Luxe reis Colombia2019-07-18T12:03:18+02:00

Luxe reis naar Colombia

U bent hier: Home » Luxe reis Colombia

Een luxe reis Colombia ervaren via Unico Travel. Dit betekent dat u op de meest unieke plekken verblijft. U overnacht in exclusieve lodges of in boutique hotels met unieke uitzichten.

Hoogtepunten van deze luxe reis naar Colombia

Groene Vink Exclusieve lodges en boutique hotels
Groene Vink Unieke uitzichten
Groene Vink Amazone
Groene Vink Tayrona Nationaal Park
Groene Vink Cocora vallei met hoogste palmbomen ter wereld
Groene Vink Historisch Cartagena
Groene VinkAfsluiting op een tropisch eiland

Foto impressie

Overzicht

Route: Bogotá – Amazone – Pereira – Tayrona – Cartagena – Isla Múcura – Cartagena.
Dagen: 19 dagen / 18 nachten.
Prijsindicatie: Op aanvraag. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen. Exclusief internationale vlucht.

Gebieden die u bezoekt tijdens de luxe reis naar Colombia

Bogotá

Bogotá is de bruisende hoofdstad van Colombia en kent een aantal leuke wijken, bezienswaardigheden en activiteiten. Bezoek het historisch centrum Candelaria, het goudmuseum en wandel met een gids over de markt Palaquemao.

Amazone

De Amazone van Colombia grenst aan Brazilië en Peru. U kunt er alleen per vliegtuigje komen of per boot. Unico Travel organiseert een binnenlandse vlucht naar Leticia. En vanaf deze plaats vaart u vanaf Colombia over de rivier de Amazone. U verblijft midden in het regenwoud in een lodge in Peru. De lodge ligt aan een zij rivier van de brede rivier de Amazone. Vervolgens verblijft u twee nachten in een exclusieve lodge aan de rivier de Amazone. Wat heel bijzonder is dat er in de Amazone nog indianenstammen wonen die nog steeds de tradities in stand hebben kunnen houden. Altijd al de Amazone willen ervaren, het grootste regenwoud ter wereld? Een plek met een enorme biodiversiteit aan flora en fauna. Het Amazone gebied telt zo’n 1294 vogelsoorten, 427 zoogdiersoorten, 378 soorten reptielen en 3000 vissoorten. Met een beetje geluk spot u ook de roze rivierdolfijn!

Pereira (koffiegebied)

Colombia staat wereldwijd bekend om de koffieproductie. Het land is het derde grootste land qua export en kwaliteit in koffie ter wereld. Uitgestrekt over het prachtige landschap vindt u er vele koffieplantages en heeft u uitzicht op de bergtoppen Los Nevados. Bezoek één van de vele koffieplantages of maak een wandeling door de Cocora vallei. Hier groeien de hoogste palmbomen ter wereld!

Tayrona Nationaal Park

Tayrona staat bekend als één van de mooiste Nationale Parken van Colombia. Dit is niet voor niets. Het park bevindt zich aan de Caribische kust, waar u de combinatie vindt tussen parelwitte stranden en ongerept regenwoud. Zwem en ontspan bij één een van de vele tropische stranden en maak een wandeling door het regenwoud.

Fotocredits: Charly Boillot

Cartagena

Bezoek de meest kleurrijkste stad van Colombia. Cartagena ligt aan de Caribische kust. De KLM heeft directe vluchten van Cartagena terug naar Amsterdam. Het is heel sfeervol om hier de reis te eindigen. Het is één van de mooist bewaarde koloniale steden van Zuid-Amerika. Binnen de eeuwenoude stadsmuren bevindt zich een koloniaal centrum. Wandel langs de sfeervolle architectuur met pleinen, grote kerken en kleurrijke huizen met balkons bedenkt met bougainvilleas. Bezoek luxe winkels en gezellige restaurantjes. Vanuit Cartagena kunt u dagtrips maken naar bijvoorbeeld Isla Rosario of Isla Baru.

Fotocredits: ProColombia

Isla Múcura

Sluit uw luxe reis door Colombia af op Isla Múcura. Dit eiland is een klein paradijs en maakt deel uit van de San Bernardo Archipel. U vindt er parelwitte stranden en een kristalheldere zee. Hier kunt u snorkelen, duiken, windsurfen of gewoon heerlijk ontspannen in een hangmat.

Over deze luxe reis naar Colombia

Tijdens deze luxe reis naar Colombia overnacht u in schitterende accommodaties. Ze zijn zorgvuldig uitgekozen, kleinschalig en met een persoonlijke service. U overnacht eerst in een klassiek hotel in het historisch centrum van Bogotá. Met een gids verkent u het historisch centrum Candelaria, bezoekt u de markt en het Goudmuseum.

Per binnenlandse vlucht reist u naar Leticia in de Amazone, vanaf hier vaart u per boot over de rivier de Amazone. Vervolgens wandelt u door het regenwoud van de Amazone naar uw lodge, gelegen net over de grens in Peru. Vanuit deze accommodatie heeft u een geweldig uitzicht over de Amazone! Na twee nachten in de lodge het ongerepte regenwoud ervaren, verblijft u vervolgens in een exclusieve kleinschalige lodge aan de rivier de Amazone. U verblijft een paar dagen in de Amazone.

Vervolgens heeft u een binnenlandse vlucht naar Pereira, het koffiegebied van Colombia. Tijdens uw verblijf in Pereira ontdekt u de Cocora Vallei en zult u een kijkje achter de schermen nemen bij koffieplantages.

Waan u in de Caribische sferen van Colombia

Na het bezoek aan het prachtige koffiegebied reist u naar de Caribische kust van Colombia. De eerste stop in dit gebied is Tayrona Nationaal Park. U verblijft hier in een prachtige accommodatie, gelegen aan het strand. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de natuur die Tayrona te bieden heeft.

Vervolgens bezoekt u de meest kleurrijke stad van Colombia, Cartagena. Hier verblijft u in een kleinschalig boetiek hotel met zwembad. In Cartagena is er genoeg te doen, zo kunt u bijvoorbeeld het historisch en het moderne deel van de stad bezoeken.

Uw eindigt uw luxe reis door Colombia op het eiland Múcura. Op dit tropische eiland kunt u een paar dagen helemaal tot rust komen en genieten aan het strand. U verblijft in een luxe accommodatie met een prachtig uitzicht op een kristalheldere zee!

Tot slot reist u terug naar Cartagena waar u nog een overnachting heeft, zodat u de volgende dag uitgerust in het vliegtuig kan stappen terug naar Nederland.

Vluchten

De KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Bogota en van Cartagena terug naar Amsterdam.

Vervoer

Tijdens deze luxe reis door Colombia reist u voornamelijk met privé transfers door het landschap van Colombia. Verder reist u ook per binnenlandse vlucht en luxe en comfortabele bussen. In de Amazone zal u uiteraard varen per boot. Deze boottochten worden afgewisseld door publieke transfers maar ook kan u een privé tocht doen als u verblijft in de lodge bij de Amazone.

Uiteraard is het mogelijk om deze luxe reis naar Colombia naar uw wensen aan te passen. Unico Travel adviseert u graag over de mogelijkheden voor een luxe reis door Colombia. Wij kunnen u persoonlijk adviseren en uw wensen en interesses opnemen in een passend reisvoorstel. Neem contact met ons op of vraag een reisvoorstel aan.

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest