Actieve reis Nationaal Park Corcovado2019-05-24T16:09:38+02:00

Reisonderdeel Nationaal Park Corcovado

U bent hier: Home » Actieve reis Nationaal Park Corcovado

Hoogtepunten van deze reis:

oranje vinkPrivé gids
oranje vinkHet meest ongerepte nationaal park van Costa Rica, het Nationaal Park Corcovado
oranje vinkRegenwouden
oranje vinkTapirs, miereneters, apen en poema’s
oranje vinkRanger Station Sirena

Reis Nationaal Park CorcovadoGedurende deze actieve reis op het schiereiland OSA in Costa Rica maakt u kennis met het ongerepte regenwoud. Het schiereiland Osa bestaat bijna volledig uit regenwoud dat wordt beschermd door het Nationaal Park Corcovado. Dit is het meest ongerepte nationaal park van Costa Rica. In het park vindt u de meest uiteenlopende biologische dier- en plantsoorten van de wereld.

Reis Nationaal Park CorcovadoEr bevinden zich vier ranger stations in het Nationaal Park Corcovado: Ranger Station La Leona, Ranger Station Sirena, Ranger Station San Pedrillo en Ranger Station Los Patos. Het is mogelijk om meerdere dagen te hiken/wandelen van ranger station naar ranger station of in de omgeving van het ranger station te wandelen. De luchtvochtigheid is erg hoog wat de wandelingen zwaar maakt. Reis Nationaal Park CorcovadoBomen zijn hierdoor wel soms meer dan 70 meter hoog. Het Nationaal Park Corcovado is rijk aan natuur en u kunt er veel soorten vogels, zoogdieren en reptielen spotten.

Reis Nationaal Park CorcovadoU overnacht in het Nationaal Park Corcovado. Hier heeft u de kans andere dieren te spotten dan in de rest van Costa Rica zoals tapirs, wilde zwijnen en zelfs poema’s.


Route: Puerto Jiménez – Nationaal Park Corcovado – Puerto Jiménez.
Dagen: 4 dagen / 4 nachten.
Prijsindicatie: €550,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden van de Reis Nationaal Park Corcovado

Puerto Jiménez

Puerto Jiménez is een gezellig plaatsje op het schiereiland Osa. Vanaf het strand ziet u vaak de rode ara’s voorbijvliegen! Er zijn mooie stranden en ook kunt u er genoeg activiteiten ondernemen. Ga kajakken op de Golfo Dulce, bezoek een cacaoplantage of ga ziplinen door het regenwoud! De laatste dag, na de wandelingen, keert u weer terug in het dorpje.

Nationaal Park Corcovado

Samen met een privé gids wandelt u door het Nationaal Park Corcovado van ranger station naar ranger station. U gaat op zoek naar apen, krokodillen, tapirs, toekans, ara’s, miereneters en wie weet spot u wel een toekan! U overnacht midden in de natuur en wordt gewekt door de brulapen. De derde dag gaat u weer op pad om het park te ontdekken.


Vervoer

Luxe reis Costa Rica TaxijeepU reist op eigen gelegenheid naar Puerto Jiménez. Hier begint uw reis. De volgende dag wordt u opgehaald door een taxi jeep opgehaald en naar de rivier Rincon gebracht. Hier begint uw wandeling naar het Ranger Station Los Patos en Sirena. Aan het einde van de reis reist u zelf per jeep terug naar het dorpje Puerto Jiménez. De wandelingen door het Nationaal Park Corcovado maakt u samen met uw eigen privé gids.


Fotogalerij

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest