Panama Zeilen San Blas eilanden2019-02-01T15:24:59+01:00

Zeilen San Blas eilanden

Je bent hier: Home » Panama Zeilen San Blas eilanden

Zeilen San Blas eilanden, staat voor een prachtige zeilreis langs idyllische eilanden. Tijdens deze 6-daagse zeilreis door Panama zeil je langs de San Blas eilanden. De San Blas eilanden zijn één van de mooiste zeilbestemmingen ter wereld, er zwemmen namelijk meer dan 50 soorten vissen, 3 soorten haaien, pijlstaartroggen en schilpadden rond. De eigenaar van de zeilboot laat je de mooiste plekken van Panama zien. Naast het zeilen maak je ook kennis met de traditionele Kuna-indianen en met de rijke geschiedenis van Panama in Panama-Stad.

Hoogtepunten van deze reis:
oranje vinkOvernachten op een zeilboot
oranje vinkZeilen San Blas eilanden
oranje vinkOnderwaterleven
oranje vinkPanama-stad


Route: Panama-Stad – zeilen San Blas – Panama-Stad
Dagen: 6 dagen / 6 nachten
Prijsindicatie: €1.200,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis, het type boot en de reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden Zeilen San Blas

Panama-Stad:

De reis begint in het levendige Panama-stad. Panama-stad ligt aan de monding van het Panama-kanaal. De stad bestaat uit zowel moderne wijken met wolkenkrabbers en een modern centrum, maar ook de historische wijk Casco Viejo. Hier kun j ewandelen langs historische gebouwen en kerken of kun je genieten op een van de gezellige terrasjes op een plein of in een straatje. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van Panama-Stad.

San Blas:

San Blas is een gebied dat bestaat uit ongeveer 400 bounty-eilandje gelegen voor de kust van Panama. Hier leven nog de traditionele Kuna indianen. Het is een nog ongerept en beschermd gebied. Zowel de onderwaterwereld als de eilandjes zelf, zijn schitterend. De San Blas eilanden zijn door “Cruising World Magazine” verkozen tot een van de mooiste zeilbestemmingen ter wereld! Als je gaat zeilen San Blas ontdek je de prachtigste plekjes van het gebied.


Type boot:

Het type boot voor dit reisvoorbeeld is een 12.2 meter lange zeilboot waarin maximaal 4 personen kunnen verblijven. De kapitein en zijn vrouw zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke reis zult beleven! Op de boot bevinden zich twee privé cabines waar je kunt overnachten. Op de boot zijn snorkelsets en een kajak  aanwezig en ook is het mogelijk om te vissen. Daarnaast kun je relaxen in een hangmat of genieten van de verse vis op de barbecue.

* Dit type boot is een voorbeeld. Het type boot kan aangepast worden naar wensen en behoeften. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Fotogalerij

Pin It on Pinterest