Uitgebreid reisschema2019-04-17T15:57:33+02:00

Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Panama Zeilen San Blas eilanden » Uitgebreid reisschema

Uitgebreid reisschema zeilen San Blas eilanden

Dag 1, Aankomst Panama-Stad
Na aankomst op het internationale vliegveld van Panama, word je naar een hotel in de oude wijk Casco Viejo gebracht. Het straatbeeld van het oude gedeelte van Panama wordt gevormd door kleurrijke huizen, koloniale gebouwen, het huis van de president en een gezellig plein waar wekelijks een indianenmarkt plaats vindt. In de omgeving kun je op één van de vele terrassen bijkomen van de vlucht.

Dag 2, San Blas
Tussen 05.00 en  05.30 word je opgehaald bij je hotel en vertrek je vanuit Panama-stad in ongeveer 4 uur richting Palmira. Vanuit Palmira vertrek je met een lokale boot (panga/lancha) naar de jachthaven van de zeilboten in Bahia Escribanos in ongeveer 20 minuten. Bij aankomst in de jachthaven van Bahia Escribanos word je opgewacht door de kapitein van de boot. Afhankelijk van het type boot dat je uitgekozen hebt, krijg je een rondleiding door de zeilboot of de catamaran waar je de komende 5 dagen zult verblijven. Na de rondleiding vertrek je richting het schitterende Caribische paradijs.

Dag 3, San Blas
Afhankelijk van de wind op zee en jouw wensen en behoeften, maak je elke ochtend samen met de kapitein een programma voor de dag. Vandaag wil je bijvoorbeeld de onderwaterwereld van Panama ontdekken en ga je snorkelen. Op de boot zijn snorkelspullen aanwezig. Duik het water in en ontdek meer dan 50 soorten vissen, drie verschillende soorten haaien, pijlstaartroggen, schildpadden en het prachtige koraal.

Dag 4, San Blas
Vandaag staat in het teken van cultuur en je brengt een bezoek aan een van de eilanden waar nog de traditionele Kuna-indianen leven. Er leven momenteel nog ongeveer 35.000 Kuna-indianen in Panama. Ze spreken heel eigen taal en ze leven nog traditioneel. Ze dragen textiele doeken met patronen, mola’s en neusringen. Ze wonen in hutten van bamboe en palmbonen en ze slapen vaak in hangmatten.

Dag 5, San Blas
De eigenaar van de boot laat je de mooiste plekjes van San Blas zien. Je vaart langs de mooiste riffen. Je kunt gaan kajakken op het water of je kunt gaan jagen op vis met een hengel en een speer. De vangst zal worden bereid door de vrouw van de eigenaar. Zij kan heerlijk koken!

Dag 6, Panama-stad
Vandaag neem je afscheid van de crew en vertrek je ’s ochtends vanaf de jachthaven in Bahia Escribanos met een lokale boot weer terug naar Palmira en vanaf hier vertrek je met een transfer terug naar Panama-stad. Onderweg kun je terug denken aan een prachtige zeilreis.  Rond 14.00 ben je terug bij je hotel waar je de laatste nacht zult verblijven. Vandaag is het mogelijk om Panama-stad verder te verkennen.  Vanaf hier is het mogelijk om zelf de reis verder in te vullen.

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul het formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Pin It on Pinterest