Fotografiereis Costa Rica2018-12-20T15:15:03+00:00

Fotografiereis Costa Rica september 2019

Hoogtepunten van deze fotografiereis:

oranje vink Onder begeleiding van een Nederlandse natuurfotograaf
oranje vink Speciale fotografieplekken
oranje vink Unieke lodges midden in de natuur
oranje vink Toegang tot fotohutten
oranje vink Nationaal Park Corcovado
oranje vink Rustig reistempo, meerdere nachten per locatie
oranje vink Kleine groep van maximaal acht personen
oranje vink Fotografeer o.a. quetzals, toekans, kolibries, pijlgifkikkertjes, apen, tapirs, luiaards en bultrugwalvissen


Overzicht

Route: San José – Puerto Viejo de Sarapiqui – Boca Tapada – San Gerardo de Dota – Uvita – Carate (Nationaal Park Corcovado) – San José.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Vertrekdatum: 31 augustus 2019
Prijsindicatie: € 3.375,- per persoon. Inclusief internationale vlucht. De eenpersoonskamertoeslag bedraagt € 495,- per persoon.


fotografiereis costa rica


Even kennismaken

Dirk-Jan Steehouwer – Nederlandse natuurfotograaf

fotografiereis costa ricaNa eerst een paar jaar met de fotocamera van zijn vader ‘gespeeld’ te hebben zette Dirk-Jan ruim 20 jaar geleden zijn eerste stappen in de fotografie met de aanschaf van zijn eerste eigen spiegelreflex camera, een analoge Nikon F70. In de jaren die daarop volgden, bleef Dirk-Jan het merk Nikon steeds trouw.

De natuur is voor hem een bron van inspiratie.  De laatste jaren zijn reizen gemaakt naar onder meer de amazone regenwouden van Peru/Bolivia met haar prachtige ara’s, de woestijnen en wetlands van Botswana, de eindeloze vlakten van Tanzania, de berggorilla’s van het Bwindi Nationaal park in Oeganda, het ongerepte en veelzijdige South Luangwa Nationaal Park in Zambia en een drietal nationale parken in India op zoek naar de Bengaalse tijger.

In 2015 maakte Dirk-Jan een individuele rondreis door Costa Rica en in 2018 begeleidde hij onze fotografiereis.

In 2016 werd de foto van de duikende ijsvogel, zoals te zien in de rubriek vogel door National Geographic Benelux uitgeroepen tot winnende foto van de rubriek ‘dieren in het wild’!

Dirk-Jan heeft als natuur- en wildlife fotograaf de gebieden van de aangeboden fotografiereis naar Costa Rica zelf bezocht en zal vanuit zijn kennis en ervaring er alles aan doen om iedere deelnemer zo goed mogelijk fotografisch te begeleiden en met prachtige foto’s huiswaarts te laten keren. Voor meer informatie over Dirk-Jan of voor vragen, neem gerust een kijkje op zijn websiteFacebook of bekijk zijn foto’s op Instagram.

Pin It on Pinterest

Share This