Uitgebreid reisschema2019-05-24T11:32:19+02:00

Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Strandvakantie Costa Rica en Panama » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Aankomst San José
Vandaag heeft u de internationale vlucht naar Costa Rica. Eenmaal aangekomen op het vliegveld word u opgehaald en naar het hotel gebracht. Hier kunt u uitrusten van de vlucht.

Dag 2, Tortuguero
Vroeg in de ochtend word u opgehaald en naar de aanleghaven van Tortuguero gebracht. Onderweg krijgt u nog een ontbijt aangeboden. Eenmaal aangekomen bij de haven vaart u door de kanalen van Tortuguero naar de lodge. Het Nationaal Park Tortuguero staat vooral bekend om de schildpadden die er in de maanden juli, augustus en september eieren leggen. Buiten het seizoen is het ook een aanrader het park te bezoeken. Naast schildpadden zie je er kaaimannen, krokodillen, toekans, apen, leguanen en pijlgifkikkertjes. U verblijft op basis van volpension in Tortuguero!

Dag 3, Tortuguero
U maakt vandaag een tour door de tropische tuinen van de lodge en in de middag maakt u een boottour door de kanalen. Op zoek naar wildlife als toekans, apen en luiaards!

Dag 4 t/m 7, Caribische kust
Na Tortuguero word u per shuttlebusje naar de Caribische kust gebracht. De komende dagen kunt u hier heerlijk vertoeven aan het strand, maar ook is er genoeg te beleven! Aan de Caribische kust hangt een echte Bob Marley sfeertje.
Activiteiten aan de Caribische kust:
– Wildlife spotten: luiaards, apen, toekans en veel meer!
– Opvangcentrum voor luiaards of jaguars
– Regenwoud van Gandoca de Manzanillo
– Snorkelen of duiken
– Indianenstammen
– Kajakken
– Fietsen huren
– Nationaal Park Cahuita

Dag 8 t/m 11, Bocas del Toro – Panama
Per shuttlebusje en per boot reist u naar Bocas del Toro. Deze prachtige eilandengroep ligt aan de Caribische kust in Panama. Het is heerlijk om hier te verblijven. Verlaten stranden, jungle en gezellige dorpjes. U komt hier heerlijk tot rust. U verblijft in een mooi hotel direct aan het strand! Naast het ontspannen aan een van de mooie stranden is er veel te doen:
– Fietsen huren
– Duiken en snorkelen
– Surfen
– Red Frog Beach op het eiland Bastimentos
– Starfish Beach
– Jungle tour

Dag 12 en 13, Panama-Stad
Per binnenlandse vlucht reist u naar Panama-Stad. U verblijft in een mooi hotel in de oude wijk Casco Viejo. Het is leuk om hier rond te wandelen langs de koloniale gebouwen, gekleurde huizen en pleintjes. Ook is het leuk om juist het gedeelte met de wolkenkrabbers te bezoeken. ’s Avonds kunt u er gezellig eten in een van de vele restaurantjes. Een aanrader is om ook zeker het wereldberoemde Panamakanaal te bezoeken. Bij het kanaal is een uitkijkpunt en een museum.

Dag 14, Vertrek
Afhankelijk van de vlucht kunt u nog Panama-Stad ingaan of bijvoorbeeld nog gaan winkelen. Hierna word u opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Eenmaal in het vliegtuig kunt u nagenieten van een schitterende reis door Costa Rica en Panama!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier het formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.
M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest