Huwelijksreis Panama2019-02-27T14:10:45+01:00

Huwelijksreis Panama

Je bent hier: Home » Huwelijksreis Panama

Binnenkort op huwelijksreis? Denk dan eens aan een huwelijksreis Panama. De witte stranden, prachtige natuur en paradijselijke eilanden maken Panama perfect als huwelijksreis!

Hoogtepunten van deze huwelijksreis
oranje vink Casco Viejo in Panama-Stad
oranje vink San Blas eilanden
oranje vink Walvissen in Boca Chica
oranje vink Nevelwoud van Boquete
oranje vink Eilandengroep Bocas del Toro


Route: Panama-Stad – San Blas – Boca Chica – Boquete – Bocas del Toro – Panama-Stad.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: €2.569,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Panama-Stad

Begin uw huwelijksreis in Panama-Stad. Uw hotel ligt in de oude wijk Casco Viejo. In deze sfeervolle wijk vindt u koloniale gebouwen, pleinen en restaurantjes. Verder kunt u ook het Panamakanaal bezoeken waarbij u meer leert over de historie van het kanaal en de werking ervan.

huwelijksreis panama

Paradijselijke San Blas eilanden

Vandaag vliegt u naar de San Blas eilanden. U kunt hier heerlijk ontspannen aan de witte zandstranden en helderblauw water. Maak romantische boottochten langs paradijselijke eilanden. ’s Avonds heerlijk dineren aan het strand! Tevens kunt u hier kennismaken met de Kuna indianen.
huwelijksreis panama

Walvissen in Boca Chica

Boca Chica, een klein vissersdorpje in Panama. Het dorp vormt de toegangspoort tot het Chiriqui National Marine Park. U kunt hier samen genieten van witte stranden met palmbomen! Ook kunt u hier dieren spotten, snorkelen, vissen, kajakken en op zoek gaan naar walvissen!
huwelijksreis panama

Nevelwoud Boquete

Na het genieten op de stranden is het ook erg leuk om naar het nevelwoud van Boquete te gaan. U kunt hier eindeloos wandelen door het nevelwoud, koffieplantages bezoeken of een canopy tour doen. Hierbij gaat u van boomtop naar boomtop door de prachtige natuur!
boquete panama

Eilandengroep Bocas del Toro

U sluit uw huwelijksreis Panama af op de eilandengroep van Bocas del Toro. U kunt hier heerlijk ontspannen aan de stranden. Maak samen een dolfijnentour, ga de jungle in of bezoek Starfish Beach waarbij u grote zeesterren kunt zien! U verblijft in een hut midden in water! Vanaf uw terras kunt u zo het water in duiken!
huwelijksreis panama


Fotogalerij

Pin It on Pinterest