Luxe reis Panama2019-03-21T15:01:59+01:00

Luxe reis Panama

Je bent hier: Home » Luxe reis Panama

Een luxe reis Panama betekent een reis waar je luxe, comfort, natuur en prachtige stranden met elkaar combineert. Panama beschikt over prachtige hotels en lodges op uitzonderlijke plekken. Reis langs de mooiste gebieden van Panama en overnacht in exclusieve lodges met unieke uitzichten.

Hoogtepunten van deze luxe reis Panama

oranje vink Luxe overnachten
oranje vink Unieke uitzichten
oranje vink Tropische regenwouden
oranje vink Eilandengroep Bocas del Toro
oranje vink Walvissen spotten in Boca Chica


Route: Panama-Stad – El Valle de Antón –Boca Chica – Mount Totumas Cloud Forest – Bocas del Toro – Portobelo.
Dagen: 20 dagen / 19 nachten.
Prijsindicatie: €3.999 per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld en kan nog geheel aangepast worden naar je wensen.
Exclusieve internationale vlucht.


Gebieden luxe reis Panama

Panama-Stad

Panama-Stad is het begin van jouw luxe reis Panama. Deze stad bevindt zich aan de monding van het Panamakanaal. De stad bestaat uit veel contrasten: van moderne wijken met wolkenkrabbers tot aan de historische wijk Casco Viejo.

El Valle de Antón

El Valle de Antón is een rustig gelegen dorpje in de bergen van Panama. Het dorpje wordt omringd door een vulkaankrater. De natuur is er prachtig. Je kunt er wandelen langs watervallen en warmwaterbronnen en door de bergen.

Mount Totumas Cloud Forest

Het nevelwoud rond Mount Totumas Cloud Forest Lodge is werkelijk schitterend! Hier kun je mooie wandelingen maken door de natuur en veel vogels en dieren spotten. Er leven hier meer dan 200 soorten vogels, waaronder ook 15 soorten kolibries. Verder kun je ook brulapen, luiaards, slangen en vlinders zien!

Boca Chica

Boca Chica is een klein vissersdorpje aan de Pacifische kust. Het gebied vormt de toegang tot het Nationaal Park Chiriqui en je kunt hier ook heel veel verschillende dieren spotten. In  Heerlijk ontspannen aan de tropische stranden vol met palmbomen. Het is de ideale plek om te duiken, snorkelen of te kajakken.

Bocas del Toro

Bocas del Toro is een eilandengroep aan de Caribische kust. Het is een echt stukje paradijs vol met witte stranden en helderblauwe zeeën. Er heerst een echte Caribische sfeer! Bocas del Toro is de ideale plek om te gaan surfen, duiken of snorkelen. Vanuit Bocas del Toro is het ook mogelijk om de jungle in te gaan.

Portobelo

In de tijd van de Spaanse overheersing was Portobelo een belangrijke havenstad vanwaar grote hoeveelheden goud en andere edelmetalen naar Europa werden verscheept. Oorspronkelijk heette de stad ”Puerto Bello” wat letterlijk mooie poort betekent. Volgens de legende heeft Christopher Colombus de stad zo vernoemd. Het gebied staat vooral bekend om zijn oude ruïnes.

Vervoer

Tijdens deze reis rijd je deels met je eigen avontuurlijke 4×4 door Panama en als je de auto hebt ingeleverd, reis je per taxi, shuttle, boot en binnenlandse vlucht.

Je kunt deze rondreis natuurlijk ook boeken met een privé chauffeur, met andere accommodaties of met andere gebieden. Unico Travel adviseert je graag over de mogelijkheden voor een luxe rondreis door Panama. Wij kunnen je persoonlijk adviseren en je wensen en interesses opnemen in een passend reisvoorstel. Neem contact met ons op of vraag een reisvoorstel aan.

Pin It on Pinterest