezoek aan het ongerepte regenwoud van Corcovado Nationaal Park
Groene Vink Bungalow met privé zwembad

Foto impressie

Overzicht

Route: Alajuela – Tambor – Bajos del Toro – Arenal – Matapalo – Matapalo (Osa) – Alajuela
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: €3.150,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar jullie wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden die jullie bezoeken tijdens jullie huwelijksreis naar Costa Rica

Voor deze huwelijksreis naar Costa Rica hebben wij de meest unieke en mooiste accommodaties uitgekozen. Hier kunnen jullie samen na de bruiloft genieten. De accommodaties liggen in schitterende natuurgebieden. Bovendien ook speciaal op rustige en unieke plekken. Geniet samen aan tropische stranden, van schitterende zonsondergangen of onderneem avontuurlijke activiteiten.

Vulkaankrater Poás

Allereerst begint jullie huwelijksreis door Costa Rica bij een boutique hotel met uitzicht over de centrale vallei. De omgeving wordt gevormd door koffieplantages. Jullie kunnen in de omgeving nog een bezoek brengen aan de vulkaankrater Poás.

Tambor

Tambor ligt op het schiereiland Nicoya. De accommodatie waar jullie overnachten ligt direct aan het strand. Het hotel heeft een aantal mooie zwembaden, een goed restaurant,  spa en golfbaan. Jullie zien hier de rode ara’s overvliegen! In de omgeving hebben jullie de mogelijkheid om bijvoorbeeld naar een waterval te wandelen, dorpjes als Montezuma en Santa Teresa te bezoeken of te surfen. Verder kunnen jullie ook snorkelen bij Isla Tortuga.

Bajos del Toro

Een secret hidden plek, waar zich de hoogste en mooiste waterval van Costa Rica bevindt: Catarata del Toro. Jullie verblijven in een luxueuze suite met jullie eigen jacuzzi. Verder hebben jullie ook een eigen balkon met uitzicht over het nevelwoud. Daarnaast wordt er voor het slapen een kruikje gebracht en worden de kaarsen aangedaan. Voor het ontbijt wordt er verse jus d’orange en fruit gebracht. De lodge is kleinschalig en wordt omgeven door vele watervallen. Ook kunnen jullie de waterval Catarata del Toro bezoeken. Deze waterval ligt op twintig minuten rijden van de lodge. Vanaf een hoogte van 90 meter zien jullie het water stromen van de waterval in de krater van een oude vulkaan.

Arenal

Vervolgens reizen jullie naar de Arenal vulkaan. Tijdens jullie huwelijksreis door Costa Rica overnachten jullie dichtbij vulkaan, in een vrijstaande casita deluxe villa. Bovendien hebben jullie ook uitzicht op de vulkaan! In de omgeving kunnen jullie onder andere ziplinen langs een hoge waterval en wandelen over de hangbruggen door het regenwoud. ’s Avonds kunnen jullie ontspannen in de heetwaterbaden.

Matapalo

Las Nubes ligt in een schitterende omgeving. Via een onverharde weg rijden jullie met de jeep naar Las Nubes. Het is een heel avontuur om er te komen. Vanuit de infinitypool hebben jullie uitzicht over de Pacifische kust. Las Nubes ligt in het regenwoud en op de achtergrond zien jullie de bergen van Costa Rica. In de omgeving kunnen jullie gaan kajakken door de mangroven en uitleg krijgen over de tuin bij Las Nubes. Ook is het maar een half uurtje rijden naar het rustige strand van Matapalo. Gastheer Filip is erg gastvrij en bovendien kan hij culinair koken. ’s Avonds genieten jullie van een heerlijk diner.

Matapalo (Osa)

Matapalo ligt op het schiereiland Osa in het zuiden van Costa Rica. Volgens ons het meest ongerepte en mooiste deel van het land! Een van de mooiste plekken van jullie huwelijksreis door Costa Rica. Jullie overnachten in een schitterende en kleinschalige lodge midden in het ongerepte regenwoud en dichtbij een waterval. Jullie hebben een eigen plunge pool. Kortom, een heerlijke plek om tot rust te komen! Ook is het een aanrader om een wandeling door het Nationaal Park Corcovado te maken. Voor de avonturiers is het gaaf om van een waterval te gaan abseilen.

