Rondreis El Salvador natuur, cultuur en strand2019-05-24T16:12:26+02:00

El Salvador natuur, cultuur en strand

U bent hier: Home » Rondreis El Salvador natuur, cultuur en strand

el salvador natuurTijdens onze El Salvador natuur, cultuur en strand reis leert u het authentieke El Salvador kennen. El Salvador, een prachtig land en nog relatief onbekend als toeristische bestemming. Dit terwijl El Salvador juist een zeer divers land is met een goede afwisseling tussen natuur, cultuur en strand. U begint uw reis in de hoofdstad San Salvador, waar u een stadstour maakt. Maak kennis met de rijke geschiedenis van het land en breng een bezoek aan het Nationaal Paleis, het Nationaal Theater en de kathedraal. Ook zult u de vulkaan El Boqueron bezoeken. Ataco El SalvadorHierna reist u door naar Ataco, een dorp gekenmerkt door felgekleurde muurschilderingen, ambachtelijke markten, koloniale gebouwen, een bergachtige omgeving en gezellige restaurantjes. U bezoekt ook de ruïnes Joya de Cerén, waar u de levensstijl van de Maya’s van dag tot dag kunt bekijken.

Tazumal El SalvadorVervolgens reist u naar de archeologische vindplaats Tazumal en naar Santa Ana, de twee na grootste stad van El Salvador. U verblijft ook in Honduras, waar uBahia de Jiquilisco de ruïnes van Copán bezoekt. Hierna reist u door naar de culturele stad Suchitoto. De stad wordt gevormd door koloniale gebouwen, watervallen, grotten en het prachtige meer Suchitlan. U kunt musea, galerieën en kerken bezoeken. Na Suchitoto reist u naar Bahía Jiquilisco, een mangrovegebied waar veel vogelsoorten te zien zijn. De laatste dagen van uw reis sluit u af aan het strand, aan de Costa Del Sol, in een mooi hotel met zwembad en vlakbij het strand.


SuchitotoRoute: San Salvador – Ataco – Santa Ana – Copán – Suchitoto – Bahía Jiquilisco – Costa del Sol
Dagen: 17 dagen / 16 nachten.
Prijsindicatie: €1.950 per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Accommodaties

Hotel Arbol de Fuego san salvadorU begint uw reis in San Salvador, waar u overnacht in een hotel vlakbij het centrum. Het hotel ligt in een rustige omgeving omringd door een tuin en terras. U verblijft hier twee dagen. U zult in San Salvador een stadstour maken en de vulkaan El Boqueron bezoeken. Hierna reist u door naar Ataco. Via de bloemenroute reist u hier naar toe. Onderweg maakt u nog een tussenstop bij de ruïnes Joya de Cerén. Hier kunt u rustig rondkijken en vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. Hotel Ataco Mision de AngelesU krijgt een mooie en ruime kamer toegewezen. Het hotel ligt vlakbij het dorpje Ataco. In de omgeving vindt u een aantal restaurantjes en winkeltjes. De volgende dag kunt u op eigen gelegenheid de dorpjes Ataco, Juayua of Nahuizalco bezoeken. Ook kunt u in de omgeving een koffieplantage bezoeken en een tour boeken. Hierbij zult u leren hoe de koffie tot stand komt. De laatste dag in Ataco zult u een tour maken naar Santa Rita.

Hotel Villa Napoli TazumalHierna wordt u weer opgehaald door uw chauffeur en wordt u gebracht naar Santa Ana. De twee na grootste stad in El Salvador. U zult een tour maken naar de archeologische vindplaats Tazumal en naar de stad Santa Ana. U overnacht in een kleinschalige Bed and Breakfast net buiten de stad Santa Ana. Don Udo's Copan hotelDe volgende ochtend wordt u opgehaald en naar Copán gebracht in Honduras. U overnacht hier in een gezellig familiehotel. Het hotel heeft een restaurant en in de omgeving kunt u een bezoek brengen aan de lokale markt. U zult de volgende dag een tour maken naar de ruïnes van Copán. Een gids zal u uitgebreide uitleg geven.

Hotel El Tejado SuchitotoVervolgens reist u verder naar Suchitoto. Suchitoto is een culturele stad die gevormd wordt door oude en koloniale gebouwen, grotten en watervallen. In de omgeving kunt u het meer Suchitlan bezoeken en verschillende museums en kerken. U overnacht in een hotel met uitzicht over het meer! Bij het restaurant van het hotel kunt u ’s avonds van heerlijke lokale maaltijden genieten. Puerto Barillas bahia jiquiliscoNa uw bezoek aan Suchitoto reist u verder naar Bahía Jiquilisco. Per boot vaart u hier naartoe. U zult hier heel uniek overnachten, namelijk in een boomhut midden in de natuur. U zult een cacao tour maken in de omgeving en verder kunt u hier boottochten door de mangroven maken. Het is een schitterend natuurgebied!

Hotel Pacific ParadiseDe laatste vijf nachten sluit u uw reis af aan het strand, genaamd de Costa del Sol. Uw hotel waar u overnacht heeft een zwembad en restaurant. Op tien minuten lopen vindt u het strand waar u heerlijk kunt genieten in de zon. U kunt ook surflessen nemen. Een heerlijke afsluiting van de El Salvador natuur reis!


Vervoer

Gedurende deze reis wordt u met privé transfers van bestemming naar bestemming gebracht. Uw Engelstalige chauffeur zal op vele plaatsen tevens uw gids zijn. De chauffeur zal altijd op de afgesproken tijd aanwezig zijn en onderweg naar uw volgende accommodaties zult u ook voldoende stops maken. Het voordeel van privé transfers is dat u zelf nergens op hoeft te letten. Onderweg stopt de chauffeur eventueel nog bij goede restaurantjes voor lunch, supermarkten of voor mooie uitzichten.


Fotogalerij El Salvador natuur

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest