Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Zeilen langs de San Blas eilanden » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Aankomst Panama-Stad
Na aankomst op het internationale vliegveld van Panama, wordt u naar een hotel in de oude wijk Casco Viejo gebracht. Het straatbeeld van het oude gedeelte van Panama wordt gevormd door kleurrijke huizen, koloniale gebouwen, het huis van de president en een gezellig plein waar wekelijks een indianenmarkt plaats vindt. In de omgeving kunt u op één van de vele terrassen bijkomen van de vlucht.

Dag 2, San Blas
Vandaag wordt u rond 05.00-05.30 uur bij het hotel in Panama-Stad opgehaald en naar Cartí gebracht. Het is ongeveer drie uur rijden. Bij aankomst in Cartí stapt u aan boord op de boot die u naar de aanleghaven brengt. Rond 10.00-11.00 uur bent u aan boord van de zeilboot en maakt u kennis met de crew. De crew zal u alles over de boot en de omgeving vertellen. Het avontuur gaat beginnen! Eerst vaart u een stuk over zee en daarna komt u uit bij schitterende eilandjes, met witte stranden en helderblauwe zeeën. Het is er schitterend!

Dag 3, San Blas
Afhankelijk van de wind op zee en u wensen, maakt u elke ochtend samen met de kapitein een programma. Vandaag kunt u bijvoorbeeld de onderwaterwereld van Panama ontdekken en gaan snorkelen. Op de boot is snorkeluitrusting aanwezig. Spring het water in en ontdek meer dan 50 soorten vissen, drie verschillende soorten haaien, pijlstaartroggen, schildpadden en het prachtige koraal. U maakt verschillende stops bij paradijselijke eilandjes.

Dag 4, San Blas
Vandaag zeilt u langs de San Blas eilanden en maken onderweg stops bij paradijselijke eilandjes. U kunt vandaag weer gaan snorkelen of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Kuna indianen. Er leven momenteel nog ongeveer 35.000 Kuna-indianen in Panama. Ze spreken een eigen taal en leven nog traditioneel. Ze dragen kleurrijke doeken en neusringen. Ze wonen in hutten van bamboe en palmbonen en ze slapen vaak in hangmatten.

Dag 5, Panama-Stad
Het zeil avontuur zit erop! U neemt afscheid van de crew en vaart vervolgens naar de aanleghaven. Vanuit hier vaart u per boot naar Carti en vervolgens vertrekt rond 08.30 uur de transfer naar u hotel in Panama-Stad, waar u ongeveer om 13.00 uur aankomt.

Volg ons op social media: