Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Huwelijksreis Costa Rica » Uitgebreid reisschema

Dag 1, vulkaankrater Poás
Vandaag heeft u uw internationale vlucht naar Costa Rica. Bij aankomst wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht over de centrale vallei.

Dag 2 t/m 4, Tambor
’s Ochtends ontvangt u de huurauto en rijdt u naar het schiereiland Nicoya. U overnacht in een schitterende accommodatie aan het strand van Tambor. De ara’s vliegen er voorbij en ’s avonds kunt u er genieten van een schitterende zonsondergang. U overnacht in een luxe beachfront room. De komende dagen kunt u genieten aan het strand, snorkelen, paardrijden, golfen, surfen, gezellige dorpjes bezoeken of naar watervallen wandelen.

Dag 5 en 6, Bajos del Toro
Vlakbij het dorpje Bajos del Toro ligt midden in het nevelwoud een schitterende lodge. De lodge wordt omgeven door watervallen, beekjes, rivieren en bergen. Breng zeker een bezoek aan de hoogste waterval van Costa Rica, Catarata del Toro. U overnacht in een suite met eigen jacuzzi en terras met uitzicht op het nevelwoud.

Dag 7 en 8, Arenal
Na het nevelwoud reist u verder naar de lodge met uitzicht op de vulkaan Arenal. U overnacht in een luxe casita met uitzicht op de vulkaan. U kunt in de omgeving ziplinen langs een hoge waterval, wandelen over de hangbruggen of ontspannen in de heetwaterbaden.

Dag 9 en 10, Matapalo
Vandaag reist u verder naar de Pacifische kust. U overnacht in een kleinschalige accommodatie met een infinitypool met schitterend uitzicht. ’s Ochtends wakker worden met opkomende zon, een zachte bries en op de achtergrond het geroep van de toekans en de witkopaapjes. In de middag kunt u het strand van Matapalo bezoeken of een uitstapje maken zoals paardrijden, kanoën of wandelen.

Dag 11 t/m 13, Matapalo (Osa)
U levert uw huurauto weer in en wordt vervolgens per taxi jeep naar een lodge midden in het regenwoud op het schiereiland Osa gebracht. Het mooiste deel van Costa Rica. U overnacht in een bungalow met een eigen plunge pool. De ara’s vliegen voorbij, de apen slingeren door de bomen en wanneer u hoog in de bomen kijkt kunt u luiaards spotten.

Dag 14, Alajuela
Vandaag reist u per binnenlandse vlucht terug naar San José en overnacht u weer in het zelfde hotel als de eerste nacht. Hier kunt u eventueel nog naar de koffieplantages gaan of de Poas vulkaankrater bezoeken.

Dag 15, Vertrek
Vandaag wordt u naar het internationale vliegveld gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunt u terugkijken op een schitterende huwelijksreis door Costa Rica!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media: