Strandvakantie Costa Rica en Panama2018-09-28T16:21:49+00:00

Strandvakantie Costa Rica en Panama

U bent hier: Home » Reizen » Strandvakantie Costa Rica en Panama

Unico Travel heeft speciaal voor de maanden september en oktober een strandvakantie Costa Rica en Panama samengesteld. U reist in Costa Rica naar de Caribische kust en vervolgens naar de eilandengroep Bocas del Toro in Panama. U sluit uw reis af in het bruisende Panama-Stad.

Hoogtepunten van deze reis:
oranje vinkOntspannen aan tropische stranden.
oranje vinkWildlife spotten in Tortuguero
oranje vinkDuiken/snorkelen op Bocas del Toro
oranje vinkPanama-Stad en Panamakanaal
oranje vinkAantrekkelijke ticketprijzen.


Route: San José – Tortuguero – Caribische kust – Bocas del Toro – Panama-Stad.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: € 1.225,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld en kan nog geheel aangepast worden naar uw wensen. De totale reissom kan hierdoor afwijken.
Exclusief internationale vlucht (indicatie € 500 – € 700).


In september en oktober is het aan de Caribische kust erg mooi weer! Dit in tegenstelling tot de Pacifische kust. Veel reizigers weten dit niet en slaan Costa Rica/Panama daarom over. Zonde! Deze strandvakantie Costa Rica en Panama brengt u langs tropische stranden met helderblauwe zeeën. U begint uw reis in San José waar u tot rust komt van de vlucht. Hierna reist u naar Tortuguero, waar u meerdere excursies door de kanalen maakt en dieren als schildpadden, luiaards, krokodillen en pijlgifkikkers zult zien! Tevens verblijft u hier op basis van volpension! Hierna reist u naar de Caribische kust van Costa Rica. Heerlijk genieten en ontspannen aan het strand. Aan deze kust hangt een gezellige Bob Marley sfeer. Bezoek het luiaardopvangcentrum of het reservaat van Manzanillo. Ga surfen, snorkelen of kajakken. Heerlijk tot rust komen.

Strandvakantie Costa Rica en Panama

Hierna reist u per bus naar Panama, naar de eilandengroep Bocas del Toro. Bocas del Toro staat bekend om de witte stranden en de azuurblauwe zeeën. Heerlijk ontspannen aan het strand, leren surfen, duiken, snorkelen, boottours maken.. Het kan hier allemaal! U sluit uw reis af in Panama-Stad. Bezoek de oude wijk Casco Viejo en natuurlijk het Panamakanaal! Bekijk welke prachtige stranden Panama nog meer te bieden heeft!


Accommodaties Strandvakantie Costa Rica en Panama

Uw strandvakantie begint in San José. U wordt opgehaald en u overnacht in een hotelletje midden in de stad vlakbij verschillende restaurantjes. U kunt hier bijkomen van de internationale vlucht. Hierna overnacht u in een mooi lodge midden in het Nationaal Park Tortuguero. Aan de Caribische kust verblijft u in een bungalow vlakbij het strand en het dorpje! U verblijft hier in het plaatsje Puerto Viejo de Talamanca. Hier zijn veel restaurantjes, barretjes en winkeltjes te vinden. Hierna reist u naar Bocas del Toro waar u verblijft in een mooie kamer direct aan het strand van Playa Bluff!

Costa Rica en Panama


Vervoer

U wordt met een taxi van het vliegveld opgehaald en naar uw hotel gebracht. Vervolgens wordt u per busje opgehaald om naar Tortuguero te gaan. Bij de aanleghaven stapt u op de boot en vaart u door de kanalen naar de lodge midden in het Nationaal Park Tortuguero. Na Tortuguero wordt u weer afgezet per bus en naar de Caribische kust gebracht. Vanuit de Caribische kust gaat u met een shuttlebusje naar Bocas del Toro en vervolgens per boot naar het hotel. Per binnenlandse vlucht vertrekt u weer naar Panama-Stad en op de laatste dag wordt u met een taxi naar het vliegveld gebracht. Al het vervoer is geregeld. U hoeft nergens over na te denken!

Boot Tortuguero Costa Rica


Fotogalerij

Pin It on Pinterest

Share This