Over deze huwelijksreis naar Costa Rica

Tijdens deze huwelijksreis naar Costa Rica overnachten jullie op bijzondere en unieke plekken, speciaal uitgezocht voor deze huwelijksreis. Alle accommodaties zijn exclusief, kleinschalig en de service is persoonlijk.

Jullie overnachten de eerste dag in een superior balcony room met uitzicht op de centrale vallei van Costa Rica.

Nadat jullie zijn uitgerust van de internationale vlucht, ontvangen jullie de huurauto. Vervolgens reizen jullie per 4wheeldrive door de schitterende landschappen van Costa Rica naar het schiereiland Nicoya. Jullie overnachten in een luxe beachfront kamer met uitzicht op het strand van Tambor. Heerlijk genieten aan het zwembad, terwijl de ara’s voorbij vliegen! In de omgeving vinden jullie vele tropische en ongerepte stranden.

Nadat jullie zijn uitgerust aan het strand, reizen jullie verder naar de lodge dichtbij de hoogste waterval van Costa Rica, Catarata del Toro. Jullie overnachten in een luxe suite met uitzicht op het sprookjesachtige nevelwoud. Bovendien hebben jullie hier een eigen jacuzzi en veranda. In de omgeving van de lodge kunnen jullie schitterende wandelingen maken naar watervallen.

Geniet samen van de schitterende natuurlandschappen en de exclusieve lodges

Hierna reizen jullie verder naar de Arenal vulkaan, waar jullie in een deluxe casita overnachten met uitzicht op de vulkaan. Jullie kunnen er wandelen over de hangbruggen, ziplinen langs een hoge waterval en ontspannen in de heetwaterbaden.

Vanuit de Arenal vulkaan reizen jullie verder naar een kleinschalig en persoonlijk adresje bij Matapalo aan de Pacifische kust. Een van de mooiste accommodaties tijdens jullie huwelijksreis door Costa Rica. Na een rit over een onverharde weg worden jullie beloond met een schitterend uitzicht over de oceaan, het regenwoud en de hoogste berg van Costa Rica. De eigenaar is top chef. Jullie zullen  genieten van een heerlijk diner, de rust en de schitterende omgeving.

Na Matapalo reizen jullie verder naar het gelijknamige plaatsje Matapalo op het schiereiland Osa. Bij El Remanso Lodge bevinden jullie je in het ongerepte regenwoud en op loopafstand zijn er tropische strandjes. Jullie kunnen abseilen van de waterval en nog een dag met een privé gids gaan wandelen door het Nationaal Park Corcovado. Vaak zien jullie hier tapirs, miereneters, luiaards, apen, toekans, ara’s en met geluk een poema! Jullie overnachten in een luxueuze bungalow met eigen plunge pool.

Ten slotte vliegen jullie met een klein vliegtuigje voor maximaal 14 personen terug naar San José. Hier verblijven jullie de laatste nacht bij hetzelfde hotel als waar jullie de eerste nacht verbleven. Vervolgens nadert het einde van jullie huwelijksreis. Bezoek nog de vulkaankrater Poás of een koffieplantage.

Vluchten naar Costa Rica

Van eind oktober t/m eind maart vliegt de KLM rechtstreeks van Amsterdam naar San José. In de overige maanden raden wij de vlucht aan met de KLM met een korte overstap op Panama-Stad.

Vervoer

Tijdens deze huwelijksreis door Costa Rica reizen jullie het grootste deel per avontuurlijke 4×4 dwars door de mooiste natuurlandschappen. Verder reizen jullie tijdens de huwelijksreis ook per privé transfers, taxi jeeps en binnenlandse vlucht. Indien u liever niet zelf rijdt, is het ook mogelijk om de gehele reis met een privé chauffeur af te leggen.

Volg ons op social media: