Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Reisonderdeel Nationaal Park Corcovado » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Drake Bay
Vandaag vaart u van Sierpe naar Drake Bay, ongeveer anderhalf uur varen langs mangroven en over zee. Bij aankomst in Drake Bay wordt u opgehaald en naar de lodge gebracht. Hier kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de baai van Drake Bay. Verken vandaag het authentieke dorpje en wandel langs het strand.

Dag 2, Drake Bay
Vandaag gaat u een dagje snorkelen rondom Caño Island. Het eiland behoort tot het Nationaal Park Corcovado. U kunt er schitterend snorkelen tussen kleurrijk koraal, tropische vissen, haaien, roggen en schildpadden. Daarnaast heeft u in bepaalde maanden ook kans om onderweg walvissen te spotten!

Dag 3, Ranger Station Sirena
Vandaag vaart u ’s ochtends vroeg per boot van Drake Bay naar Sirena. Wij zorgen ervoor dat uw bagage naar Puerto Jimenez gebracht wordt. Het is ongeveer anderhalf uur varen. Bij aankomst gaat u samen met eigen Engelssprekende gids wandelen door het meest ongerepte nationale park van Costa Rica. Unico Travel zorgt voor de vergunning. De gids zal u veel uitleg geven over de dieren die er leven, over de planten en bomen. Afhankelijk van het getij van de zee gaat u deze dag op een bepaald tijdstip naar de rivier Sirena om stierhaaien te zien (de stierhaaien zwemmen bij de monding van de rivier; op zoek naar voedsel). Ook komen er krokodillen in deze rivier voor. U overnacht op het Ranger Station Sirena, midden in het ongerepte regenwoud.

Dag 4, Hike van Sirena naar Carate
Vandaag begint de wandeling vanaf het Ranger Station Sirena naar Carate. U wandelt samen met uw gids langs ongerepte regenwouden en tropische stranden. Onderweg heeft u kans om vier soorten apen, tapirs, miereneters, ara’s, toekans en soms zelfs een poema te spotten! Tijdens de wandeling zult u rivieren over moeten steken met hulp van de gids en ook is er kans dat uw schoenen nat en modderig worden. De totale wandeling duurt ongeveer tussen de 7 en 8 uur. De hoge luchtvochtigheid zal de wandeling vrij zwaar maken, maar door die luchtvochtigheid groeien de bomen wel tot 70 meter hoog! In het park kunt u veel vogelsoorten, amfibieënsoorten, reptielensoorten en zoogdieren spotten! Ook kunt u alle vier de soorten apen zien! Eind van de middag komt u aan in Carate, waar een taxi jeep op u staat te wachten. De jeep brengt u naar uw accommodatie in Puerto Jiménez.

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen. Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media: