Luxe reis El Salvador

U bent hier: Home » Luxe reis El Salvador

El Salvador, het land van de kleurrijke dorpjes, ongerepte natuur en archeologische vindplaatsen. Deze luxe reis El Salvador neemt u mee langs de mooiste plekjes op unieke locaties!

Hoogtepunten van de luxe reis El Salvador:

Groene VinkPrivé tours en transfers met Engelssprekende gids
Groene VinkBoutique en kleinschalige hotels
Groene VinkVulkanen
Groene VinkArcheologische vindplaatsen
Groene VinkBloemenroute
Groene VinkTraditionele dorpjes
Groene VinkVeel tours inbegrepen


Route: San Salvador – Ataco – Suchitoto – Las Flores – San Salvador.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.150,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden luxe reis El Salvador

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador. In de stad vindt u koloniale gebouwen, het Nationaal Paleis, Nationaal Theater, musea en kunstgalerieën. Samen met een gids ontdekt u deze interessante stad en leert u meer over de geschiedenis.

Ataco

Ataco is een koloniaal dorpje gelegen aan de bloemenroute. De felgekleurde muurschilderingen, markten en koloniale gebouwen maken dit dorpje zeker een bezoek waard! Maak kennis met de lokale bevolking en bezoek markten en weverijen. Vanuit Ataco bezoekt u ook de omliggende dorpjes Juayua en Nahuizalco. In Nahuizalco dragen de lokale inwoners vaak nog traditionele klederdracht.

luxe reis el salvador

Suchitoto

Het stadje wordt ook wel de culturele hoofdstad van El Salvador genoemd. U vindt er namelijk koloniale gebouwen, grotten, watervallen en het meer Suchitlan. In de stad kunt u musea, kerken en galerieën bezoeken. In de omgeving kunt u de natuur in gaan en paardrijden, kajakken, boottochten maken en nog veel meer!

luxe reis el salvador suchitoto

Las Flores

Aan het strand komt u heerlijk tot rust! Ook een aanrader is om surflessen te nemen! Surfers van over de hele wereld komen naar El Salvador toe!

luxe reis el salvador las flores


Vervoer

Gedurende de hele reis reist u per privé transfers.


Fotogalerij

Volg ons op social media: