Reisschema

Dag 1, Alajuela
Vandaag hebben jullie de internationale vlucht naar Costa Rica. Bij aankomst worden jullie opgehaald en naar jullie hotel gebracht. Het is ongeveer twintig minuten rijden. Jullie overnachten in een boetiek hotel met uitzicht op de centrale vallei en de omliggende koffieplantages. Hier kunnen jullie na aankomst helemaal tot rust komen en genieten van de heerlijke temperaturen.

Dag 2 t/m 4, Tambor
Na een tropisch ontbijt ontvangen jullie de huurauto en reizen jullie naar het schiereiland Nicoya. Jullie overnachten in een schitterend hotel aan het strand van Tambor. De ara’s vliegen er voorbij en ’s avonds kunnen jullie er genieten van een schitterende zonsondergang. Jullie overnachten in een luxe beachfront room. De komende dagen kunnen jullie genieten aan het strand, snorkelen, paardrijden, golfen, surfen, gezellige dorpjes bezoeken of naar watervallen wandelen.

Dag 5 en 6, Bajos del Toro
Verscholen in het nevelwoud en dichtbij het dorpje Bajos del Toro ligt een schitterende ecolodge. De lodge wordt omgeven door watervallen, beekjes, rivieren en bergen. Wandel naar de hoogste waterval van Costa Rica, zie hoe het water van 90 meter hoog naar beneden valt. Jullie overnachten in een suite met een jacuzzi en een terras met uitzicht op het nevelwoud.

Dag 7, Arenal
Na het nevelwoud reizen jullie verder de Arenal vulkaan. Jullie overnachten in een luxe casita met uitzicht op de vulkaan. Geniet van het uitzicht en maak een wandeling door de tropische tuin. Eind van de middag is het een aanrader om te ontspannen in de heetwaterbaden.

Dag 8, Arenal
Vandaag is het een aanrader om ’s ochtends te ziplinen. Zweef van boomtop naar boomtop en geniet onderweg van het uitzicht op een hoge waterval en het regenwoud. Hierna is het leuk om te gaan lunchen in het dorpje La Fortuna de San Carlos. ’s Middags is het een aanrader om te gaan wandelen over de hangbruggen. De wandeling neemt jullie mee door het regenwoud, langs een waterval en door tropische tuinen. Onderweg is het mogelijk om verschillende soorten vogels, apen en luiaards te spotten.

Dag 9, Matapalo
Vandaag reizen jullie verder naar de Pacifische kust. Jullie overnachten in een kleinschalige accommodatie dichtbij het strand van Matapalo. Per avontuurlijke huurauto reizen jullie door de bergen naar de lodge toe. Bij aankomst heerlijk genieten van het uitzicht vanuit de infinitypool.

Dag 10, Matapalo
’s Ochtends wakker worden met opkomende zon, een zachte bries en op de achtergrond de geluiden van de toekans en de kapucijnapen. Na een heerlijk ontbijt is het een aanrader om in de omgeving te kajakken door de mangroven, te raften door het regenwoud of te ontspannen aan het strand. De omgeving is schitterend.

Dag 11 t/m 13, Cabo Matapalo (schiereiland Osa)
Vandaag leveren jullie de huurauto weer in en vervolgens reizen jullie per taxi jeep naar Cabo Matapalo. Jullie overnachten in één van de mooiste lodges van Costa Rica, op het schiereiland Osa. Het mooiste deel van Costa Rica. Jullie overnachten in een bungalow met een eigen plunge pool. De ara’s vliegen voorbij, de apen slingeren door de bomen en wanneer jullie hoog in de bomen kijken, kunnen jullie luiaards spotten.

Met een gids kunnen jullie tevens een dagtour maken door het nabijgelegen Nationaal Park Corcovado. Dit is het meest ongerepte nationale park van Costa Rica. Jullie hebben de kans om vier soorten apen, tapirs, miereneters, ara’s, toekans en met geluk een poema te spotten!

Ook is het mogelijk om een boottocht te maken over de Golfo Dulce om dolfijnen en walvissen te spotten, te kajakken, te wandelen over de hangbruggen door het regenwoud en avondwandelingen te maken.

Dag 14, Alajuela
Overdag nog genieten op het schiereiland Osa. ’s Middags vertrekt de binnenlandse vlucht naar San José, waar jullie weer in hetzelfde hotel overnachten als de eerste nacht. Geniet ’s avonds nog van het uitzicht op de centrale vallei en van een heerlijk diner.

Dag 15, Vertrek
’s Ochtends is het mogelijk om nog een tour te volgen op een lokale koffieplantage of om de Poás vulkaankrater te bezoeken. Hierna worden jullie naar het internationale vliegveld gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunnen jullie terugkijken op een schitterende huwelijksreis door Costa Rica!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. Jullie kunnen deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen. Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!