Luxe reis Colombia

U bent hier: Home » Luxe reis Colombia

Tijdens deze luxe reis door Colombia ervaart u luxe gecombineerd met avontuur. Voor Unico Travel staat luxe gelijk aan uniek en bijzonder. Overnacht in exclusieve lodges en boetiek hotels, waar service, persoonlijkheid en de natuur aan woorden tekort schieten. Geniet in een bungalow aan de Amazone en in een luxe suite op een tropisch eiland. Een reis langs ongerepte regenwouden, parelwitte stranden, koloniale dorpen en kleurrijke steden. Ervaar de verborgen parels van Colombia! Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze luxe reis door Colombia geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Bogotá – Amazone – Salento – Nationaal Park Tayrona – Cartagena – Isla Múcura.
Dagen: 20 dagen / 19 nachten.
Prijsindicatie: op aanvraag.
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

Barbara cano cristales
Ontdek hoe Barbara haar reis heeft ervaren!

Hoogtepunten van deze luxe reis naar Colombia

Groene Vink Unieke boetiek hotels
Groene Vink Paradijselijk Isla Múcura
Groene Vink Kleurrijk & historisch Cartagena
Groene Vink Luxueuze bungalow in de Amazone
Groene Vink Cabo San Juan in het Nationaal Park Tayrona

Foto impressie

Gebieden van deze luxe reis naar Colombia

Bogotá

Uw luxe reis door Colombia begint in de hoofdstad Bogotá, waar u in het historisch centrum La Candelaria overnacht. Deze historische wijk wordt gevormd door smalle straten, eeuwenoude gebouwen en kleurrijke streetart. Ontdek ook de interessante musea, pleinen en vele restaurants. Voor een spectaculair uitzicht over de stad neemt u de kabelbaan naar de berg Monserrate. Ontdek de enorme goudcollectie in het Museo del Oro en volg een interessante graffiti tour met uitleg over de geschiedenis van de stad.

Lees ook ons reisblog over Bogotá

Amazone

De Amazone van Colombia grenst aan Brazilië en Peru en is alleen te bereiken per vliegtuig en per boot. Unico Travel organiseert een binnenlandse vlucht naar Leticia. Hier overnacht u de eerste nacht in een luxueus hotel midden in het dorp. De dag erna vaart u vanaf Leticia over de Amazone naar een exclusieve lodge aan de rivier en midden in het regenwoud.

Wat heel bijzonder is aan de Amazone is dat er nog inheemse gemeenschappen zijn die eeuwenoude tradities in stand houden. Altijd al ’s werelds grootste regenwoud willen ervaren? Een plek met een enorme biodiversiteit aan flora en fauna. Het Amazoneregenwoud telt zo’n 1.294 vogelsoorten, 427 zoogdiersoorten, 378 soorten reptielen en 3.000 vissoorten. Met een beetje geluk spot u ook de roze rivierdolfijn!

Lees Barbara’s reiservaring over de Amazone

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Salento

Colombia staat wereldwijd bekend om de koffieproductie. Het land is het derde grootste land qua export en kwaliteit in koffie ter wereld. Uitgestrekt over het prachtige landschap vindt u er vele koffieplantages en heeft u uitzicht op de bergtoppen van Los Nevados. Salento is een kleurrijk dorpje in de koffieregio en heeft een sfeervol plein, vele restaurants en winkels. Bezoek een lokale koffieplantage of maak een wandeling door de Cocora vallei, waar de hoogste palmbomen ter wereld groeien.

Nationaal Park Tayrona

Het Nationaal Park Tayrona wordt gezien als een van de mooiste parken van Colombia. Het park bevindt zich aan de Caribische kust en is een combinatie van prachtige stranden en ongerepte regenwouden. Met geluk ziet u onderweg ook nog apen voorbij slingeren. Tijdens een wandeling van ruim twee uur bereikt u Cabo San Juan, het mooiste strand van het park. In de omgeving van het park is het ook mogelijk om inheemse gemeenschappen te bezoeken, te zwemmen in watervallen of te tuben over de Don Diego rivier.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Cartagena

Cartagena is van de best bewaarde koloniale steden van Zuid-Amerika en tevens een van de meest kleurrijke steden. Binnen de eeuwenoude stadsmuren ligt het historisch centrum. Wandel langs de sfeervolle pleinen, grote kerken en kleurrijke huizen met balkons bedenkt met bougainvilleas. Bezoek luxueuze boetiekjes en sfeervolle restaurants.

Lees ook ons reisblog over Cartagena

Isla Múcura

Uw luxe reis door Colombia eindigt op Isla Múcura. Het eiland maakt deel uit van de San Bernardo Archipel. Heerlijk drie nachten genieten op dit kleine paradijs.  Geniet aan het parelwitte strand en de azuurblauwe zee en kom helemaal tot rust. Maak een snorkeltour naar het koraalrif, kajak over zee of ontdek ’s avonds het lichtgevende plankton.

Met Unico Travel op luxe reis naar Colombia

Is een luxe reis naar Colombia iets voor u? Bij Unico Travel overnacht u altijd om luxe en unieke plekken. Dat zijn bijvoorbeeld sfeervolle hotels en kleinschalige lodges. Voordat we een reis voor u op maat samenstellen, vinden wij het altijd prettig om even telefonisch met u kennis te maken. Zo weten wij precies wat uw wensen zijn en welke accommodaties bij u passen. Interesse in een luxe reis naar Colombia? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Extra informatie en tips over de luxe reis Colombia

Deze luxe reis door Colombia neemt u mee naar de mooiste gebieden van het land. Daarnaast overnacht u in luxueuze en boetiek hotels. Uniek aan deze reis is de Amazone. U overnacht in een luxueuze bungalow aan de rivier en midden in het ongerepte regenwoud. Samen met een gids wandelt u door het regenwoud, vaart u over de rivier en spot u de meest uiteenlopende diersoorten. In Salento overnacht u in een suite met uitzicht over de Cocora vallei. U sluit de reis af in een luxueuze bungalow op Isla Múcura, werkelijk een paradijsje!
Tijdens deze reis is al het vervoer voor u geregeld. Unico Travel regelt de transfers en de binnenlandse vluchten. De transfers zijn tijdens deze luxe reis door Colombia op privé basis zodat er onderweg nog interessante stops gemaakt kunnen worden.
Colombia is een land waar u eigenlijk het gehele jaar door naar toe kunt reizen. Colombia ligt namelijk vlakbij de evenaar, waardoor de gemiddelde temperatuur eigenlijk altijd schommelt tussen de 25 en 30 graden. Wel zijn er door de hoogteverschillen meerdere klimaten. Aan de Caribische kust wordt het vaak warmer dan 30 graden, terwijl het in het Andesgebergte kan vriezen. Over het algemeen heeft het land een heerlijk lenteklimaat.

Ontdek in ons reisblog meer over de beste reistijd van Colombia.
De KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Bogotá en terug van Cartagena naar Amsterdam.
Tijdens deze reis zijn alle overnachtingen, de transfers en binnenlandse vluchten inbegrepen. Tijdens uw verblijf in de Amazone zijn alle maaltijden en tours inbegrepen. De tours zijn onder begeleiding van een professionele De transfers gedurende deze reis zijn op privé basis zodat er onderweg nog interessante stops gemaakt kunnen worden. U ontvangt van ons bij boeking ook altijd uitgebreide informatie, praktische tips een lijst met unieke tips voor tours en restaurants.

Bekijk voor een compleet overzicht de pagina in- en exclusief.