Uitgebreid reisschema2019-02-27T14:11:57+02:00

Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Huwelijksreis Panama » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Aankomst Panama-Stad
Na aankomst op het vliegveld van Panama, wordt u naar een hotel in de oude wijk Casco Viejo gebracht. Het straatbeeld van het oude gedeelte van Panama wordt gevormd door kleurrijke huizen, koloniale gebouwen, het huis van de president en een gezellig plein waar wekelijks een indianen markt plaats vindt.
panama-stad

Dag 2, Panama-Stad
Na een heerlijk ontbijt in de gezellige wijk Casco Viejo kunt u een bezoek brengen aan het indrukwekkende Panamakanaal. De enorme boten en het bijbehorende museum maken het bezoek zeer indrukwekkend. Vervolgens kunt u lunchen op Amador Causeway, een boulevard met prachtig uitzicht op het Panamakanaal en de stad.
rondreis Panama, Panamakanaal, Panama-Stad

Dag 3, San Blas eilanden
Vroeg in de ochtend vliegt u met Air Panama naar de San Blas eilanden. Hier wordt u verwelkomd door een medewerker van de lodge. De lodge organiseert diverse tours, waaronder een bezoek aan de Kuna Yala-indianen. De vrouwen van deze stam kleden zich werkelijk prachtig met kleurrijke traditionele kledij, kralenkettingen, armbanden en een gouden neusring. Tijdens uw bezoek ervaart u de leefwijze en de leefomgeving van de Kuna Yala-indianen. Aan het einde van de dag kunt u zich terug trekken in uw eigen houten huis op zee.
rondreis panama, unico travel, huwelijksreis panama

Dag 4, San Blas eilanden
Deze dag staat in het teken van puur genieten! Ontspannen op prachtige stranden in een hangmat, genieten van de adembenemende uitzichten en drinken uit een kokosnoot. Wilt u iets actiever de dag besteden? Kies dan één van de tours die de lodge organiseert.
san blas

Dag 5, Boca Chica
Na het ontbijt in de lodge, vliegt u weer terug naar Panama-Stad. Vanaf daar vliegt u in een klein uur naar het vliegveld in de stad David. U wordt van het vliegveld naar uw luxueuze bungalow in Boca Chica gebracht. Vanuit Boca Chica kunt u een boottocht maken langs de vele eilanden van Chiriquí Marine National Park. Het park bestaat uit 14.740 hectare aan eilanden en oceaan. Het park staat bekend om de groene leguanen, hagedissen, bultrugwalvissen, dolfijnen, verschillende soorten schildpadden, pijlstaartroggen, apen en honderden soorten exotische vogels en tropische vissen.
Boca Chica boot

Dag 6, Boca Chica
Vandaag heeft u tal van mogelijkheden; u kunt varen langs de eilanden en picknicken op één van de bounty stranden, vissen, paardrijden of zwemmen in één van de zwembaden van het schitterende hotel. Reist u tussen juli en november? Dan kunt u de bultrugwalvis spotten!
rondreis panama, unico travel, huwelijksreis panama

Dag 7, Boquete
Na het ontbijt wordt u naar Boquete gebracht. In deze plaats kunt u sprookjesachtige wandelingen maken door het nevelwoud. Daarnaast is Boquete een leuke dorp met restaurants, winkels en citrus- en koffieplantages. Van oktober tot februari plukken de Guaymi indianen de koffiebonen. Dit ritueel is een heuse festiviteit voor de indianen. U overnacht in een prestigieus hotel in een rustige omgeving. Het hotel beschikt over een spa en een yoga studio.
Boquete

Dag 8, Boquete
In de ochtend kunt u op pad met een georganiseerde tour om vogels te spotten in de omgeving. In de middag kunt u eventueel een bezoek brengen aan de koffieplantages van Boquete.
Boquete nevelwoud in Panama

Dag 9, Bocas del Toro (Playa Bluff)
In de ochtend wordt u opgehaald en naar Almirante gebracht. Daar aangekomen neemt u de boot naar Isla Colón. U verblijft in een mooi hotel met zwembad en aan het strand van Playa Bluff. Achter het strand vindt u het tropisch regenwoud. Het hotel is 20 minuten van Bocas Town gelegen, hier vindt u gezellige restaurants en bars. Ook kunt u een bezoek brengen aan Starfish Beach (30 minuten van Bocas Town), hier vindt u veel zeesterren.
bocas del toro eilanden

Dag 10, Bocas del Toro (Playa Bluff)
In Bocas del Toro is genoeg te doen. Zo kunt u vissen, wandelen, snorkelen, surfen, paardrijden en veel meer. U kunt fietsen huren bij het hotel of gebruik maken van de yogalessen. In de buurt kunt u een lokale cacaoplantage bezoeken waar u ziet hoe chocolade gemaakt wordt.
bocas del toro in panama

Dag 11, Bocas del Toro (Playa Bluff)
U kunt uw dag invullen met een tal van sportieve maar ook ontspannende activiteiten. Het hotel biedt yogalessen aan en heeft een eigen boerderij met paarden, schapen en fruitteelt. Kiest u voor een strandwandeling? Dan ziet u wellicht de moederschildpadden die eieren komen leggen.
rondreis panama, unico travel, huwelijksreis panama

Dag 12, Bocas del Toro (Punta Caracol)
Na rustig van het ontbijt te hebben genoten wordt u naar een mooie accommodatie gebracht op een ander eiland van de Bocas del Toro eilanden. Het hotel is zo gebouwd dat u comfortabel kunt genieten in een ongerepte natuurlijke omgeving. De villa’s staan op houten palen in het water en bestaan elk uit twee verdiepingen. U kunt genieten op uw eigen terras met uitzicht over de Caribische zee. In deze bijzondere omgeving kunt u snorkelen of kajakken.
Bocas del toro in panama

Dag 13, Bocas del Toro (Punta Caracol)
De natuurlijke omgeving en de accommodatie met al zijn gemakken maakt relaxen erg gemakkelijk. Wilt u toch liever actief de dag doorbrengen? Dan kunt u snorkelen, kajakken of zwemmen in de heldere turquoise zee. Het hotel kan een picknick met een lunch en een fles champagne voor u klaar maken, zodat u kunt lunchen op één van de bounty eilanden.

Dag 14, Panama-Stad
Wat later in de ochtend verlaat u de eilanden en vliegt u terug naar Panama-Stad. Eenmaal aangekomen wordt u naar het hotel gebracht en kunt nog een avond genieten in de gezellige wijk Casco Viejo.
huwelijksreis panama

Dag 15, Vertrek
Vandaag wordt u naar het internationale vliegveld Tocumen gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunt u nagenieten van uw huwelijksreis door Panama.

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Pin It on Pinterest