Natuurreis El Salvador

U bent hier: Home » Natuurreis El Salvador

Onze natuurreis door El Salvador neemt u mee langs de meest schitterende natuurgebieden, authentieke dorpen, vulkanen en tropische stranden. Ontdek het nog relatief onbekende El Salvador. Tijdens deze reis bezoekt u ook de Maya ruïnes van Copán in Honduras en sluit u uw reis af aan het strand.

Hoogtepunten van de natuurreis door El Salvador

Groene Vink Vulkanen
Groene Vink Uitgestrekte meren
Groene Vink Authentieke dorpen
Groene Vink Tropische stranden
Groene Vink Maya ruïnes

Foto impressie

Overzicht

Route: San Salvador – Ataco – Santa Ana – Copán – Suchitoto – Bahía de Jiquilisco – Costa del Sol.
Dagen: 17 dagen / 16 nachten.
Prijsindicatie: €1.950 per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van de natuurreis door El Salvador

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador. Hier is het mogelijk om met een gids een stadstour te doen. Tijdens de stadstour bezoekt u het Nationaal Paleis, Nationaal Theater, een aantal museums en de kathedraal. Bezoek ook zeker de souvenirsmarkt of maak een uitstapje naar de vulkaan El Boqueron.

Ataco

Na een aantal nachten in San Salvador, zet u uw reis voort naar Ataco. De bloemenroute van San Salvador naar Ataco, mag in tijdens deze reis niet gemist worden. De bloemenroute geeft prachtige panoramische uitzichten op lagunes, nevelwouden en de koffieplantages. Ataco is een kleurrijk stadje met muurschilderingen. Leuk om door heen te wandelen! U proeft hier de echt de lokale sfeer. Vanuit Ataco bezoekt u ook Joya de Cerén. Dit is de enige plaats in de Maya cultuur waar u de levensstijl van de Maya’s van dag tot dag kunt bekijken.

Santa Ana

Santa Ana is een leuke stad aan de Santa Ana vulkaan. Het stadje zelf heeft gezellige straatjes en koloniale gebouwen. Het is mogelijk om de Santa Ana vulkaan te beklimmen.

Copán

Vanuit Santa Ana reist u door naar Copán in Honduras. Copán is een stad van de Maya’s. Samen met een gids is het mogelijk om deze indrukwekkende stad te ontdekken en krijgt u alle uitleg over de geschiedenis van de Maya’s.

Suchitoto

Vanuit Copán reist u verder naar Suchitoto. Suchitoto is een leuke plaats. Er zijn veel kunstgalerieën, kerkjes en leuke straatjes. Tevens is het mogelijk om een boottour te maken over het meer Suchitlán.

Bahia de Jiquilisco

Bahia de Jiquilisco is een mangrovegebied, bestaande uit verschillende kanalen waar u per boot of kajak doorheen kunt varen. In het gebied leven veel verschillende vogelsoorten, maar ook krabben, schildpadden en veel soorten vissen. Tussen augustus en januari heeft u ook de kans om ’s nachts babyschildpadden vrij te laten op het eiland Mendez.

Costa del Sol

De Costa del Sol ligt aan de kust van El Salvador. Heerlijk om hier uw natuurreis door El Salvador af te sluiten.

Vervoer

Gedurende deze reis wordt u met privé transfers van bestemming naar bestemming gebracht. Uw Engelstalige chauffeur zal op vele plaatsen tevens uw gids zijn. De chauffeur zal altijd op de afgesproken tijd aanwezig zijn en onderweg naar uw volgende accommodaties zult u ook voldoende stops maken. Het voordeel van privé transfers is dat u zelf nergens op hoeft te letten. Onderweg stopt de chauffeur eventueel nog bij goede restaurantjes voor lunch, supermarkten of voor mooie uitzichten.

Volg ons op social media: