Rondreis Costa Rica en Nicaragua

U bent hier: Home » Combinatiereis Costa Rica en Nicaragua

Ontdek onze rondreis door Costa Rica en Nicaragua, een combinatie van natuur, cultuur en tropische stranden. Spot in Costa Rica wildlife als toekans, apen, luiaards, kaaimannen en pijlgifkikkers. Zipline langs de Arenal vulkaan of wandel over de hangbruggen. Beklim vulkanen in Nicaragua, wandel door de kleurrijke straten van Granada en geniet aan het einde van uw reis aan de bounty eilanden van de Corn Islands.

Hoogtepunten van deze reis:

Groene Vink Wildlife spotten
Groene Vink Vulkanen beklimmen
Groene Vink Helderblauwe waterval Celeste
Groene Vink Koloniaal en kleurrijk Granada
Groene Vink Bounty stranden op de Corn Islands
Groene Vink Mogelijkheid om te raften, ziplinen en te wandelen over hangbruggen

Reisvoorstel aanvragen

Foto impressie

Overzicht

Route: San José – Tortuguero – Puerto Viejo de Sarapiqui – Arenal – Tenorio – Isla de Ometepe – Granada – Little Corn Island – Managua.
Dagen: 19 dagen / 18 nachten.
Prijsindicatie: €2.150,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden die u bezoekt tijdens deze rondreis door Costa Rica en Nicaragua

Tortuguero

Per boot vaart u door de smalle kanalen naar de lodge toe. In de ongerepte regenwouden van Tortuguero heeft u de kans om krokodillen, luiaards, wasberen, apen, pijlgifkikkers en kleurrijke vogels te spotten. In de maanden juli t/m september is het ook mogelijk om de moederschildpadden eieren te zien leggen.

Puerto Viejo de Sarapiqui

In de ongerepte natuur van Puerto Viejo de Sarapiqui is het mogelijk om in de omgeving te gaan raften. Daarnaast kunt u er ook via een hangbrug door het regenwoud wandelen en op zoek gaan naar apen, toekans, neusberen en pijlgifkikkers.

Arenal vulkaan

Deze rondreis door Costa Rica en Nicaragua neemt u ook mee langs de Arenal vulkaan. Rondom de Arenal vulkaan zijn er vele activiteiten te beleven. Zipline van boomtop naar boomtop en langs een hoge waterval, wandel over de hangbruggen of hike door het Nationaal Park Arenal. Geniet van de schitterende uitzichten op de vulkaan.

Nationaal Park Tenorio

Minder bekend is het Nationaal Park Tenorio, naast de Tenorio vulkaan kunt u er een schitterende wandeling maken langs de helderblauwe rivier Celeste. De wandeling neemt u mee naar de helderblauwe waterval Celeste. Het gebied is nog ongerept en nog niet erg bekend onder de reizigers. Hierdoor nog uniek en authentiek.

Isla de Ometepe

Isla de Ometepe wordt gevormd door twee vulkanen, de Maderas vulkaan en de Concepción vulkaan. Beide vulkanen kunt u ook beklimmen. Daarnaast kunt u er schitterende wandelingen maken, zwemmen in natuurlijke baden, wandelen naar een waterval, ziplinen, kajakken door de mangroven.. Geniet van de schitterende natuur.

Granada

Granada is misschien wel de leukste stad van Nicaragua. U vindt er kleurrijke gebouwen, kerken, kathedralen, pleinen, parken en markten. Er hangt een gezellige sfeer. In de omgeving is het mogelijk om nog te kajakken langs vele eilandjes en ook is het leuk om ’s avonds naar de Masaya vulkaan te gaan om de rode lava te zien.

Little Corn Island

U sluit uw rondreis door Costa Rica en Nicaragua af op Little Corn Island. Per binnenlandse vlucht vliegt u naar de Corn Islands. De laatste dagen van uw reis komt u helemaal tot rust. Daarnaast is het ook nog mogelijk om te gaan snorkelen, duiken, kajakken of SUP boarden. U overnacht in een luxe hotel op Little Corn Island aan een wit strand met turquoise zee.

Reisvoorstel aanvragen

Deze rondreis door Costa Rica en Nicaragua maken?

Wilt u zelf een prachtige rondreis door Costa Rica en Nicaragua maken? Bij Unico Travel overnacht u op bijzondere plekken en kleinschalige accommodaties. Wij vinden het prettig om elkaar even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Op die manier weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Reisvoorstel aanvragen