Luxe reis naar El Salvador

Home » Luxe reis El Salvador

Luxe is voor iedereen anders. Voor Unico Travel staat luxe gelijk aan uniek en bijzonder. Tijdens deze luxe reis door El Salvador overnacht u in kleinschalige boetiek hotels in comfortabele suites. Deze reis neemt u mee langs kleurrijke dorpen, actieve vulkanen, archeologische vindplaatsen, ongerepte natuurgebieden, surfstranden en koffieplantages. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: San Salvador – Ataco – Suchitoto – Las Flores – San Salvador.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: op aanvraag.
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

Hoogtepunten van deze luxe reis naar El Salvador:

Groene Vink Privé transfers en tours met Engelssprekende gids
Groene Vink Boetiek hotels
Groene Vink Actieve vulkanen
Groene Vink Kleurrijke bloemenroute
Groene Vink Traditionele dorpen
Groene Vink Archeologische vindplaatsen

Foto impressie

Gebieden van deze luxe reis door El Salvador

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador. Samen met een lokale gids ontdekt u de koloniale gebouwen en architectuur, het Nationaal Paleis, Nationaal Theater musea, lokale markten en kunstgalerieën. De gids vertelt u alles over de geschiedenis van de stad en het land en laat u de meest bijzondere plekken zien. Daarnaast bezoekt u ook het Nationaal Park El Boqueron, waar u naar de Boqueron krater wandelt. De krater heeft een diameter van 5 kilometer en is te zien vanuit verschillende uitkijkpunten. Bekijk ook de kleine krater midden in de grote krater, genaamd Boqueroncito.

Ataco

Ataco is een koloniaal dorpje aan de bloemenroute. Ontdek de felgekleurde muurschilderingen, lokale markten en koloniale gebouwen. Maak kennis met de lokale bevolking en bezoek de kunstgalerieën en weverijen. Bezoek ook de omliggende dorpen Juayua en Nahuizalco. In Nahuizalco dragen de lokale inwoners vaak nog traditionele klederdracht. Nabij Ataco is het tevens mogelijk om te ziplinen, een koffieplantage te bezoeken of om per buggy naar nabijgelegen meren te rijden.

Suchitoto

Suchitoto wordt ook wel de culturele hoofdstad van El Salvador genoemd. Wandel door de geplaveide straten langs de koloniale gebouwen,kerken, galerieën en musea. Ontdek de omliggende natuur en wandel naar grotten en watervallen en geniet van het uitzicht op Lake Suchitlán. In de omgeving is het mogelijk om een boottocht te maken over het meer, vogels te spotten of om te kajakken. Er hangt een fijne sfeer in dit authentieke dorp.

Playa Las Flores

De laatste drie nachten overnacht u in een luxueus hotel aan Playa Las Flores. Heerlijk genieten aan het zwembad en tot rust komen. Maak een mooie strandwandeling of neem surflessen. Surfers van over de hele wereld reizen speciaal naar El Salvador toe vanwege de perfecte surfmogelijkheden. Daarnaast maakt u ook nog een boottocht over de Golfo de Fonseca. De golf vormt de toegangspoort tot El Salvador, Honduras en Nicaragua. In de golf liggen ook diverse eilandjes en naast de golf ligt de Conchagua vulkaan. U heeft kans om dolfijnen, pelikanen en andere vogelsoorten te spotten. Ook is het van november t/m januari mogelijk om walvissen te zien.

Vluchten naar El Salvador

Er zijn helaas geen directe vluchten naar El Salvador. Er gaan vluchten van Amsterdam naar El Salvador met bijvoorbeeld de KLM of Aeromexico met een tussenstop in Mexico-Stad of Houston.

Vervoer

Tijdens deze luxe reis door El Salvador reist u de gehele reis met privé transfers.