Huwelijksreis Costa Rica2019-02-01T16:24:00+02:00

Huwelijksreis Costa Rica

U bent hier: Home » Huwelijksreis Costa Rica

Onze huwelijksreis Costa Rica neemt u mee langs tropische stranden, luxe hotels, vulkanen en regenwouden. Costa Rica biedt de perfecte mogelijkheden voor een huwelijksreis. Een reis vol avontuur, mooie tropische stranden, gezellige dorpjes, luxe hotels afgewisseld met tropisch regenwoud, vulkanen en nevelwoud!

Hoogtepunten van deze huwelijksreis
oranje vink Ongerepte stranden
oranje vink Tropische regenwoud
oranje vink Sprookjesachtige nevelwouden
oranje vink Romantische hotels
oranje vink Arenal vulkaan

Geniet samen van romantische wandelingen aan het strand met afsluitend een prachtige zonsondergang! Tijdens uw huwelijksreis Costa Rica verblijft u in schitterende hotels die uw huwelijksreis helemaal compleet maken!

 


Route: Alajuela – Caribische kust – Arenal – Tenorio – Matapalo – San Gerardo de Dota – Tambor – Alajuela
Dagen: 19 dagen / 18 nachten
Prijsindicatie: €2.759,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Alajuela

Uw huwelijksreis Costa Rica begint in Alajuela, net buiten de stad San José. U kunt de eerste dagen heerlijk ontspannen. Vanuit uw hotel kunt u de vulkaankrater Poás bezoeken of een van de koffieplantages in de omgeving. Vanuit uw hotel heeft u een schitterend uitzicht over de centrale vallei.

Caribische kust

Aan de Caribische kust kunt u heerlijk tot rust komen. U kunt hier fietsen huren en fietsen langs ongerepte en tropische stranden. U kunt ook een bezoekje brengen aan het Jaguar Rescue Center en hier een tour doen. Voor de natuur en de dieren kunt u het Nationaal Park Cahuita of Manzanillo bezoeken.

Arenal

De vulkaan Arenal is zo’n 1633 meter hoog. Rondom de vulkaan kunt u mooie wandelingen maken. Ook is het erg leuk om een canopy tour te doen of te wandelen over de hangbruggen. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in de warmwaterbaden vlakbij de vulkaan!

Tenorio

Het Nationaal Park Tenorio staat vooral bekend om de helderblauwe rivier Celeste en de waterval. U verblijft vlakbij het park. U kunt hier mooie wandelingen maken naar de waterval en naar uitzichtpunten. U heeft hier schitterende uitzichten! Verder heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving!

Matapalo

In Matapalo komt u helemaal tot rust. U verblijft in een prachtig en luxe ecologisch resort met een mooi zwembad. U kunt ook het strand bezoeken en met de auto erop uit en de omgeving verkennen.

San Gerardo de Dota

Het nevelwoud van San Gerardo de Dota ziet er sprookjesachtig uit. U kunt hier prachtige wandelingen maken langs watervallen, beekjes en riviertjes. Ook kunt u op zoek gaan naar de speciale vogel de Quetzal!

Tambor

Heerlijk de reis afsluiten aan het strand van Tambor. Vanuit het zwembad heeft u een mooi uitzicht. U kunt ook naar de stranden van Santa Teresa of Malpais gaan. Verder is het nog leuk om naar het gezellige dorp Montezuma te gaan en in een van de restaurantjes te eten.


Fotogalerij

Pin It on Pinterest