Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Strandvakantie Costa Rica en Panama » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Aankomst San José
Vandaag heeft u de internationale vlucht naar Costa Rica. Eenmaal aangekomen op het vliegveld wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag 2, Tortuguero
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de aanleghaven van Tortuguero gebracht. Per boot vaart u door de kanalen van Tortuguero naar de lodge. Het Nationaal Park Tortuguero staat vooral bekend om de schildpadden die er in de maanden juli, augustus en september eieren leggen. Buiten het seizoen is het ook een aanrader het park te bezoeken. Naast schildpadden ziet u er ook kaaimannen, krokodillen, toekans, apen, leguanen en pijlgifkikkertjes.

Dag 3, Tortuguero
Vandaag maakt u een boottour door de kanalen van Tortuguero. U zult veel dieren gaan spotten, zoals leguanen, apen, krokodillen, luiaards, kaaimannen en vele tropische vogels.

Dag 4 t/m 8, Caribische kust Costa Rica
Na Tortuguero wordt u naar de Caribische kust gebracht. De komende dagen kunt u hier heerlijk vertoeven aan het strand, maar ook is er genoeg te beleven. Activiteiten in de omgeving:
– Wildlife spotten (o.a. luiaards, apen, wasberen)
– Opvangcentrum voor luiaards bezoeken
– Wandelen in het regenwoud van Gandoca de Manzanillo
– Nationaal Park Cahuita
– Fietsen langs de kust
– Ziplinen door het regenwoud
– Een chocolade tour doen.

Dag 9 t/m 13, Bocas del Toro – Panama
Per shuttle en per boot reist u naar het hoofdeiland Isla Colon van Bocas del Toro. Deze prachtige eilandengroep ligt aan de Caribische kust in Panama. Het is heerlijk om hier te verblijven. Verlaten stranden, ongerepte regenwouden en een gezellig dorpje. U komt hier heerlijk tot rust.
Activiteiten in de omgeving:
– Fietsen langs het regenwoud en strand
– Duiken en snorkelen
– Golfsurfen
– Boottours
– Jungle tour

Dag 14 en 15, Panama-Stad
Nadat u heerlijk een aantal dagen heeft kunnen ontspannen op Bocas del Toro vliegt u per binnenlandse vlucht naar Panama-Stad. U overnacht in een boutique hotel in het historisch centrum Casco Viejo. Ontdek de geschiedenis van de oude stad, fiets over de boulevard Amador Causeway en bezoek ook zeker het Panamakanaal. ’s Avonds is het leuk om op een roofbar een drankje te doen met schitterend uitzicht op Panama-Stad.

Dag 16, vertrek
Afhankelijk van uw vluchttijd, kunt u overdag nog wandelen door het historisch centrum of bijvoorbeeld winkelen in het grootste winkelcentrum van Midden-Amerika. Eenmaal in het vliegtuig kunt u nagenieten van een schitterende reis door Costa Rica en Panama!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier het formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media: