Uitgebreid reisschema2019-02-01T15:12:36+02:00

Huwelijksreis Costa Rica Reisschema

U bent hier: Home » Huwelijksreis Costa Rica » Uitgebreid reisschema

Uitgebreid reisschema huwelijksreis Costa Rica – 19-daagse rondreis

Dag 1 , Aankomst Alajuela
Vandaag hebben jullie de internationale vlucht naar Costa Rica. Bij aankomst worden jullie opgehaald en naar het hotel gebracht. De kamer heeft een balkon met een mooi uitzicht over de omgeving. Het charmante hotel heeft een zwembad waar jullie heerlijk kunnen ontspannen. Ook heeft het hotel een tropische tuin waar jullie een wandelingen kunnen maken.

Dag 2, Poás vulkaan
’s Ochtends ontvangen jullie de huurauto en rijden jullie naar de vulkaankrater Poás. Via een mooie route rijden jullie naar de 2708 meter hoge vulkaan Poás. Jullie kunnen er naar toe wandelen en de vulkaan bekijken. Rond de top zijn er ook nog twee kratermeren. Na het bezoek aan de vulkaan kunnen jullie ook nog naar de koffieplantages in de buurt gaan. Hierna kunnen jullie lunchen bij een restaurantje vlakbij het hotel met een mooi uitzicht over de vallei!

Dag 3, Caribische kustPuerto Viejo de Talamanca
In ongeveer vijf uur rijden jullie naar de Caribische kust. Hier verblijven jullie de komende dagen in een huisje met een eigen ‘plunge pool’ een klein zwembad. Eenmaal aangekomen kunnen jullie heerlijk ontspannen bij het huisje of het strand bezoeken. Jullie verblijven vlakbij Puerto Viejo de Talamanca, een gezellig dorpje met veel restaurantjes en winkeltjes.

Dag 4, Caribische kust
Vandaag heerlijk ontspannen aan het strand. Ook kunnen jullie in de omgeving veel activiteiten ondernemen. Het is leuk om het opvangcentrum voor jaguars of luiaards te bezoeken. Ook kunnen jullie met een gids het regenwoud van Gandoca de Manzanillo bezoeken. Er is genoeg te doen! ’s Avonds genieten van een schitterende zonsondergang aan het strand!

Dag 5, Caribische kust
Nog een laatste dagje heerlijk genieten aan de Caribische kust. Genieten van de sfeer in een van de gezellige dorpjes aan de kust, aan de mooie stranden en bij jullie huisje.

Arenal vulkaan

Dag 6, Arenal
In ongeveer zes uur rijden jullie naar het volgende hotel. Vanuit jullie kamer hebben jullie een schitterend uitzicht op de Arenal vulkaan. Bij het hotel is ook een mooi zwembad. In de avond kunnen jullie samen ontspannen bij de heetwaterbaden van Baldi.

Dag 7, Arenal
Vandaag kunnen jullie een canopy tour doen, waarbij jullie van boomtop naar boomtop slingeren. Ook is het leuk om te wandelen over de hangbruggen! ’s Middags kunnen jullie nog mooie wandelingen maken in het Nationaal Park Arenal.

Dag 8, Tenorio
Na het ontbijt kunnen jullie ’s ochtends eventueel nog een wandeling maken naar de vulkaan Arenal. Vervolgens is het ongeveer twee uur rijden naar jullie volgende accommodatie. Bij aankomst krijgen jullie een welkomstcocktail aangeboden en krijgen jullie op de kamer een fles wijn en fruitschaal. Jullie verblijven in de omgeving van het Nationaal Park Tenorio.

Dag 9, TenorioRio Celeste Tenorio
Vandaag heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt. Vervolgens maken jullie samen met een gids een wandeling naar de helderblauwe rivier Celeste en de waterval. Ook krijgen jullie onderweg een picknick lunch. ’s Avonds kunnen jullie heerlijk genieten van diner bij kaarslicht!

Dag 10, Tenorio
Nog een dag heerlijk ontspannen. Jullie kunnen genieten aan het zwembad, maar ook kunnen jullie genieten van een massage. Andere activiteiten die jullie vandaag kunnen doen zijn kajakken, raften of paardrijden. ’s Avonds weer romantisch genieten van een diner bij kaarslicht.

Dag 11, Matapalo
Het is ongeveer vijf uur rijden naar jullie volgende accommodatie. Jullie verblijven luxe hotel midden in de natuur. Heerlijk ontspannen aan het zwembad.

Dag 12, Matapalo
’s Ochtends wakker worden met opkomende zon, een zachte bries en op de achtergrond het geroep van de toekans en de witkopaapjes. In de middag kunnen jullie het strand van Matapalo bezoeken of een uitstapje maken zoals paardrijden, kanoën of wandelen.

Dag 13, San GeraQuetzal tour rdo de Dota
In ongeveer drie uur reizen jullie naar San Gerardo de Dota. Jullie verblijven in een bungalow met een prachtig uitzicht over het sprookjesachtige nevelwoud. Ook heeft de bungalow een jacuzzi!

Dag 14, San Gerardo de Dota
In de ochtend kunnen jullie eventueel een quetzal tour doen, waarbij jullie samen met een gids op zoek gaan naar de speciale vogel de quetzal! Hier samen wandelingen maken in het nevelwoud en naar de waterval lopen.

Strand TamborDag 15 t/m 17, Tambor
In ongeveer vijf uur reizen jullie naar Tambor. Jullie verblijven in een luxe hotel in een kamer met een mooi uitzicht op het strand. De laatste dagen genieten jullie samen van het prachtige privé strand bij het hotel en kunnen jullie heerlijk ontspannen aan het zwembad. In de omgeving kunnen jullie mooie wandelingen maken, snorkelen, naar het natuurreservaat Cabo Blanco gaan of een van de gezellige dorpjes in de omgeving bezoeken.

Dag 18, Alajuela
Vandaag reizen jullie weer terug naar Alajuela. Hier leveren jullie bij het hotel de huurauto weer in. Vervolgens nog een laatste dagje heerlijk ontspannen aan het zwembad of breng bijvoorbeeld een bezoek aan de koffieplantages in de omgeving.

Dag 19, Vertrek
Vandaag worden jullie naar het internationale vliegveld gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunnen jullie terugkijken op een schitterende huwelijksreis door Costa Rica!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Pin It on Pinterest