Combinatiereis El Salvador en Nicaragua2019-06-26T10:35:03+02:00

Combinatiereis El Salvador en Nicaragua

U bent hier: Home » Combinatiereis El Salvador en Nicaragua

El Salvador, het kleinste land in Latijns-Amerika, heeft ontzettend veel te bieden. Ontdek het historische centrum van San Salvador, het paleis El Rosario en de prachtige kathedraal. Bewandel de vulkaan en geniet van het geweldige uitzicht over een enorme krater. Beleef de Maya cultuur in Joya de Ceren, een archeologische plek op de UNESCO lijst. U bezoekt de kleurrijke, koloniale dorpjes met grootse muurschilderingen en maakt een koffietour of slinger van boom naar boomtop met een canopy tour. De beste plek om te surfen vindt u in Miraflores, waarna u vaart naar het authentieke Nicaragua. Ontdek de koloniale steden León en Granada. De rondreis door El Salvador en Nicaragua sluit u af aan de tropische bounty eilanden, de Corn Islands.

Route: San Salvador – Ataco – Suchitoto – Bahia Jiquilisco – El Cuco – León – Granada – Managua – Corn Islands – Managua.
Dagen: 22 dagen / 21 nachten.
Prijsindicatie: €2.490, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Foto’s van uw verblijf

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest