Fotografiereis Costa Rica2019-03-22T10:24:46+01:00

VOLGEBOEKT | Fotografiereis Costa Rica september 2019

Deze reis is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de fotoreis voor januari 2020!

Hoogtepunten van deze fotografiereis:

oranje vink Onder begeleiding van een Nederlandse natuurfotograaf
oranje vink Speciale fotografieplekken
oranje vink Unieke lodges midden in de natuur
oranje vink Toegang tot fotohutten
oranje vink Nationaal Park Corcovado
oranje vink Rustig reistempo, meerdere nachten per locatie
oranje vink Kleine groep van maximaal acht personen
oranje vink Kans op spotten van quetzals, toekans, kolibries, pijlgifkikkertjes, apen, tapirs, luiaards en bultrugwalvissen


Overzicht

Route: San José – Puerto Viejo de Sarapiqui – Boca Tapada – San Gerardo de Dota – Uvita – Carate (Nationaal Park Corcovado) – San José.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Vertrekdatum: 31 augustus 2019.
Prijsindicatie: € 3.375,- per persoon. Inclusief internationale vlucht. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 495,- per persoon.

Deze reis is volgeboekt!


Even kennismaken

Dirk-Jan Steehouwer – Nederlandse natuurfotograaf

fotografiereis costa ricaNa eerst een paar jaar met de fotocamera van zijn vader ‘gespeeld’ te hebben zette Dirk-Jan ruim 20 jaar geleden zijn eerste stappen in de fotografie met de aanschaf van zijn eerste eigen spiegelreflex camera, een analoge Nikon F70. In de jaren die daarop volgden, bleef Dirk-Jan het merk Nikon steeds trouw.

De natuur is voor hem een bron van inspiratie.  De laatste jaren zijn reizen gemaakt naar onder meer de amazone regenwouden van Peru/Bolivia met haar prachtige ara’s, de woestijnen en wetlands van Botswana, de eindeloze vlakten van Tanzania, de berggorilla’s van het Bwindi Nationaal park in Oeganda, het ongerepte en veelzijdige South Luangwa Nationaal Park in Zambia en een drietal nationale parken in India op zoek naar de Bengaalse tijger.

In 2015 maakte Dirk-Jan een individuele rondreis door Costa Rica en in 2018 begeleidde hij onze fotoreis.

In 2016 werd de foto van de duikende ijsvogel, zoals te zien in de rubriek vogel door National Geographic Benelux uitgeroepen tot winnende foto van de rubriek ‘dieren in het wild’!

Dirk-Jan heeft als natuur- en wildlife fotograaf de gebieden van de aangeboden fotografiereis naar Costa Rica zelf bezocht en zal vanuit zijn kennis en ervaring er alles aan doen om iedere deelnemer zo goed mogelijk fotografisch te begeleiden en met prachtige foto’s huiswaarts te laten keren. Voor meer informatie over Dirk-Jan of voor vragen, neem gerust een kijkje op zijn websiteFacebook of bekijk zijn foto’s op Instagram.

VOLGEBOEKT


Het was een super reis! Veel dieren en landschappen gezien. De lodges waren schitterend en de fotografiebegeleiding was goed. De gidsen ter plekke leggen alles goed uit en de lokale bevolking in Costa Rica is erg vriendelijk. Het was een reis om nooit te vergeten!

5 out of 5 stars
Ricardo - Fotoreis 2018

Top vakantie, superreis, eentje om niet te vergeten. Fijn gezelschap. Wat een onwijs mooi land is Costa Rica. Ik heb enorm genoten van alles. Dankjewel voor alles, Unico Travel ga ik zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil!

5 out of 5 stars
Martine - Fotoreis 2018

Ik ben ontzettend blij dat ik mee ben gegaan. Ik vond het een hele gave en bijzondere reis! Ik vond jullie organisatie echt heel goed geregeld!

5 out of 5 stars
Merijn - Fotoreis 2018

Ik vond het fantastisch. Het was voor mij een echte droomreis. Ongelooflijk hoeveel verschillende dieren we hebben gezien!

5 out of 5 stars
Mirjam - Fotoreis 2018

Overzicht

Route: San José – Puerto Viejo de Sarapiqui – Boca Tapada – San Gerardo de Dota – Uvita – Carate (Nationaal Park Corcovado) – San José.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Vertrekdatum: 31 augustus 2019.
Prijsindicatie: € 3.375,- per persoon. Inclusief internationale vlucht. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 495,- per persoon.

Pin It on Pinterest