Cruise langs de Galapagos eilanden

Home » Cruise Galapagos eilanden

Maak een onvergetelijke cruise langs de Galapagos eilanden, een once in your lifetime experience. Ontdek de archipel van vulkanische oorsprong en spot unieke diersoorten op het land, maar ook onder water. Spot wildlife als reuzenschildpadden, zeeleeuwen, blauwvoetgenten, pinguïns, flamingo’s en leguanen. Tijdens een cruise langs de Galapagos eilanden ontdekt u unieke gebieden waar alleen reizigers van cruises naar toe mogen.

Er zijn drie categorieën cruises die u kunt boeken, namelijk Tourist Superior, First Class en Luxury. Het gaat om zowel zeilboten als om catamarans. Hieronder leest u meer over de verschillen.

Graag denken wij mee om uw ideale cruise langs de Galapagos eilanden naar uw wensen samen te stellen.

Route: Cruise Galapagos eilanden.

Flamingo Galapagos
Meer weten over een cruise langs de Galapagos eilanden? Neem contact met ons op!

Kenmerkend aan een cruise langs de Galapagos eilanden

Groene Vink Alles is inbegrepen, geen onverwachte kosten
Groene Vink Onder begeleiding van een professionele gids
Groene Vink Dagelijks minimaal twee tours inbegrepen
Groene Vink Snorkelen in combinatie met hiken
Groene Vink ’s Nachts varen, overdag unieke plekken ontdekken
Groene Vink U komt op plekken waar eilandhoppers niet komen
Groene Vink Mogelijkheid tot kajakken & supboarden

Foto impressie van een cruise langs de Galapagos eilanden

Nieuwsgierig? Vraag een cruise langs de Galapagos eilanden aan!

Verschillen tussen de categorieën

Er zijn verschillende categorieën cruises. Het verschil zit voornamelijk in de klasse, de service en de grootte.

Allereerst is er de categorie Tourist Superior. Deze jachten bevinden zich in de middenklasse van de motorjachten. Het is de meest betaalbare mogelijkheid, maar toch ervaart u de comfort die het jacht te bieden heeft, zoals de uitstekende service. De kamers hebben allemaal airconditioning en een eigen badkamer.

Ten tweede is er de categorie First Class. Dit zijn over het algemeen iets grotere boten. U heeft meer privacy op het jacht en een grotere kamer tot uw beschikking. Sommige first class jachten hebben een balkon, kingsize bedden of een jacuzzi.

Tot slot is er de categorie Luxury. Dit zijn de meest luxueuze cruises van de Galapagos. De kamers van dit jacht staan gelijk aan een luxe hotelkamer. U heeft genoeg ruimte in uw kamer en de meerderheid van de kamers hebben een balkon, grote ramen en een jacuzzi. De service is uitstekend.

Catamaran of zeilboot

U kunt de Galapagos eilanden ontdekken per zeilboot of catamaran. Een catamaran ligt over het algemeen stabieler in het water en vaart soepel door het water. Een ander voordeel is dat er meer ruimte is op het dek in vergelijking tot een jacht.

Activiteiten

Als u van de boord stapt, kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Hike op de eilanden en ontdek de kolonies van vogels. Zoals blauwvoetgenten, fregatvogels, roodvoetgenten en nog veel meer. Of snorkel voor de kust van de eilanden en zwem met leguanen, zeeleeuwen, schildpadden, pinguïns, roggen en haaien.

Andere activiteiten die u kunt ondernemen, zijn kajakken of supboarden. U kunt dit langs de kust van verschillende eilanden doen. Verder stapt u ook op een kleinere boot om de omgeving te verkennen.

Nieuwsgierig? Vraag een cruise langs de Galapagos eilanden aan!